Slika je simbolična.
Preverite, kaj zvezde napovedujejo za nedeljo, 25. februarja 2024.

Oven

21. marec - 19. april

Oven

Luna v vašem delovnem in zdravstvenem sektorju danes spodbuja pozornost do dnevnih rutin in pomembnih podrobnosti, dragi oven. Zato je pomembno najti čas, namenjen produktivnim dejavnostim. Vendar se lahko danes zgodaj počutite nekoliko razpršeni, kar otežuje spremljanje ali koncentracijo in osredotočanje na mentalni ravni.

Morda se boste morali prilagoditi motnjam in motnjam. Če nameravate zdaj odložiti odločitve, potem je pravi čas, da razgibate svojo domišljijo in razmislite o novih možnostih. Ustvarjalne ali rekreativne dejavnosti nas bolj zadovoljijo kot sicer.

In ko dan napreduje, energije niso močne le za komuniciranje in povezovanje, ampak tudi za čustveno zadovoljstvo. Idej za služenje denarja z delom od doma ali z izdelki in storitvami, povezanimi z domom in družino, je danes lahko veliko.

Bik

20. april - 20. maj

Bik

Danes zgodaj bodite pozorni na nenavadno obnašanje, dragi bik, prav tako se je modro izogibati pretiravanju. Kljub temu, ko dan napreduje, ste v odlični formi za uresničevanje svojih ustvarjalnih ciljev in ambicij.

V središču je lahko izmenjava idej, ki so še posebej dobro sprejete. Rekreativne dejavnosti s prijatelji so lahko zdaj še posebej cenjene in krepilne. Obstajajo lahko bogate ideje o izboljšanju vaše vitalnosti ali ravni energije, prijatelj pa je lahko še posebej koristen ali vir zanimivih informacij.

Zabavate se z opaznimi in edinstvenimi idejami, vaš pogovor pa je še posebej duhovit in pronicljiv. Tranziti so takšni, da se lahko počutite motivirani, da daste vse od sebe.

 

Dvojčka

21. maj - 20. junij

Dvojčka

Današnja luna spodbuja, da se ustalite in uživate v mirnejših, tolažilnih časih, dragi dvojčki. Danes zgodaj je morda najbolje, da razmislite o sebi in si prizadevate razumeti, kaj resnično potrebujete ali želite, saj je zgrešiti cilj resnična možnost.

Morda boste prepoznali področja svojega življenja, ki potrebujejo nadgradnjo ali osvežitev. Pri krmarjenju je lahko nekaj napetosti, vendar se lahko veliko naučite iz vaših interakcij. Kljub temu se dan kar lepo gladi, ko napreduje.  

Od drugih lahko dobite dobro podporo in podporo na načine, ki izboljšajo vaše karierne možnosti ali ugled. Zamisli so še posebej bogate, ko gre za zaznavanje, kaj si ljudje želijo, kar koristi tako intimnim kot poklicnim odnosom.

Rak

21. junij - 22. julij

Rak

Danes zgodaj bodite pozorni, da ne greste predaleč v lovljenju za nečim, česar si morda resnično ne želite, dragi rak. S samozavedanjem boste morda odkrili področja svojega življenja, ki potrebujejo nadgradnjo ali posebno pozornost. 

Ko dan napreduje, je z vami lahkotna energija za deljenje širših idej z nekom posebnim. Lahko se počutite precej podprte, ko nekdo okrepi in razume vašo perspektivo.

To je pravi čas za vpijanje informacij, nadgradnjo znanja in učenje. Morda se boste s prijateljem sporazumeli tako, da se boste o stvareh pogovorili. Cilj pokazati svojo hvaležnost ljudem v vašem življenju je smiseln in lahko močno izboljša vaše odnose.

Lev

23. julij - 22. avgust

Lev

Danes zgodaj se lahko težave v odnosih začasno povečajo, če se pričakovanja povečajo, dragi lev. Morda je bolje, da se izogibate prehitremu izražanju svojih idej ali čustev. Za najboljše rezultate se opirajte na svojo zdravo pamet.

Morda boste odprli svoj um novim izkušnjam in možnostim, vendar ne poskušajte iti predaleč s tem. Dan napreduje z lažjo energijo za izmenjavo idej in dilem z drugimi. Sodelovanje trenutno poteka dobro. To je lahko tudi bogat čas za napredek pri organiziranju, delu ali raziskovanju.

Morda boste ugotovili, da je iskanje informacij, ki jih potrebujete, lažje kot običajno. Veliko lahko dosežete, ko gre za ponovno vzpostavitev reda. Dobra energija je z vami za preiskave vseh vrst, zlasti v zvezi z delom ali zdravjem.

Devica

23. avgust - 22. september

Devica

Današnje napake so lahko posledica prevelikih pričakovanj in pomanjkanja predvidevanja, draga devica. Zdajšnjih obljub pozneje ni lahko izpolniti. Trenutni tranziti vas lahko odvrnejo od vaših prioritet ali izzovejo vašo koncentracijo ali predanost.

Kljub temu boste morda morali samo osvežiti svoje razpoloženje s spremembo tempa ali pokrajine. Delitev bremena z drugimi je danes lahko nagrajujoča, še posebej ko dan napreduje.

Racionaliziranje in objektivno pogovarjanje o dinamiki vaših odnosov vam pride naravno, ko dan napreduje. Lažji odnos je z vami. Ko se osredotočate na podobnosti med vami in ljudmi v vašem življenju, vas vaše razlike bolj zabavajo kot frustrirajo in vam pomagajo uživati ​​v dnevu.

Tehtnica

23. september - 22. oktober

Danes zgodaj boste morda želeli le malo pretresti stvari in narediti nekaj drugačnega, draga tehtnica, in trenutno nezadovoljstvo lahko vodi do pomembnih izboljšav. V resnici se morda ne strinjate glede tega, koliko intenzivnosti želite od svojih dejavnosti ali interakcij.

Kljub temu, ko dan napreduje, bi lahko prevzeli vodstvo v gospodinjstvu ali družinski zadevi in ​​prizadevanja za izboljšanje vašega dela ali zdravja so lahko prav tako zdaj precej plodna. Čas je za odkrivanje kreativnih načinov za opravljanje dela doma ali na njem in več sodelovanja z družino in sodelavci.

Že majhni napori, da bi si popestrili življenje, se lahko zdaj kar dobro obnesejo, reševanje osebnih težav ali iskanje rešitev za službene in družinske zadeve pa je lahko zadovoljujoče.

Škorpijon

23. oktober - 21. november

Škorpijon

Drug pogled je danes lahko informativen, dragi škorpijon, vendar je bolje, da ne dovolite, da vas obljube preveč zamajejo. Bodite pozorni na napake zaradi ignoriranja ali prikrivanja podrobnosti.

Kljub temu dan napreduje z močno energijo za ustvarjalne ideje ali povezovanje z drugimi skozi užitek in igro. Ideje so bogate, sodelovanje pride takoj. Nekdo vam morda izraža naklonjenost in nagovarjanje drugih je lahko tudi koristno.

Luna v vaši solarni enajsti hiši ves dan spodbuja lahkoten, pozitiven stik – vrsto interakcij, ki vas spodbujajo. Hobiji so razburljivi in ​​lahko se pojavijo zabavni interesi ali priložnosti za uživanje.

Strelec

22. november - 21. december

Strelec

Luna na vrhu vaše sončne karte lahko danes podžge vaše ambicije, dragi strelec. Še posebej se zavedate, kaj bi morali in česa ne bi smeli početi, drugi pa vas prav tako nekoliko bolj držijo odgovornega. Namesto da se sekirate, bodite zdaj sijoča ​​luč.

Čas je, da prevzamete odgovornost, ki vam bo resnično izboljšala življenje. Kljub temu je danes zgodaj lahko odlašanje nagnjeno ali pa boste porabili veliko časa za nekaj, kar ima malo teže. Spremembe načrtov ali nasprotovanja lahko vodijo do nečesa boljšega ali do razjasnitve vaših pogledov na zadevo, tudi če so te stvari na začetku frustrirajoče.

Zlasti ko dan napreduje, lahko družinski in domači cilji napredujejo in lahko se pojavijo ideje za služenje ali varčevanje denarja.

Kozorog

22. december - 19. januar

Kozorog

Danes obstaja nagnjenost k malomarnosti ali pretiravanju, dragi kozorog. Če ne boste previdni, lahko nekaj precenite in se slabo odločite.

Čeprav bi morali biti pozorni na to, da ne bi preveč obremenjevali situacije, vas lahko energija dneva spodbudi, da poskusite nekaj novega ali odkrijete novo in izboljšano metodo.

Zlasti ko dan napreduje, boste morda prevzeli negovalno vlogo in boste izjemno sposobni sporočiti svoje sprejemanje in skrb. Svoje ideje izražate na načine, ki jih drugi bolj cenijo. To je tudi čas, ko iz drugih izvabite najboljše.

Vodnar

20. januar - 18. februar

Vodnar

Današnja Luna vzbuja močnejšo potrebo po globljih povezavah z drugimi, svetom okoli vas in samim seboj, dragi vodnar. Zdaj iščete več smisla. Lahko bi bili malo bolj zahtevni, vendar tudi dajete več, kar uravnoteži stvari.

Danes zgodaj ste nagnjeni k pretiravanju in prelahki izgubi navdiha. Smiselno je, da se osredotočite nase in razmislite o tem, kaj manjka, nato pa pospešite svoj tempo, ko se lotite tega. Ko dan napreduje, pa tranziti spodbujajo zadovoljstvo s trenutno usodo v življenju.

Stvari vidite po njihovi vrednosti in na svoj svet gledate z navdušenjem. Zdravljenje z igro, užitkom in pozitivnostjo je lahko zdaj v središču pozornosti.

Ribi

19. februar - 20. marec

Ribi

Današnji vplivi so močni za povezovanje z drugimi in učenje od drugih, drage ribe. Danes zgodaj bi lahko prezgodaj spregovorili o neki zadevi in ​​povzročili težave. Morda se boste želeli razširiti, vendar je zmernost trenutno ključ do uspeha.

Vsekakor se lahko potrudite in izkoristite svoje priložnosti, še posebej, če je to nekaj, v čemer uživate, vendar ne poskušajte prevzeti toliko, da bi se preobremenili. Ko dan napreduje, je še posebej vredno, da se obrnete na druge.

Ugotovili boste, da so ljudje v vašem kotu, vi pa lahko prevzamete pobudo s prijatelji in mreženjem. Ljudje cenijo vašo ustvarjalnost ali prispevke in se jim zdite zanimivi. To je dober čas za sodelovanje in preživljanje časa z drugimi.

Starejše novice