*Fotografija je simbolična
Tudi ta teden smo za vas pripravili pester izbor prostih delovnih mest. Preverite, morda pa katero čaka ravno na vas.

Strokovni sodelavec

Mestna občina Murska Sobota razpisuje dve prosti delovni mesti. Iščejo strokovnega sodelavca za področje informatike in digitalizacije, pa tudi strokovnega sodelavca za arhiv.

Vinogradniški delavec

Če vas veselo delo v goricah in bi to želeli opravljati poln delovni čas, se lahko zaposlite v Radgonskih goricah za razna dela v vinogradu in tudi v kleti.

Upravnik nepremičnin

Velikan na področju proizvodnje avtodomov Carthago išče osebo, ki bo skrbela za zgradbo, inventar in okolico ter hkrati vzdrževala osnovna sredstva v notranjih prostorih in na zunanjih površinah.

Prodajalec

Okrepitve potrebujejo v trgovini Jager v Ljutomeru. Na voljo je delovno mesto prodajalca tehničnega blaga, od kandidatov pa pričakujejo predvsem, da znajo navdušiti kupce in poskrbeti za njihovo zadovoljstvo.

Poslovni analitik

Elrad v Gornji Radgoni potrebuje sveže moči na delovnem mestu poslovnega analitika. Delo zajema med drugim pridobivanje in pripravo podatkov za potrebe izdelovanja modelov in obdelavo podatkov.

Delovna mesta v Podravju

Diplomirana medicinska sestra/Diplomirani zdravstvenik

V Domu starejših občanov Maribor iščejo nove okrepitve. Obljubljajo možnost za osebni in karierni razvoj ter možnost napredovanja na delovno mesto Vodja tima.

Operater 

Zanimivo delovno mesto je na voljo v Regijskem centru za obveščanje Maribor, kjer se lahko zaposlite kot operater v Uradu za operativo, izpostavi Uprave RS za zaščito in reševanje Maribor.

Strokovni sodelavec

Mariborska območna služba zavoda za zaposlovanje ponuja zaposlitev na projektu tehnična podpora - FRS. Okvirna plača je 1671 evrov bruto na mesec.

Svetovalec-pripravnik 

Na Upravni enoti Maribor je na voljo pripravništvo v referatu za migracije. Usposobili se boste za samostojno vodenje in odločanje v zahtevnih upravnih postopkih na prvi stopnji. 

Višji svetovalec

Sveže moči iščejo tudi v Skupni občinski upravi občin v Spodnjem Podravju s sedežem na Ptuju.
 

S spleta

Komentarji (4)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
kopitar (nepreverjen)

Mislim ,da so že izbrali na MOMS in to je Đurov

Alenka Buzerantovšek (nepreverjen)

jaz imam lepše noge

-- (nepreverjen)

Debeli fuknjenec tij si fejst prizadeti v glavi.

In reply to by Alenka Buzerantovšek (nepreverjen)

čarni vrag (nepreverjen)

mama ti je fejst prizadeti v glavi.

In reply to by -- (nepreverjen)

Starejše novice