Kuhinja je srce našega doma. Odkrijte sodobnost in kakovost slovenskega pohištva, ki prinaša unikatnost v vašo kuhinjo.

Opremljanje ali prenavljanje kuhinje nikoli ne sme biti prepuščeno naključju, saj je kuhinja ustvarjalno ter povezovalno središče vsakega doma. V kuhinji se ne pripravlja le okusnih obrokov, temveč se v njej rojevajo tudi nove ideje in prijetna energija, ki napaja ves dom. Ljubezen gre pač skozi želodec! 

Tudi kuhinje LUME HOME to dobro vedo, hkrati pa zaradi svojih številnih dobrih lastnosti ponujajo mnogo več kot običajne kuhinje, ki se jih najde na tržišču.

LUME HOME – Kuhinja Selene

Povsem novo, unikatno, slovensko in zelo domačno

Kuhinje LUME HOME so letošnja vroča novost na področju pohištvene opreme. V preteklem letu so bile skrbno načrtovane, optimizirane in do zadnjega detajla natančno in premišljeno izdelane, sedaj pa so končno na voljo vsem, ki imajo radi sodobno urejen dom.

Gre za izjemen slovenski proizvod, narejen iz kakovostnih in trajnostnih evropskih materialov, ki se zasnovan tako, da se lahko povsem prilagaja željam, potrebam in zahtevam kupcev.

LUME HOME – Kuhinja Selene z otokom

Štiri kuhinjske linije in več kot 100 različnih elementov 

LUME HOME so kuhinje, ki navdušujejo z razlogom! Poleg tega, da so na voljo v kar štirih sodobnih dizajnerskih različicah, jih odlikuje tudi več kot sto prilagodljivih pohištvenih  elementov, ki omogočijo, da si vsak lahko ustvari kuhinjski prostor, ki je popolnoma prilagojen njegovim edinstvenim željam. 

Izbirati je mogoče med modernim in rustikalnim dizajnom, različnimi barvnimi odtenki, materiali, pulti in ročaji. Poleg tega pa so te kuhinje na voljo v kompletu ali po posameznih kuhinjskih elementih, kar omogoča uresničenje vseh zamisli pri opremljanju.

LUME HOME – Kotna kuhinja Selene

Momenta, Selene, Sofia in Leandro – vsaka ima svoj čar

Kuhinjske linije slovenskih kuhinj LUME HOME se imenujejo Momenta, Selene, Sofia in Leandro. Združuje jih ljubezen do sodobnosti, estetike in funkcionalnosti. Gre za premišljene visoko kakovostne kuhinjske linije, ki bodo poskrbele, da bo prav vsak lahko v praksi uresničil svoje zamisli o sanjski kuhinji.

Momenta je med vsemi kuhinjskimi linijami te nove slovenske pohištvene blagovne znamke  najdostopnejša opcija.  Na voljo je v osupljivi snežno beli mat barvi, pult pa je mogoče dobiti v naravni barvi drevesa hikori. Vsebuje tudi črne ročaje oziroma ročke za predalih in omarah, kar le še bolj poudari njen moderen videz.

LUME HOME – Kuhinja Momenta

Selene je čudovita in sodobna različica kuhinj LUME HOME, ki je na voljo v mat snežno beli, peščenem bež odtenku, vulkansko sivi, smaragdno zeleni, v svetlem rift hrastu in endgrain classic hrastu. Njen izgled je lahko še bolj natančno približati vsem individualnim željam, saj je mogoče izbirati med pulti in ročaji različnih barv in dizajnov.

LUME HOME – Kuhinja Selene

Sofia je sodobna kuhinja z rustikalnim pridihom, zato bo najbolj všeč ljubiteljem retro sloga, nostalgije in zimzelenih rešitev. Na voljo je v mat kašmir in pepelno sivem barvnem odtenku, poleg tega pa je prilagodljiva tudi z različnimi pulti in ročaji.

LUME HOME – Kuhinja Sofia

Leandro, četrta kuhinjska linija, pa je luksuzna brezročajna kuhinja, ki bo s svojim prestižem očarala vsakogar. Njen moderen dizajn bo navdušil predvsem najzahtevnejše kupce. Na voljo je v bombažno beli mat barvi ter v kristalno beli in temno sivem odtenku v visokem sijaju. 

LUME HOME – Kuhinja Leandro

Konkurenčna cena za vrhunsko kakovost

Čeprav jih odlikujejo lastnosti višjega cenovnega razreda, kuhinje LUME HOME spadajo v srednji cenovni razred, zato so dostopne širokemu krogu ljudi. Ker gre pri njihovem načrtovanju, izdelavi in dostavi za profesionalno, optimizirano in neposredno sodelovanje med evropskimi proizvajalci, je te izjemne slovenske kuhinje mogoče dobiti po dostopni ceni, kar pa med lokalnimi ponudniki pohištva resnično prava redkost.

LUME HOME – Kuhinja Momenta

Kuhinje LUME HOME so okolju prijazne

Ker šteje vsaka podrobnost in ker res ni vseeno, kako, na kakšen način in s kakšnimi sredstvi je pohištvo narejeno, so kuhinje LUME HOME zasnovane trajnostno in z mislijo na svetlo prihodnost. Pri njihovi izdelavi in pakiranju je bilo vloženo precej truda glede tega, da sta celoten proces načrtovanja in proizvodnja v največji možni meri sledila ekološkim smernicam. Tako so te kuhinje zasnovane z mislijo na okolje, naravo ter ljudi.

LUME HOME – Kuhinja Selene

Kuhinje LUME HOME ponuja le spletni Salon pohištva Furnitura 

Moderne in brezčasne slovenske kuhinje LUME HOME, ki jih odlikuje tudi sistem tihega zapiranja, ki omogoča prijetnejšo in daljšo uporabo, so na voljo le na spletu.  Hitro, varno in po garantirano najnižjih cenah jih najdete le v prvi slovenski spletni pohištveni trgovini Salon pohištva Furnitura

Gre za vrhunskega ponudnika sodobnega kakovostnega pohištva za dom, pisarno in vrt, ki ga odlikujejo najdaljša tradicija, največ izkušenj ter izjemno široka ponudba. V svoji barviti ponudbi imajo že več kot 25.000 različnih izdelkov, med katerimi bo vsak našel tisto, kar išče, pa naj gre za opremo kuhinje, spalnice, dnevnega prostora, otroške sobe ali drugega prostora.

LUME HOME – Kuhinja Selene

Ob spletnem nakupu pa vam Salon pohištva Furnitura vedno ponuja tudi mnoge ugodnosti. Med njimi so praktična možnost obročnega plačevanja, možnost vračila izdelkov v roku 365 dni od nakupa, hitra dobava, pogosto brezplačna dostava, brezplačno svetovanje, brezplačen 3D-izris nekaterih prostorov, pogoste akcijske ponudbe in občasno še kaj. Znani so tudi po svoji ekskluzivni prednosti, saj si je nekatere njihove izdelke, materiale in kataloge mogoče ogledati v živo v njihovem showroomu v Ljubljani (BTC – Letališka cesta 32J). 

Vsakogar bo tam toplo sprejela  njihova strokovno usposobljena ekipa svetovalcev, ki bo našla optimalno rešitev ali idejo tudi za najzahtevnejšega kupca. Za odličen nasvet, mnenje oziroma informacijo glede vsak dan osvežene ponudbe pohištvenih izdelkov so na voljo preko telefonske številke: 070 458 517 oziroma e-naslova: [email protected]

Kdor išče kakovostno, funkcionalno in lepo kuhinjo, ki je povrh vsega še slovenskega porekla,  bo v Salonu pohištva Furnitura brez dvoma našel svoje sanje.

Starejše novice