Šotori za poroke so postali priljubljena izbira med mladoporočenci, ki si želijo svečane in romantične poroke v naravi.

Namesto tradicionalnih prizorišč, kot so hoteli ali restavracije, pari izberejo naravna okolja, kot so gozdovi, vrtni prostori ali pač njihove lastne vrtove, kjer si lahko ustvarijo edinstveno in intimno poročno izkušnjo. 

Najem šotora omogoča veliko večjo fleksibilnost v organizaciji poroke, saj se lahko prilagodi vašim potrebam in željam. Omogoča vam, da ustvarite prav takšno okolje, kot si ga želite, in da postavite vse, kar potrebujete, na enem mestu. 

Če torej razmišljate o poroki v naravi, je prireditveni šotor ali poročni šotor zagotovo nekaj, na kar se splača pomisliti.

Na kaj morate misliti, ko najemate šotor:

  • Velikost šotora: Glede na število gostov, ki jih pričakujete, boste morali izbrati ustrezno velikost šotora. Običajno se priporoča najmanj en kvadratni meter na osebo. Če na primer pričakujete 100 gostov, bi moral biti šotor velik vsaj 100 kvadratnih metrov.
  • Oprema in dekoracija: Veliko podjetij, ki oddajajo prireditvene šotore, lahko zagotovi tudi dodatno opremo, kot so mize, stoli, plesišča, osvetlitev in druge dekorativne dodatke. Vendar pa si nekatere stvari, kot so cvetlični aranžmaji, lahko priskrbite tudi sami.
  • Čas najema: Čas najema šotora se lahko razlikuje glede na podjetje in vaše potrebe. Nekatera podjetja lahko šotor postavijo že nekaj dni pred poroko in ga vzamejo nekaj dni po njej. Vendar pa so podjetja glede tega po navadi zelo prilagodljiva in vam lahko omogočijo, da šotor najamete za toliko dni, kot ga potrebujete.

Pogoji najema: Pri najemu prireditvenega oziroma šotora za poroko morate upoštevati tudi pogoje najema. Ti pogoji lahko vključujejo varščino, plačilo prevoza in postavitve, čas postavitve in odstranitve šotora ter odgovornost za škodo na šotoru ali opremi.

Trajanje postavitve: Trajanje postavitve šotora se lahko razlikuje glede na velikost in vrsto šotora ter pogoje najema. Običajno pa postavitev traja od nekaj ur do enega dneva, odvisno od kompleksnosti postavitve.

Ni vsak poročni šotor enak

Ko izbirate prireditveni šotor oziroma poročni šotor, imate na voljo različne možnosti, ki se razlikujejo po velikosti, obliki in stilu. Med najbolj priljubljenimi vrstami poročnih šotorov so stekleni, VIP in beli šotori. 

Stekleni šotori so izjemno elegantni in omogočajo čudovit razgled na naravo, saj so opremljeni s prosojnimi steklenimi stenami. 

VIP šotori so najbolj prestižni in se uporabljajo za poroke z manjšim številom gostov, saj so običajno manjši in bolj intimni. 

Bele šotore pa najpogosteje najamemo za klasične, elegantne poroke, saj so bele barve, preproste oblike in elegantno okrašeni. 

Ne glede na to, za kateri tip šotora se odločite, bo zagotovo ustvaril čudovito in nepozabno poročno vzdušje.

Mobil Plac – specialisti za šotore

Mobil Plac je vrhunski ponudnik šotorov za vse vrste dogodkov, vključno s porokami, saj ponuja širok izbor šotorov različnih velikosti, oblik in stilov, ki ustrezajo različnim željam in potrebam strank. 

Podjetje se ponaša z izjemno kakovostnimi šotori, ki so izdelani iz najboljših materialov in zagotavljajo trpežnost, vzdržljivost ter varnost.

Ekipa strokovnjakov pri Mobil Placu vam pomaga pri načrtovanju in izvedbi dogodka, vključno z izbiro šotora, opreme in postavitvijo. Nudijo tudi celovito storitev, ki vključuje prevoz, postavitev in razstavitev šotora, zato stranke cenijo njihovo fleksibilnost in prilagodljivost, saj lahko najamejo šotor za različna obdobja. 

Prireditveni šotor vam ponudijo s kompletno montažo, nudimo vam tudi ostalo opremo, ki je možna pri najemu šotora. V zimskem času je možno tudi ogrevanje šotorov z generatorji toplega zraka z razvodi. V poletnem času pa lahko vključijo klimatske naprave.

Mobil Plac je znan po svoji odlični storitvi in strokovnosti ter strankam vedno zagotavlja najboljše možne pogoje in cene za najem šotora za poroke in druge dogodke.

Starejše novice