Foto: Bobo
Ivo Boscarol bo za gasilce na terenu doniral denar.

Kot so poročali na 24ur, bo Ivo Boscarol za gasilce na terenu na Krasu doniral toliko denarja, kot jim bo namenila vlada.

Vlada je na dopisni seji sklenila, da nadomestilo znaša 63 evrov za gasilce in prostovoljce, ki pri gašenju sodelujejo do osem ur na dan, in 94,50 evra za tiste, ki pri gašenju sodelujejo več kot osem ur na dan.

Finančna sredstva bodo prostovoljnim gasilcem in drugim prostovoljcem razdelila prostovoljna gasilska društva in druge nevladne organizacije, ki so pri gašenju požarov na Krasu sodelovale na podlagi aktiviranja načrtov zaščite in reševanja ob velikem požaru v naravnem okolju, so sporočili po seji vlade.

Komentarji (20)

realnooo (ni preverjeno)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Zdaj si je ime kupo:) ZDAJ DE NJEMI NAROD VLEJKO KUR**! Jezos jezos

Policaj (ni preverjeno)

Budalo

In reply to by realnooo (ni preverjeno)

😱 (ni preverjeno)

Ti si eno veko tele 🤦 Tip je car, sam de dal teko kak cela vlada. Ti tele nedonošeno pa praviš, ka si je ime kupa 🤦 Zakoj bi nuca un kupovati ime??? Mislin ka njegovo ime poznamo vsi 👌💪 Bravo Boscarol 🧑‍🚒👌💪 Takih lidi kak je un je malo 😔 A takih idijotov kak si ti realnooo pa je preveč in zaradi vas je v Slovenistani vse v riti 🤮🤦

In reply to by realnooo (ni preverjeno)

Tecumseh (ni preverjeno)

Če kdo ne ve: doniral je tudi okrog 25 milijonov evrov občini Ajdoviščina. To je približno 10% kupnine za del Pipistrela. Kam drugam je še kaj dal... po mojem se on dosti ne hvali.
Ker je bolj pripadnik desne politične opcije, ga je tisti blesavi Kordiš okarakteriziral kot tajkuna. Človeka, kateri je začel delati v garaži in si s delom in pridnostjo ustvaril vse... da lahko sedaj donira denar v splošno družbeno korist.
Kaj že pravi pregovor: "Siromak je človek, kateri ne ve deliti svojega bogastva z drugimi!"
Tako, da lahko gornji, vodilni komentar ocenim za skrajno nizkoten, napisal ga je verjetno nekdo, kateri je cele dneve naslonjenj na šank in misleč, da piše konkretne in pametne komentarje uživa vso slavo vinskih hlapov v neki zakotni in zatohli pivski beznici!!!

In reply to by 😱 (ni preverjeno)

Tecumseh (ni preverjeno)

Da ne bo nikakršne pomote, zadnji odstavek je namenjen "realnoo"!

In reply to by Tecumseh (ni preverjeno)

kuntakinte (ni preverjeno)

...vse lažij pa podtikanja z grožnjami ... s stranij Kordiša do spoštovanoga Iva Boscarola so vsega obsojanja vrejdna...či bi Kordiš premogeu drobtinico spoštovanja do soljudi... kak spoštovani Ivan Boscarol bi odstoupo kak poslanec ...in se v javnosti nigdar več nej prikazau...

In reply to by Tecumseh (ni preverjeno)

RobertH66 (ni preverjeno)

Bravo g. Boscarol....

tuncika

G. Boscarol je eden izmed največjih SLO podjetnikov, preudaren mož in domoljub. Napram kvazi tajkunskim podjetnikom Boscarol tudi kaj daruje. Vsa čast dobrim , domoljubnim Slovencem. Gasilcem pa vso spoštovanje za pogum in prostovoljstvo. Pa plače jim povečajte.

kuntakinte (ni preverjeno)

...möu san prijliko srečati v svojen živlenji toga plemenitoga gospouda...v vsakoj rejči štero san čüu iz njegovij ust... je bilou začüjtiti velko spoštovanje do sočloveka...velko skromnost in iskrenost v očaj...vso spoštovanje Ivo Boscarol...

Er tut was er Hast (ni preverjeno)

Zaj de pa tudi piromani javili za gašenja ognja🖕

KA PA LEVIČARJI ? (ni preverjeno)

ČAKAMO ČE BO KATERI LEVIČARSKI TAJKUN KAJ PRISPEVAL. Pa da si nebo kateri drznil mislil da imam Gospoda Boscarola za desničarja NITI SLUČAJNO. Buscarol je velik domoljub in zaveden Slovenec mnogim je lahko za vzor.

Tecumseh (ni preverjeno)

Glede na vse dohodke, katere je dobil od Gen-i (državno podjetje, torej je dobil denar od ljudi) bi lahko doniral tudi on. In glej ga vraga... po mojem nekaj bo. Je dovolj samovšečen človek, da ne bo samo tako "popustil", da ga šiša en vseeno bolj sredinski desničar?

In reply to by KA PA LEVIČARJI ? (ni preverjeno)

Amigo (ni preverjeno)

Poceni nabiranje tock, na koncu nihce ne bo dobil nic! Vemo kako poteka!

kuntakinte (ni preverjeno)

...nej so vsi Holoubi...ne debelijo se vsi na žüjlaj poštenij delovnij lidij... kak Kordiš pa njegova falanga z Niko Kovač na čeli...eni trdo delajo ...nej pa plešejo v svobodi...holobizem pa Ciciolina nas v rit pripelata...

In reply to by Amigo (ni preverjeno)

Cezar (ni preverjeno)

lejko pišete ka koli, lejvi ali desni, to ka je napravo Boscarol je spoštovanja vredno, faln bi bilo če bi vsi ker so tu doma pa so na kakšiloki način prišli do sredstev toi vrnoli skupnosti v keroj živijo. Boscarol svaka čast .... lejko si vzgled narodi.

. (ni preverjeno)

Škoda samo ka je firma več nej slovenska.

Iz Kamnika doma (ni preverjeno)

Če mi še eden kdaj reče da sem vladni klovn bom pojedel zeleno mušnico

.... ..... (ni preverjeno)

Spijzdi peder.

In reply to by Iz Kamnika doma (ni preverjeno)

carni vrag , (ni preverjeno)

Peder te napravio

In reply to by .... ..... (ni preverjeno)

FRAP (ni preverjeno)

Lepa gesta. Boscarol dobro ve, kdaj in zakaj je treba človeka nagraditi. Ve, da si gasilci to podporo zaslužijo, ker zna pravično in pošteno vrednotiti delo. Tudi sam je z lastnim trudom, trdim delom in znanjem s svojimi sodelavci ustvaril firmo svetovnega formata. Nečedno ravnajo tisti, ki želijo blatiti njegovo ime. Njegov humanizem pa nima nič skupnega s politično opredelitvijo.

Starejše novice