*Fotografija je simbolična
Tudi ta teden smo za vas pripravili pester izbor prostih delovnih mest. Preverite, morda pa katero čaka ravno na vas.

Komercialist

V gradbenem podjetju Pomgrad k sodelovanju vabijo inženirje gradbeništva, katerim nudijo zaposlitev v komercialnem sektorju in v gradbeni operativi.

Prodajalec (več delovnih mest)

Soboški Hervis razpisuje več prostih delovnih mest, in sicer iščejo specialista na oddelku pohodništva in specialista za perfomance tekaški sortiment ter kolesarski sortiment.

Potnik

Priznano podjetje ROTO v svoje vrste vabi osebo z izkušnjami na področju komerciale, ki bo skrbela za pospeševanje prodaje in iskanje novih kupcev.

Razvojni inženir

Okrepitve potrebuje tudi Medicop, ki nudi delovno mesto razvojnega inženirja za področje elektronike in to za nedoločen čas.

Vzdrževalec

Soboška bolnišnica zaposli vzdrževalca-tehnika, ki bo zagotavljal tehnični nadzor in bdel nad električnimi sistemi ter strojnimi napravami. 

Delovna mesta v Podravju

Sodelavec v programih

Center za socialno delo Maribor med svoje vrste vabi novega sodelavca, ki bo izvajal načrtovane naloge v individualnem in skupnostnem socialnovarstvenem programu PIKA.

Kontrolor

Za nedoločen čas se lahko zaposlite na Kmetijsko gozdarskem zavodu Ptuj kot kontrolor, ki bo izvajal redno molzno kontrolo pri rejcih, kontrolo prireje mesa in meritve molznosti bikovskih mater. 

Samostojni strokovni delavec

Na Fakulteti za elektrotehniko, računalništvo in informatiko v Mariboru iščejo novo moč v službi za študijske in študentske zadeve.

Prodajalec tehničnega blaga

V trgovinah Jager na več lokacijah na Štajerskem razpisujejo delovno mesto v prodaji tehničnega blaga. Dodaten kader tako iščejo v Celju, Latkovi vasi, Velenju, Mariboru, Staršah in tudi na Ptuju.

Policist

Vas zanima delo v policiji? Zainteresirane kandidate za policiste vabijo k sklenitvi delovnega razmerja in vpisu na izobraževanje v višješolski študijski program Policist. Policijska uprava Maribor je v ta namen posnela celo promocijski video, izvedla pa bo tudi spletno predstavitev razpisa.
 

Bi bili na čelu vladne službe?

Naj omenimo še, da je na voljo tudi posebni javni natečaj za položaj direktorja Službe Vlade RS za zakonodajo. Kandidate lahko, če imate najmanj univerzitetno izobrazbo s področja prava in sedem let delovnih izkušenj, je navedeno v natečaju, pod katerim je podpisan predsednik vlade Janez Janša. 

S spleta

Komentarji (2)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Shreek (nepreverjen)

Hervis, prodajni specialist.. Haha.. Mislite sortiranje robe in pospravljanje in nadomeščanje, prodajalci ze dolgo niso specialisti.. Zalostno kaj so podjetja naredili iz njih.

kkko (nepreverjen)

Zato ka so prodajalci v vecini neizobrazeni in nezainteresirani kader. vecina jih pride na delo cakat ka siht mine ka so lejko domov sli. vejpa vec niti ne vejo ge kaj majo nej ka bi se znali kaj razloziti ale pojasniti

In reply to by Shreek (nepreverjen)

Starejše novice