Zaradi obnove bo v naslednjih dneh spremenjen prometni režim na pomurski avtocesti.

V sklopu prenove bodo na pomurski avtocesti v prihodnjih dneh obnavljali premostitvene objekte.

Odprt en prometni pas v vsako smer vožnje

Obnova premostitvenih objektov se bo izvajala v Bučečovcih in Mokošu, dela bodo tako potekala na dveh odsekih med Vučjo vasjo in Mursko Soboto.

Predvidoma od 3. maja do 3. julija bo tako na omenjenih odsekih promet potekal po eni polovici avtoceste. Odprt bo po en prometni pas v vsako smer vožnje.

Obnova objektov je označena z ustrezno prometno signalizacijo. Na teh odsekih je potrebno prilagoditi tudi hitrost vožnje, ki je na nekaterih mestih omejena na 100, ponekod pa tudi na 80 kilometrov na uro. 

Komentarji (12)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
ferdopijše (nepreverjen)

že pa?! kupiš vinjeto in se jajcaš-haha za zaporo pa do stali dars in preverjali tak boš se še duže jajcal- dobro ka ne nucan AC

eh (nepreverjen)

Točno sem mislo ,da so začeli delati odstavne pase ,ker jih ob gradnji ceste niso delali .Denar je bil ampak so ga posamezniki pokradli .

Čudo (nepreverjen)

Pa daaaaajte no, pa ka nas zajebavlete?! Pa že pa? Pa tou že dve leti se nekaj dela, pa nikdar konca. V treh letih se nova avtocesta zgradi, ne pa par kilometrov obnove. Pa te DARS je rejsan za doj zaprejti na čelu z vodstvom : mag. Valentin Hajdinjak, mag. Romana Fišer, Boštjan Rigler, dr. Peter Gašperšič, Rožle Podboršek.

nithdil (nepreverjen)

pa daj ne seri, že pa ??!??!!??!?!

goran1

Ma vi ste nej normalni, te ste to zdaj gda je tak dugo bila pilivična zapora nej mogli napraviti. Ma rejsam ste butalci, pa tuj mi ja to cuj gledamo

goran1

Ma vi ste nej normalni, te ste to zdaj gda je tak dugo bila pilivična zapora nej mogli napraviti. Ma rejsam ste butalci, pa tuj mi ja to cuj gledamo

4 3 2 (nepreverjen)

kak lejko tou nonstop delajo po par mejscov in ne plačajo nikše pogodbene kazni zavolo zamüjanja rokov?

Jack0000 (nepreverjen)

Spet? Pa saj so še pred kratkim tam rovali..

anton77 (nepreverjen)

Ta cesta je več zaprejta kak odprejta, se vozin po slovenistani, pa toga nindri indri nega.... Pomurce se zgleda brez problema ma za norca!

Ajdiii (nepreverjen)

Hitra cesta, nej avtocesta. Malo se popravite.

OMG (nepreverjen)

P*ZDO... ze pa?!?!?!? To je zajebancija??? Lani je bilo vec kak pol leta zaprejto... in zdaj na istom odseke spet zapora??? Tume se pravi zapravlanje pejnez in neodgovorno ravnanje napram voznikom...

. (nepreverjen)

Težko bi bilo napraviti normalno autocesto, zdaj ste že dvakrat več ven zmetali.

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice