Slika je simbolična.
Preverite, kaj zvezde napovedujejo za soboto, 24. februarja 2024.

Oven

21. marec - 19. april

Oven

Današnja polna luna se pojavlja v vašem delovnem in zdravstvenem sektorju, dragi oven. Lahko prinese zavedanje, da je treba svoje vsakodnevne zadeve urejati s posebno pozornostjo. Morda boste opazili napako v načrtu, ki vas bo postavila na pot izboljšav. Lahko pride do prelomnice ali razkritja o vašem delu, zdravju ali želji, da bi bili produktivni in koristni.

S povečano potrebo po obnovitvi in ​​sprostitvi v zadnjem tednu je čas, da si damo prednost in poiščemo boljše ravnovesje med delom in počitkom. Lahko pride do novega dogodka ali prebujenja, ki vas bo spodbudilo naprej, ali pa je čas, da nadoknadite svoje opravke. Čustva so lahko kaotična ali roki stiskajo, vendar si za najboljše rezultate prizadevajte poskrbeti za nerazrešene konce. Motivacija za izboljšanje življenja ali spremembo življenjskega sloga je res močna, saj prihaja globoko od vas.

Upoštevajte, da z današnjim kvadratom Venera-Jupiter, ki je prav tako v igri, obstaja nekaj težnje po pretiravanju ali premikanju svojih meja. Bolj ste občutljivi na stvari, ki se vam zdijo dolgočasne ali nesmiselne, kar lahko povzroči nemir. Čeprav lahko to energijo zagotovo uporabite za spremembe, lahko za zdaj vidite stvari v skrajnostih, zato je bolje, da se umirite in umirite.

Bik

20. april - 20. maj

Bik

Današnja polna luna lahko osvetli ustvarjalnost, prijatelje, romantiko in osebne cilje, dragi bik. O zadevi je lahko epifanija ali zadnja beseda. Zagotovo je čas, da si na široko odprete oči glede romantičnega ali ustvarjalnega vprašanja, in če ste se počutili zataknjene, lahko zdaj pride razsvetljenje o tem, da boste bolj uživali.

Sprejemate svoja čustva in jim dovolite, da vas vodijo! Drugi lahko zahtevajo vašo pozornost in lahko pride do naglice dejavnosti. Ta polna luna odpre vaše srce za zakopana čustva in vaše oči za situacije, ki potrebujejo vašo pozornost. Lahko je čas za napoved ali odkrivanje ljubezni ali projekt, ki vam je pri srcu. Spoznanja se lahko nanašajo na vaša resnična čustva in povezovanje z njimi lahko vodi do novih odločitev ali možnosti.

Danes je v igri tudi kvadrat Venera-Jupiter, ki prinaša nagnjenost k pretiravanju in prehitremu ali prehitremu govorjenju! Samoomejevanje in potrpežljivost lahko rešita dan in morda boste uživali, ko boste uživali v novih občutkih ali odkrivali nove užitke. Prizadevajte si ohraniti svojo perspektivo.
 

Dvojčka

21. maj - 20. junij

Dvojčka

Današnja polna luna vam lahko odpre oči ali srce za domačo ali družinsko zadevo, dragi dvojčki. Razsvetljenje o vašem zasebnem svetu ali vaših potrebah po negi, udobju in varnosti je lahko zdaj v središču pozornosti. Če ste v svoje delo ali obveznosti do zunanjega sveta vložili toliko sebe, da je vaše osebno življenje omagalo, boste to zdaj občutili.

Zavedate se potrebe po izboljšanem upravljanju časa in energije. Bodite pozorni na nagnjenost k pretiranemu razvajanju kot poskusu krotenja notranjega nezadovoljstva. V nasprotnem primeru se lahko počutite precej pogumni, navdušeni in pustolovski. Jasno postane, da si morate prizadevati za ravnotežje med svojimi osebnimi potrebami in posvetnimi cilji. Katere koli površine so zdaj vidne, kar vam pomaga pri odločanju.

S kvadratom Venera-Jupiter pozneje danes upoštevajte, da lahko nemir vodi do napak. Verjetno je bolje, da stvari ne kričite preveč in ste pozorni na neprevidne poteze ali besede. Če imate preveč stvari, ki jih morate obvladati, je lahko težko osredotočiti se nase. Izogibajte se pretiravanju ali prehitrim sklepanjem. Če ostanete zmerni, boste lažje cenili zanimiva nova spoznanja dneva.

Rak

21. junij - 22. julij

Rak

Polna luna se danes pojavlja v vašem komunikacijskem sektorju, dragi rak, in je opomnik, da se ukvarjate z vsakodnevnimi zadevami. Ta luna vas spodbuja k raziskovanju idej, učenja, komunikacij, transporta in povezav, kar vas lahko motivira za spremembe in izboljšave. Pravzaprav vas lahko nova zavest spodbudi, da se z zadevami spopadete neposredno.

Polne lune povečajo čustva okoli vas, kar lahko spodbudi val dejavnosti. Vaši resnični občutki o neki zadevi vas lahko zdaj preplavijo, in čeprav vas lahko vaša čustva presenetijo, vas lahko na koncu pripeljejo v boljši položaj za sprejemanje izbir in odločitev. Uživali boste v lepih priložnostih, da se naučite novih stvari in resnično napredujete pri svojih projektih.

Povezave in novice, ki se pojavljajo zdaj, so lahko pomembne. Današnji kvadrat Venera-Jupiter je dober za razgibavanje uma, vendar pazite na nerealna pričakovanja. Nemir, ki ga povzroča danes, lahko da nekaj pomembnih namigov o tem, kaj morda manjka v vašem življenju.

Lev

23. julij - 22. avgust

Lev

Današnja polna luna razkrije zakopane ali globoke občutke glede lastništva, talentov, lastne vrednosti in financ, dragi lev. Na srečo vas lahko epifanije približajo vašim občutkom glede situacije. Lahko pride do denarne poravnave ali pozornosti na to, kar dolgujete, ali pa se lahko denarne zadeve razcvetijo.

Zavedanje vaših potreb in želja lahko vodi do izboljšav. To je odličen čas, da bolje razumete svojo denarno situacijo ali odnose. Lahko pride do vlečenja vrvi, znotraj vas samih ali z nekom v vašem življenju, zaradi denarja, imetja in vprašanj nadzora. Ob vsaki polni luni se čustva dvignejo, zato si vzemite čas, preden sprejmete pomembne odločitve.

Z današnjim kvadratom Venera-Jupiter boste morda nemirno iskali več užitka ali smisla, vendar morate biti pozorni na nerealna pričakovanja. Težnja je, da streljaš malo previsoko ali da loviš stvari, ki jih resnično ne želiš ali potrebuješ. Vendar pa je s tempo in zmernostjo močan dan, da si zamislite svoje naslednje korake.

Devica

23. avgust - 22. september

Devica

Napetost se je v tvojem življenju, draga devica, povečala proti nečemu pozitivnemu in konstruktivnemu! Obstajajo spremembe, ki jih morate narediti, in bolj verjetno je, da boste ukrepali, če ste le malo nezadovoljni. Današnja polna luna v vašem znamenju krepi vaša čustva in lahko prinese pomembno razodetje.

Notranja nasprotja so zdaj nekaj običajnega, vendar bodo v prihodnjih dneh spodbudila pomembne spremembe in izboljšave. Pritegnili boste pozornost, zato poskrbite, da bo pozitivna! Vaša lastna pozornost je zdaj bolj osredotočena name in je v tem letnem času potrebna. Kljub temu ste pred kratkim začeli z enomesečnim ciklom, usmerjenim v odnose, v katerem boste spoštovali svoje najbližje odnose. Preprosto se zavedate, da potrebujete nekaj neodvisnosti, glasu ali osebnega časa.

Tudi danes bodite pozorni na to, da ne boste preveč obremenjevali situacije, saj lahko odločitve trpijo. Prizadevajte si nahraniti nemirnega duha z raznoliko rutino, pogovorom ali znanjem. Poiščite srečno sredino med izpolnjevanjem svojih odgovornosti in zadovoljitvijo svoje želje po izkušnjah in vznemirjenju s črpanjem iz potrpežljivosti in samozavedanja.

Tehtnica

23. september - 22. oktober

Polna luna danes prinaša nenadne občutke ali priložnosti, ki vas ženejo v novo smer, draga tehtnica. Morda boste ugotovili, da potrebujete več časa za samoto ali počitek, zdravljenje in regeneracijo. Prav tako je dober čas, da se povežete s svojo intuicijo. Kar zdaj pride na dan, vam omogoča, da vidite, kam naprej, čeprav lahko ta postopek traja nekaj časa.

Začasno se lahko počutite izgubljene, saj so meje med vašimi občutki in zunanjim svetom zabrisane, čustva drugih ali nerešene zadeve pa vas preplavijo. Vendar pa iz teh izkušenj izhaja nov vpogled! Vzemite si dodaten počitek, prostor in čas za vse, kar vam omogoča, da lažje stopite v stik s svojo intuicijo, ki se zdaj povečuje. Danes se lahko pojavijo pomembne sanje ali intuitivni prebliski, ki govorijo o opuščanju stvari in odnosov, ki vam ne služijo več dobro.

Okoliščine spodbujajo k doseganju zdravega ravnovesja med časom zase in časom za opravila. Ko dan napreduje, tranziti spodbujajo težnjo, da gredo čez mejo. Morda bi bilo najbolje, da se opomnite na svoje običajne meje in si prizadevate, da jih ne bi premikali. Obstaja težnja po dajanju obljub, ki jih je težko držati, ali izjav, ki jih drugi jemljejo za več, kot so. Te stvari so rešljive; jih lahko uničite v kali z nekaj pozornosti.

Škorpijon

23. oktober - 21. november

Škorpijon

Današnji vplivi ponavadi krepijo čustva, dragi škorpijon. Polna luna danes zgodaj vam lahko odpre oči ali srce za potrebo po prijateljstvu, občutek pripadnosti nečemu, kar je večje od vas samih, zadovoljujoče družabno življenje ali željo po prispevanju. Ta lunacija se zgodi v vašem socialnem sektorju in varno lahko pričakujete naval čustev in morda presenetljive epifanije, ko se prebujate k potrebam, ki ste jih morda držali v zalivu.

Izkoristite ta naval energije, da zajahate svoje notranje valove. Možna je drama v vašem družabnem krogu ali pa prihaja na vrsto ustvarjalni projekt. Prijatelji lahko zdaj zahtevajo veliko pozornosti in morda nekaj podpore. Ta polna luna vas lahko tudi motivira, da se lotite novega načrta ali projekta, ki je svež in razburljiv. Družabna ali romantična zadeva lahko pride na dan ali pa vaša čustva povzročijo težavo.

Lahko doživite močnejšo željo, da bi potrebovali druge in bili v zameno potrebni. Kasneje danes je možen nemir s kvadratom Venera-Jupiter. Morda boste iskali nove užitke ali naredili nekaj sprememb in izboljšav. Možno je, da vas ta vidik nekoliko zavede, zato pazite na prevelika pričakovanja. Za najboljše rezultate poskušajte ostati znotraj svojih običajnih meja.

Strelec

22. november - 21. december

Strelec

Vaši občutki o dolgoročnem cilju ali vašem klicu se lahko pojavijo, dragi strelec, s polno luno na vrhu vaše sončne karte danes. Morda boste morali prevzeti odgovornost ali vodstvo! Ta luna lahko osvetli zadevo kariere ali ugleda, projekt v glavi ali nenadno potrebo po poslu. Usmeri vašo pozornost na vašo uspešnost, kariero, cilje, status ali odgovornosti.

Te dni ste bili večinoma zatopljeni v svoje zasebno življenje, zdaj pa ste poklicani k akciji! Spoznanje, da se morate posvetiti svojim bolj svetovnim ciljem, je zdaj smiselno. Ko boste to storili, boste morda spoznali potrebo po boljšem upravljanju svojega časa, energije in osredotočenosti. Posebno pozornost posvetite temu, kar se zdaj pojavi, ne glede na to, ali gre za nove informacije od zunaj ali močno intuicijo od znotraj. To je lep čas, da se povežete s svojimi občutki glede delovnega projekta ali dolgoročnega cilja.

S kvadratom Venera-Jupiter pozneje danes je lahko preveč mamljivo, da bi prevzeli preveč projektov ali nanizali več dejavnosti, kot jih lahko razumno upravljate. Sprejemanje pomembnih odločitev ali obljub, ki temeljijo zgolj na trenutnem razpoloženju, je lahko napaka. Imejte v mislih svoj 'prihodnji jaz' tako, da bodite zmerni.

Kozorog

22. december - 19. januar

Kozorog

Lahko bi imeli nenadno željo, da bi zapustili svojo običajno rutino ob današnji polni luni, dragi kozorog. V ospredje pride vaša potreba po več od življenja kot običajno. Če potrebujete spodbudo ali dodaten pogum, da naredite nekaj novega, vas lahko ta polna luna potisne naprej! Okrepi se želja, da bi razširili svoj um ali naredili nekaj bolj osvežujočega, pomembnega in življenjsko potrjenega.

Karkoli se zdaj pojavi, vas usmeri na novo pot glede vaših prepričanj in stališč. Zdaj vas lahko navdihne nova izkušnja, študij, tema, pogled ali ideja. Prizadevajte si, da si zagotovite čas, da obdelate vse novice, ki prihajajo, vendar bodite še posebej pozorni na osvetlitev učnih zadev ali uresničitev projekta, saj se lahko vaši resnični, čeprav nepredelani in surovi občutki glede neke težave pokažejo zdaj.

Tudi danes lahko kvadrat Venera-Jupiter prehitro vodi do prehitrih zaključkov ali pa se vržete v situacije brez dovolj premisleka. Pazite na impulzivnost pri komunikaciji, denarju in ljubezni.

Vodnar

20. januar - 18. februar

Vodnar

Današnja polna luna lahko pretrese intimne ali finančne zadeve, dragi vodnarji. Lahko se zgodi nekaj drame z denarjem ali pa je čas za poravnavo dolgov ali izterjavo dolgovanega denarja. Morda boste videli luč glede svojih resničnih čustev glede tega, kar želite, in pomagali očistiti pot naprej. Zdi se, da je sledenje svojemu srcu način za izboljšanje denarnih zadev in odnosov.

Kljub temu upoštevajte, da so stvari še vedno surove in neobdelane, zato je smiselno dati čas, da se usedete s svojimi občutki. V vaše življenje lahko pride nov denar ali pa se viri denarja premešajo. Čustveno ropotanje je močno. Morda boste odprli oči za finančno zadevo, ki ste jo spregledali, ali pa bodo v vašem ljubezenskem življenju cvetela čustva.

Ta luna lahko govori o potrebi po nekom ali podpori. Ker je v igri tudi aspekt Venera-Jupiter, vas krepi želja po napredovanju ali uživanju v nečem novem ali drugačnem, vendar se lahko na koncu le zavrtite. Lahko imate dobre namene, da naredite izboljšave, a če stvari ne tečejo takoj gladko, lahko hitro izgubite zanimanje. Prizadevajte si ublažiti svoja pričakovanja.

Ribi

19. februar - 20. marec

Ribi

Današnja polna luna je nasproti vašega znamenja, drage ribi, in lahko razkrije težave v zvezi ali vaša čustva. Druga možnost je, da situacija pride do polnega razcveta in znajdete se na pomembni prelomnici. Nekaj, kar se kuha v vas, zdaj doseže površje, kar vodi v osebno epifanijo. To je za vas visok čas izpostavljenosti.

Prav tako se je Sonce šele pred kratkim premaknilo v vaše znamenje in začelo enomesečni cikel osebne moči. To je čas za spremembe, ki oblikujejo vaše življenje na močan način. Drama odnosov je zdaj lahko pozitivna in odpira oči – lahko pride do razkritij, povezanih z odnosi in potrebami odnosa. To je lahko pomemben čas za sprostitev blokade, odpuščanje nekomu ali premagovanje situacije, ki vam je onemogočala napredovanje.

Morda boste prepoznali svojo potrebo po nekom ali dobili kakovostne povratne informacije. Najbolje je, da danes ne podležete pritisku, da bi nekaj začeli prehitro. Tranziti nakazujejo močno navdušenje, vendar nekaj pomanjkanja nadaljevanja, discipline ali praktičnosti. Je začasno, vendar je tudi modro, da se umirite in ohranite zmernost.

Starejše novice