FOTO: Fotolens.si
V katerih slovenskih občinah so včeraj potrdili nove okužbe s koronavirusom?

V Sloveniji so v ponedeljek, 12. oktobra, opravili 3308 testiranj na koronavirus. Potrdili so 398 novih okužb. Skupno število vseh doslej potrjenih okužb s koronavirusom v Sloveniji zdaj znaša 9228. Delež pozitivnih testov je tako 12-odstoten. 

Po podatkih Covid-19 sledilnika smo okužbe včeraj potrdili v 104 slovenskih občinah.

Nove okužbe v osmih pomurskih občinah

Največ novih okužb s koronavirusom, 67, so včeraj potrdili v občini Ljubljana

V občini Kranj, so zabeležili 21 novih okužb, 15 okužb je bilo potrjenih pri posameznikih iz tujine, v občini Maribor smo potrdili kar 14 novih okužb, v Vrhniki 12 in v Domžalah 11 novih okužb.

Deset novih okužb smo zabeležili v občini Škofja Loka in Celje, devet novih okužb v Velenju, osem v občini Ivančna Gorica, sedem novih okužb pa smo potrdili v občinah Novo mesto in Krško.

Šest novih okužb smo zabeležili v občinah Hoče - Slivnica, Šentjur, Tržič in v občini Bled, pet okužb pa v občini Škofljica, Slovenska Bistrica, Ravne na Koroškem, Trebnje, Vojnik in v občini Moravče.

Štiri nove primere okužbe beležimo v občinah Grosuplje, Rogaška Slatina, Železniki, Borovnica, Log - Dragomer, Postojna, Črnomelj in v občini Sodražica.

Po tri nove okužbe smo potrdili v občinah Litija, Beltinci, Mežica, Slovenj Gradec, Hajdina, Idrija, Starše, Lovrenc na Pohorju, Kočevje, Vransko, Rogatec in v občini Šalovci.

Po dve novi okužbi smo potrdili v občini Prevalje, Tolmin, Ptuj, Ajdovščina, Brezovica, Žalec, Naklo, Ig, Mengeš, Oplotnica, Šmarje pri Jelšah, Šoštanj, Bohinj, Sežana, Škocjan, Vitanje, Markovci, Pesnica, Puconci, Odranci in v občini Središče ob Dravi. 

Eno novo okužbo pa so potrdili v občinah Jesenice, Kamnik, Radovljica, Slovenske Konjice, Murska Sobota, Zreče, Logatec, Cerklje na Gorenjskem, Laško, Selnica ob Dravi, Ilirska Bistrica, Šenčur, Trzin, Ljutomer, Lukovica, Nova Gorica, Poljčane, Piran, Braslovče, Sveti Jurij ob Ščavnici, Kranjska Gora, Ribnica, Žiri, Žužemberk, Pivka, Semič, Metlika, Mirna Peč, Šempeter - Vrtojba, Bovec, Gorje, Kostanjevica na Krki, Loška dolina, Podvelka, Polzela, Velike Lašče, Cerknica, Horjul, Miren - Kostanjevica, Štore, Šentrupert in v občini Mirna. 

Štirinajst okužb v osmih pomurskih občinah

Včeraj so v Pomurju zabeležili štirinajst novih okužb, tri so bile potrjene v občini Šalovci in Beltinci, dve v občini Puconci in Odranci, po eno pa so zabeležili v občinah Murska Sobota, Moravske Toplice, Sveti Jurij ob Ščavnici in Ljutomer.

Skupno je v Pomurju trenutno aktivnih 155 okužb s koronavirusom.

S spleta

Komentarji (6)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
tuncika

Zahvaljujem se globoki državi, nevladnikon, influencerjem, "pa ovim učiteljem, ki kažejo jajčka na tržnici", da nas razvajajo s kolesarjenjem, pustnimi maskami in žurkami.
JJ pa naj jebe ježa, ker delate pizdarije. Sami ste krivi, torej zapreti lokale in šole.…….. Vsaka rit pride na svoj škret, nekatere pa na zavod...……...to je učinek : free life…………...

Jkot (nepreverjen)

Kojo tele moreš bite ka to napišeš.

In reply to by tuncika

Kapate (nepreverjen)

tuncika, mošt že rejdno keli.

In reply to by tuncika

Kotller (nepreverjen)

Če bi vij živele v realnoste pa ka bi neka ustvarjali kak podjetnik se nebi telko drli od tej korone se vide ka vas država plača

Kageste (nepreverjen)

DESUS so upokojenci in upokojenci bi radi še ŽIVELI
To jim garantira JANŠA
levaki ki ga serejo na biciklih in prenašajo korona virus
delajo na tem da čim več starih ljudi umre

fctuđman (nepreverjen)

V Soboškon mekdonalce je prej žarišče

Starejše novice