Slika je simbolična.
Preverite, kaj zvezde napovedujejo za petek, 17. novembra 2023.

Oven

21. marec - 19. april

Naravno je, da danes sprostite napetosti in se osredotočite na pridobivanje vpogleda v svoj notranji svet, dragi oven. Dejavnosti, ki hranijo vašo domišljijo in občutek skrivnosti ali magije, so lahko terapevtske. 

Navdih lahko pride iz zasebnega trenutka z nekom ali iz vas samih, ko vaša vera v situacijo cveti. Skušnjava, da bi pospešili zadevo v zvezi, verjetno ni pametna kasneje danes, saj se pritisk povečuje z dnevom. Zadeva v razmerju se lahko zdi nujna. 

Vaša želja po raziskovanju, odkrivanju, odkrivanju ali razkrivanju česar koli skritega je zdaj zelo velika, zato si prizadevajte, da jo uporabite za dobro, na primer za raziskave in analize, ne pa za povzročanje težav. Raje poskušajte rešiti kot ustvarjati težave!
 

Bik

20. april - 20. maj

Ko začnete dan, pristopate k svetu na bolj sproščen, ustvarjalen način, dragi bik, kar dobro deluje. Nežen duh sprejemanja ali podpore v vaših odnosih je zdaj prisrčen. Za najboljše rezultate je bolje poslušati, deliti in zdraviti, kot pa pritiskati ali iskati. 

Zdaj prevladuje intuicija in morda se boste odločili, da boste pozorneje prisluhnili svojim slutnjam ali občutkom. Medtem ko je prva polovica dneva bolj namenjena sprejemanju ljudi in uživanju v njih kot delanju velikih potez, dan napreduje z več volje in akcije. 

Morda boste želeli paziti na impulzivne poteze, a izkoristiti tudi navdušenje tranzitov. Morda se počutite razpeti med željo po času, ki ga preživljate sami, in svojo predanostjo drugim. Če pa najdete srednjo pot, boste verjetno uživali v večji produktivnosti.

Dvojčka

21. maj - 20. junij

Bolj cenite svojo okolico in odnose, dragi dvojčki. Duhovna, umetniška in čustvena stran vašega življenja se vam zdaj zdi veliko pomembnejša. To je pravi čas, da se umaknete od težave, da dobite perspektivo in posvetite posebno pozornost svojim nematerialnim potrebam. 

Lahko se počutite izjemno ustvarjalni. V vaših sektorjih dela in kariere se pojavi navdihujoč vidik, ki krepi vašo intuicijo in domišljijo glede vseh stvari, ki so praktične in povezane z delom. Ko dan napreduje, pa se tempo pospeši. Meja med željami in potrebami se zabriše. 

Danes bodite previdnejši pri podrobnostih kot običajno. Prav tako se lahko odnosi počutijo tekmovalno ali pa se lahko hitro razplamti jeza. Ko boste minili od občutka razpršenosti, je to lahko odličen čas, da opravite stvari – redki ste, ko gre za popravljanje težavnih področij.

Rak

21. junij - 22. julij

Teme sprejemanja, upanja, strpnosti in naklonjenosti so prijetne, ko začnete dan, dragi rak. Če z nekom delite sanje, ideale ali prepričanja, lahko okrepite vašo povezanost. Poiščite načine, kako se ponovno povezati s tistimi dejavnostmi, ki hranijo vaš duh in spodbujajo k svobodnejšemu izražanju. 

Če stvari spremenite na nov način, lahko spremenite vse – na dober način! Zdi se, da je enostavno črpati iz potrpežljivosti. Dan napreduje z bolj tekmovalnim občutkom. Lahko se počutite nekoliko razdvojeni med vztrajanjem pri tistem, kar je udobno, in tveganjem. 

Dodatna energija, ki jo doživljate, vas lahko frustrira, če je ne usmerite v nekaj produktivnega. Izkoristite navdušenje nad prihajajočo poravnavo Sonce-Mars, ki je v harmoniji z vašim znamenjem. Dober čas je, da razumete svoje želje in potrebo po ukrepanju.

Lev

23. julij - 22. avgust

Lahko uporabite tako svojo glavo kot srce, da sprejmete prave odločitve, ali še bolje, pustite, da stvari tečejo in se zgodijo, dragi lev, in tako sprostite pritiske za sprejemanje odločitev ali zaključkov. 

Danes zgodaj je naravno, da se izražate na podporne in skrbne načine. Veliko je, v čemer lahko uživate in celo uživate v zvezi z vašimi interesi ali projekti. Zadeve, povezane z nepremičninami, družino in domom, se vam bodo kot po navadi izšle v prid. 

Morda boste odkrili dober razlog za opustitev zamere ali frustracije. Vendar bo dan napredoval z več volje in energije ter morda z malo naglice, zato bodite še posebej previdni. 

Devica

23. avgust - 22. september

Za najboljše rezultate danes, draga devica, si lahko prizadevate za projekte ali dejavnosti, ki vključujejo vašo glavo in srce. Prevladujejo vera, domišljija in duh. 

Medtem ko vam je praktičen pristop do vašega sveta pogosto najbolj naraven, vam dnevne energije dajejo prednost, da se le malo odmaknete od težav, da lahko pridobite nekaj perspektive. To je čas za uživanje v naravnem ritmu stvari s Soncem in Neptunom, ki prihajata v harmoničen kot. 

Ta vidik vam lahko ponudi priložnost, da izkažete svojo podporo nekomu, ki potrebuje duševno ali duhovno pomoč. Morda boste osebo videli na nov način. Vaše besede ali poteze lahko nekoga očarajo in razveselijo. 

23. september - 22. oktober

Tehtnica

Morda boste težili k pravim virom ali povezavam, ki jih potrebujete, draga tehtnica, z Marsom in Soncem v harmoniji z Neptunom danes. Za najboljše rezultate bodite še posebej pozorni na svoje potrebe po več domišljije, nežnosti, romantike ali nianse v svojem življenju in jih negujte.

 Morda sledite slutnji glede denarja, dela ali zdravstvenih zadev. Kljub temu, ko dan napreduje, se tempo pospešuje in izkoristite svojo potrebo, da prevzamete vodstvo ali poskrbite, da se stvari zgodijo. 

Nestrpni ste, da greste in vsi navdušeni, a če ne veste, kam bi usmerili vso to dodatno energijo, se lahko pojavi nekaj nepotrpežljivosti ali impulzivnosti.

Škorpijon

23. oktober - 21. november

Morda boste odvrgli nekaj čustvene prtljage, dragi škorpijon, z Marsom in Soncem v harmoniji z Neptunom. Medtem ko so vaši ustvarjalni in romantični vzgibi močni, nekaj veselja najdete tudi v mirnih in zasebnih trenutkih. 

Če pustite stvari nekoliko odprte in negotove, se lahko trenutno v razmerju počutite osvobajajoče. Morda težite k dejavnostim, ki spodbujajo duhovno dobro počutje in rast, podobno misleči ljudje pa se nagibajo k vam. 

Toda ko dan napreduje, se Sonce in Mars približujeta poravnavi v vašem znamenju, kar vas spodbudi in poveča vašo željo, da bi se stvari uresničile. Počutite se sveži in polni energije ter posebej pripravljeni, da prevzamete vodstvo. 

Strelec

22. november - 21. december

Še posebej ste navdušeni nad preteklostjo, skrivnostnim in skritim, dragi strelec. Morda boste našli podporo za svoje potrebe po zasebnosti in čustveni prenovi ali pa vas lahko zadovoljijo tihe dejavnosti z drugimi. 

Če se samo malo umaknete, je čisto v redu in je zdaj lahko koristno, vendar poskusite ne zapreti vseh vrat, da boste lahko popolnoma uživali v sprejemajočem, lahkem pretoku energije okoli sebe. Ko dan napreduje, je tempo hitrejši. Tranziti burijo in spodbujajo strasti. 

Notranje frustracije se lahko pojavijo, če trenutne situacije ne zadovoljujejo vaših globljih potreb ali če z nekom ne morete priti na isto stran. Poiščite dejavnosti, ki vzbujajo strast do resnične čustvene izpolnitve.

Kozorog

22. december - 19. januar

Morda zelo dobro izstopate po tem, kako dobro ravnate z drugimi danes, dragi Kozorog, ali po preteklih dobrih delih, ki se jih zdaj zavedajo drugi. 

Najverjetneje boste uživali v prevzemanju vodstva, obvladovanju situacije ali vlaganju posebne ljubezni v pomemben projekt ali ambicije. Komunikacije ali dejavnosti s prijatelji lahko danes uredijo stvari v vašem svetu! Morda boste razlike z ljudmi videli kot privlačne in zanimive, ne pa moteče, kar vam omogoča, da se sprostite in uživate bolj kot običajno. 

Po svojih najboljših močeh pustite osebne naloge in se obrnite na druge samo zaradi vzpostavitve stika. Vaši projekti in komunikacije so zdaj precej domiselni in navdihujoči.

Vodnar

20. januar - 18. februar

Upočasnitev in malce obotavljanja vam lahko danes pomagata najti sebe, dragi vodnar. Vaša intuicija vas lahko potegne do pravih virov za napredovanje vaših ciljev, ko se Sonce in Neptun uskladita. Večja vera v vaše talente in vašo vrednost vodi do pozitivnih dogodkov. 

Spuščanje napetosti je lahko preprosto – gravitirate k situacijam in zabavam, ki hranijo vaš duh, in morda boste še posebej uživali v učenju ali izkušnji nečesa novega o preteklosti. Zanimiva razprava ali izmenjava idej vas požene. Pozneje danes je lahko bolj provokativno - obstaja resnična težnja po prehitrem odzivu. 

Lahko se počutite, kot da bi radi dosegli cilj ali kariero, vendar se morda ne boste razumeli s ključnimi ljudmi. Med tem, da želite uveljaviti svojo neodvisnost ali iti svojo pot in iskati udobje družbe, lahko pride do nihanja.

Ribi

19. februar - 20. marec

Danes zgodaj se vam zdi naravno, da pustite, da se stvari odvijajo, namesto da naredite nenadne ali drzne poteze, drage ribi. Vaše intuitivne tipalke delujejo zelo dobro. 

Najbolj privlačna so prizadevanja, ki vas popeljejo iz običajne rutine ali vam razširijo razmišljanje. Morda vas bo tema ali ideja še posebej navdihnila, saj sta Mars in Sonce v harmoniji z Neptunom v vašem znamenju. 

Lahko pride do skrbnih gest in interakcij z ljudmi, ki so vam blizu, ali pa se zdaj zbližate s prijateljem ali ljubimcem. Morda boste zelo uživali v zanimivi dejavnosti, raziskovanju ali reševanju skrivnosti. Tempo dneva se z napredovanjem pospešuje.

Starejše novice