V katerih slovenskih občinah so včeraj potrdili nove okužbe s koronavirusom?

Včeraj, 16. septembra 2020, so v Sloveniji potrdili 104 nove okužbe s koronavirusom.

Po podatkih Covid-19 sledilnika so včeraj nove okužbe zabeležili v 42 slovenskih občinah, eno okužbo pa so potrdili pri pacientu iz tujine.

Največ novih okužb so včeraj potrdili v občini Ljubljana, 29. Deset novih okužb so imeli v občini Kranj, devet v občini Maribor in šest v občini Celje.

Po tri nove okužbe s koronavirusom so potrdili v občinah Braslovče, Kamnik in Slovenske Konjice.

Po dve novi okužbi so potrdili v občinah Divača, Lendava, Log-Dragomer, Novo mesto, Slovenj Gradec.

Po eno novo okužbo s koronavirusom so včeraj potrdili v občinah Dobrova-Polhov Gradec, Dornava, Duplek, Ig, Ilirska Bistrica, Jesenice, Kočevje, Litija, Lovrenc na Pohorju, Lukovica, Markovci, Miren-Kostanjevica, Mokronog-Trebelno, Piran, Pivka, Ravne na Koroškem, Selnica ob Dravi, Sevnica, Slovenska Bistrica, Starše, Šentjur, Šmarje pri Jelšah,  Šmartno pri Litiji, Štore, Tolmin, Vojnik, Vrhnika, Zagorje ob Savi, Zreče in Žalec.

S spleta

Komentarji (2)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Karl Marx (nepreverjen)

Mislim, da ni več dileme. Vlada preizkuša meje pohlevnosti naroda. V imenu borbe proti virusu, janšizem pri pohlevnem slovenskem narodu poskuša najti točko do katere lahko nemoteno uvaja zmeraj nove totalitarne prakse. Glejte ljudje, v "borbi proti virusu" so najbolj aktivne vlade najbolj zanikrnih držav. Razni diktatorji, kastrirani diktatorji (Janša) in wannabe diktatorji po zakotnih svetovnih in evropskih banana republikah, kjer se do sedaj vlade niso kaj prida zmenile za dobrobit državljanov, so kar naenkrat postali polni skrbi za zdravje svojih podanikov. A jim res verjamete? A so si vsi ti zanikrnih pridaniči s svojim dosedanjim delom zaslužili zaupanje, da jim gre za naše zdravje? Samo UPOR nas lahko reši !!!

Kit (nepreverjen)

Kelko mamo 10000 občin? Či saki den objavijo ka zaznajo v več kak 40 občinaj virus...

Starejše novice