*Fotografija je simbolična
Promet je močno povečan na večini mejnih prehodov s Hrvaško, vozniki pri izstopu iz Slovenije ponekod čakajo več kot dve uri. Na podravski avtocesti pred prehodom Gruškovje je nastala šestmetrska kolona, poroča prometnoinformacijski center.

Na avstrijski strani Karavank proti Sloveniji je nastala petkilometrska kolona, predor pa občasno zapirajo.

Zastoji nastajajo tudi na cestah, ki vodijo k mejnim prehodom Sečovlje, Dragonja, Sočerga, Starod, Jelšane, Vinica in Metlika proti Hrvaški.

Na prehodih Gruškovje, Petrina in Vinica vozniki osebnih vozil za izstop iz Slovenije čakajo več kot dve uri, na Jelšanah in Dobovcu pa med eno in dvema urama.

Na prometnoinformacijskem centru potnikom priporočajo, da pred prečkanjem meje pripravijo vse dokumente. Prav tako svetujejo, da vozniki pred odhodom na dopust preverijo svoje vozilo, se na pot odpravijo spočiti in si privoščijo več postankov.

Komentarji (2)

Lotmerzanar (ni preverjeno)

Sami podporni clani kravatarjev.

dansmsithd (ni preverjeno)

more importantly, your personal experienceM https://vidmate.onl/ indfully using our emotions as data about our inner state and knowing when it’s better to de-escalate by taking a time out are great tools. Appreciate you reading and sharing your story, since I can certainly relate and I think others can too

Starejše novice