Slika je simbolična.
Preverite, kaj zvezde napovedujejo za petek, 19. aprila 2024.

Oven

21. marec - 19. april

Oven

Današnji tranziti spodbujajo vašo samozavest pri obvladovanju težav ali obvladovanju stresnih situacij, dragi oven. Ste samozavestni in pripravljeni na izziv! Zamisli o denarju ali poslu so edinstveno inovativne. Čas je, da ste proaktivni pri praktičnih zadevah.

Današnji dan naj bo naporen in spodbuden, nizek prag dolgočasja pa lahko dejansko deluje v vašo korist in vas vodi do zabave ali celo prelomnih odkritij. Lahko se pojavi občutek, da si želite sami ustvariti srečo. To je odličen čas za spodbudne, v prihodnost usmerjene in navdihnjene povezave in metode.

Kljub temu je to čas, ko niste ravno tako pripravljeni deliti svojih misli in načrtov, torej dokler sami ne pridete bolj v stik z njimi. Intuicija je trenutno na visoki ravni, zato je pravi čas za izvirne metode in ukrepanje, ki vas osvobodi ovir in težav.
 

Bik

20. april - 20. maj

Bik

Nove ideje in alternativne metode so zdaj lahko navdihujoče, dragi bik. Lahko se počutite poživljeni zaradi izziva in navdušeni nad novim ali prenovljenim projektom. Reševanje problemov je odlično in pojavljajo se situacije, ki povečujejo samozavest.

Na srečo ste pripravljeni na izziv in ste na vrhuncu svoje igre. To je lahko izjemen dan za osebne pobude, delo v skupini, povezovanje s prijatelji ali karierne zadeve. Pot, ki jo uberete, morate biti »lastni« in najboljši način za to je, da stopite v stik s tem, kam resnično želite iti, brez motenj zaradi načrtov in mnenj drugih ljudi.

Energija in samozavest sta danes z vami in lahko ste posebej dragocen član ekipe ali skupine ali pa lahko enako enostavno delate samostojno. Ste kooperativni, a tudi zelo pripravljeni prevzeti vodstvo.

Dvojčka

21. maj - 20. junij

Dvojčka

Lahko doživite ustvarjalno hitenje, dragi dvojčki, in morda boste usmerili nekaj živahne energije, ki jo trenutno doživljate, v poseben projekt, ko boste predelali svoja čustva. Uživate v izzivih ali intuitivno razumete, da so izzivi včasih potrebni, da vas potegnejo iz kolesnic.

Obstaja lahko občutek, da lahko veliko prevzamete na poklicni ravni, ali prodorno razmišljanje, ki spodbuja vaše ambicije in navdušenje. Nekaj, kar ste storili v preteklosti, je lahko zdaj nagrajeno ali priznano.

Napreden, toleranten in v prihodnost usmerjen duh vam bo pomagal doseči svoje cilje učinkoviteje. Želite narediti nekaj nenavadnega in z razmišljanjem izven okvirov pridobite koristi. To je čas priložnosti in imate posebno podjetnost, ki vam omogoča, da izkoristite priložnost. Pravi čas je, da se iztegnete in naredite nekaj malo drugače.

Rak

21. junij - 22. julij

Rak

Današnji tranziti krepijo vašo samozavest in razpoloženje, dragi rak. Še posebej so odlični za prijateljstva, študij in poživljajoče izkušnje. Morda ste lačni več znanja, izkušenj ali raznolikosti v svojem življenju. Nekatere novice ali izkušnje so lahko navdihujoče in motivacijske. Skupne dejavnosti so lahko še posebej zabavne ali produktivne.

Lahko pride do posebnega užitka ob branju, učenju ali študiju, vaša želja po svobodi pa pride na površje in poudari vašo iznajdljivo plat. Sodelujete z drugimi, vendar raje ne želite, da bi vas kdo upočasnjeval - slediti morate svojemu notranjemu ritmu. Vendar pa je boljši čas za skupinske pobude kot za osebna prizadevanja, zato naredite vse, kar lahko, da svoje znanje, strokovnost ali preprosto svoj čas delite z drugimi.

Vaša edinstvena vizija ali mnenja vam pomagajo, da trenutno izstopate iz množice. Obstajajo lahko odlične priložnosti za izmenjavo in povezovanje, to pa je lahko tudi odličen čas za nove pobude ali načrte za objavo dela, poučevanje ali učenje. Možna je priložnost, da se srečate s starim prijateljem.

Lev

23. julij - 22. avgust

Lev

Dobra energija je s teboj, da urediš stvari z denarjem, dragi lev. Svojo vrednost in vrednost projicirate na ugoden način tistim na oblasti ali s sodelavci. To je lahko čudovit čas za osebno privlačnost in srčne zadeve, če si dovolite uživati ​​v dobrih vibracijah.

Pravzaprav je v dnevu občutek, da lahko naredimo – pripravljeni ste rešiti težave in iti naprej. Hkrati pa, če potrebujete nekaj podpore, jo boste verjetno dobili. Ne samo, da pritegnete pozitivno pozornost, ampak tudi vzbujate zaupanje.

Dan je odličen za produktivnost. Preživetje dneva vam ne bo pustilo zadovoljstva, zato se lotite posebnega projekta ali naredite načrte za nekaj, za kar v preteklosti niste imeli časa. Netradicionalne metode in stališča vam zdaj najbolj ustrezajo. Imate željo po napredovanju in navdušenje nad prihodnostjo.

Devica

23. avgust - 22. september

Devica

Današnje in jutrišnje energije so usmerjene v prihodnost, draga devica. Današnji aspekti Marsa krepijo vaše zaupanje v to, da imate vsa orodja, ki jih potrebujete za izboljšanje svojega življenja. Ste optimistični in vidite vse vrste priložnosti in možnosti.

Osredotočanje na pozitivne, produktivne naloge vam pomaga izkoristiti dnevne energije, ki podpirajo novo razmišljanje, ustvarjalno podjetnost in sodelovanje. Ste pogumni in odkriti. Ljudje gravitirajo k vam in partnersko ali skupinsko delo lahko uspeva. Ugotovili boste, da drugi nenavadno sodelujejo in se veselijo, namesto da bi se zataknili v utor.

Skupni cilji in filozofije so zdaj očitni in delujejo tako, da utrdijo vajino vez. Zdaj imate močan občutek pustolovščine in dejavnosti, ki jih delite s partnerjem, so lahko še posebej vznemirljive in morda nekoliko drzne. Želja, da bi izstopali kot edinstveni ali da bi naredili nekaj nekoliko drugačnega in inovativnega, vas zdaj lahko premaga.

Tehtnica

23. september - 22. oktober

Odlična energija je z vami za produktivnost in bistroumnost, draga tehtnica. Z današnjim delom in rutino ste na udaru in pripravljeni narediti nekaj drugačnega. Morda imate močno željo, da bi napredovali pri projektu ali celo opravilu in bi lahko dosegli prelomni trenutek, ali pa je morda zdravstvena zadeva ali prizadevanje, ki se mu lotevate na nov način.

V vsakem primeru ste navdušeni in pripravljeni sprejeti izziv. Želite narediti nekaj nenavadnega, novega in edinstvenega s tem, kar imate! Zdaj lahko pride do napredka v službi ali zdravstvenih zadevah. Ob navdihu in zavedanju, da počnete nekaj vznemirljivega, lahko naredite veliko več.

Danes ali jutri lahko pride do pomembnega odkritja o stari finančni zadevi ali intimnem razmerju. Tranziti dajejo prednost majhnim tveganjem in napredovanju, namesto da bi se držali preizkušenega. Vaš idealizem je v središču pozornosti in vas lahko motivira, da naredite nekaj sprememb. Odmik od preteklosti je morda v središču pozornosti in občutek je dober.

Škorpijon

23. oktober - 21. november

Škorpijon

Današnji tranziti spodbujajo k ukrepanju, dragi škorpijon, četudi je majhna in simbolična. Ste v odlični formi za pozitiven, v rast usmerjen in samozavesten odnos. Vaša raven energije je visoka in vaša moč privlačnosti je super.

Izrazite se ustvarjalno brez zaviranja za čudovite rezultate zdaj. Pripravljeni ste osebno tvegati, če želite sodelovati v projektu ali razmerju, ki vas navdušuje. Dobra energija je z vami za ustvarjalne naloge in navdihujoče načine interakcije z drugimi. Pripravljeni ste prevzeti vodstvo v razmerju, ne da bi komu stopili na prste ali izpadli vsiljivi.

Zahtevajte, kar želite od razmerja, in morda boste to zelo dobro dobili! Biti neposreden danes dela čudeže. To pomeni, da je pravi čas za učinkovito uresničevanje vaših želja – drugi vas ponavadi podpirajo ali pa se vam vsaj brez vprašanj umaknejo s poti.

Strelec

22. november - 21. december

Strelec

Današnji Marsovi prehodi vas spodbujajo k aktivnosti, dragi strelci. Z Marsom v vašem družinskem in domačem sektorju je lahko privlačen domači projekt ali dejavnost točno to, kar potrebujete. Danes ste prepričani o reševanju problemov in vlaganje energije v dom ali domače dejavnosti je lahko v pozitivnem središču.

Delovne zadeve lahko uspevajo, še posebej pa vas lahko zanima lotevanje ambicioznih projektov ali delo na zdravstvenih ciljih. Lahko pride do užitka, če delo dobro opravite, ali občutka dosežka, potem ko ste poskrbeli za pomembne podrobnosti. Imate sposobnost prevzeti vodstvo v družinski zadevi. Drugi zaupajo vame! To je odličen čas, da delate na opuščanju zamer, ki so lahko strupene za vas ne samo zdaj, temveč dlje, ko jih zadržujete.

Današnje energije vabijo k gibanju naprej, spremembam in osvoboditvi, zaradi česar so idealne, da nekaj negativnega pustite za seboj. Delate lahko z izjemno energijo, če ste navdihnjeni! Treba je izkoristiti priložnosti, da stvari pristopimo nekoliko drugače. Danes lahko neglamurozne naloge spremenite v nekaj kreativnega in razburljivega.
 

Kozorog

22. december - 19. januar

Kozorog

Današnji tranziti vas spodbujajo, da se energično in samozavestno lotite težav, dragi kozorog. Romantična in ustvarjalna prizadevanja lahko uspevajo, vplivi, ki se pojavljajo danes, pa so vam naklonjeni na tekmovanjih. Posebna izkušnja je lahko poživljajoča, vas motivira k razmišljanju na posebej inventiven način in vas usmeri v smeri izboljšav.

Lahko bi bili zelo razpoloženi, da bi osebno tvegali ali hazardirali, zlasti pri izražanju svojih čustev ali svoje umetnosti/obrti. To je potencialno odličen čas za napredovanje pri komuniciranju in učnih projektih. Drugi danes zaupajo vaši sposobnosti sklepanja in to z dobrim razlogom! Pripravljeni ste kreativno tvegati pri pisanju in govorjenju, rezultati pa so super.

Če dovolite nekaj spontanosti in manevrskega prostora, si lahko izmislite nekaj prav čudovitega. Izstopate kot posebej ustvarjalni in edinstveni. To je odličen čas za energijo, pobudo, ustvarjalnost in romantično privlačnost.

Vodnar

20. januar - 18. februar

Vodnar

Danes so lahko odlične možnosti, ki vključujejo vaše družinsko ali domače življenje, dragi vodnar. To je lahko čas za vlaganje v vaše udobje, dom in varnost. Vplivi zdaj so izjemni za energijo, samozavest in duha. Lahko imate nekaj odličnih idej za ravnanje z denarjem ali domačimi zadevami.

Dan obljublja, da bo precej spodbuden in zanimiv. Ste zelo pozitivno razpoloženi in drugi bodo danes verjetno uživali v vaši družbi. Lahko se pojavi nov pristop k stari težavi okoli doma ali glede življenjskih pogojev in ureditve, kar je obetavno. Nadgradnja in izboljšava sta v fokusu in ugodni.

Bolj pogumni ste v poslu ali z denarjem in ste pripravljeni ukrepati glede zadeve, ki se je vlekla. Pozitivnost glede vaše situacije vas napaja z energijo, da stvari opravite. Morda zdaj s svojim navdušenjem motivirate druge, zlasti družinske člane ali svoje najbližje.

Ribi

19. februar - 20. marec

Ribi

Danes in jutri boste morda odkrili čudovite priložnosti, ki vam bodo polepšale dan in spodbudile ambicije ali navdušenje, drage ribe. Te se verjetno nanašajo na komunikacijske projekte, učenje ali prevoz. Težave, ki so se prej zdele pretežke za reševanje, se zdaj pojavljajo le kot manjše ovire!

Dan je dober za osebno privlačnost, saj ste videti prijazno neposredni in samozavestni. Verjetno boste ugotovili, da vam dvigne razpoloženje, če se vržete v osebne ali mentalne projekte in celo igre. Pojavljajo se priložnosti za izražanje in uživanje. Čutite, da lahko sprejmete kar koli, zlasti na duševni ravni.

Izražate se bolj odločno in spontano. Hitro vas lahko navdihnejo vaši projekti, zanimanja ali celo novice, ki jih zdaj slišite. Če še niste povsem v nečem, je pravi čas za raziskovanje novih idej in navezovanje novih povezav. To je tudi čudovit čas, da dobite, kar želite, predstavite idejo ali prejmete zeleno luč za projekt.

Starejše novice