Slika je simbolična.
Na mejnih prehodih s Hrvaško je močno povečan promet.

Na vstop v Slovenijo vozniki na mejnem prehodu Gruškovje čakajo več kot šest ur, na Obrežju več kot dve uri, na mejnih prehodih Petišovci in Rogatec pa do eno uro. Za izstop iz države vozniki na mejnih prehodih čakajo do eno uro. Dolg zastoj je še vedno pred predorom Karavanke.

Na gorenjski avtocesti pred predorom Karavanke proti Avstriji je kolona vozil dolga osem kilometrov, so zapisali na prometnoinformacijskem centru. Zaradi zastoja je uvoz Jesenice vzhod, Lipce proti Avstriji zaprt. Zato voznikom, namenjenim proti Kranjski Gori, priporočajo izvoz Jesenice vzhod, Lipce.

Na primorski avtocesti je promet upočasnjen med priključkoma Unec in Brezovica proti Ljubljani, potovalni čas se zato podaljša za približno 20 minut.

Kilometrski zastoj je na štajerski avtocesti med priključkoma Dramlje in Celje vzhod, pred delovno zaporo proti Ljubljani.

Zaradi nadzora potnikov na avstrijski strani in zastojev pa je občasno zaprt predor Ljubelj proti Avstriji, še opozarjajo na prometnoinformacijskem centru za državne ceste.

Komentarji (2)

prekmurec75 (ni preverjeno)

kaj pa hodite na dopust hrvaskim goljufom jas po mojem bi spustil v Slovenijo vsakouro en avto in nic vec

ffran

Dobro jih preglejte, da slučajno ne švercajo ustašev !?

In reply to by prekmurec75 (ni preverjeno)

Starejše novice