*Fotografija je simbolična
Tudi v tem obdobju, ki ga zaznamuje epidemija koronavirusa, se najdejo zanimive zaposlitve. Preverite, morda pa eno izmed delovnih mest čaka ravno na vas.

Strokovni sodelavec

V murskosoboški enoti Slovenskih državnih gozdov med svoje vrste vabijo strokovnega sodelavca, ki bo bdel nad izvajanjem projekta v sklopu evropske kohezijske politike. Potrebna bo višja izobrazba, zaposlitev pa je za čas trajanja projekta Natura Mura (do 30.9.2023).

Pismonoša

Bi v tem času, ko veljajo ukrepi omejitve gibanja, želeli delati na terenu? Potem je zaposlitev na Pošti Slovenije prava izbira za vas, saj v Murski Soboti iščejo pismonošo, ki bo odgovoren za dostavo vseh vrst pošiljk in blaga.

Naravovarstveni sodelavec III - Koordinator za kmete

Če imate radi naravo in ste si pridobili visoko izobrazbo na področju biologije ali kmetijstva, se lahko zaposlite v Javnem zavodu Krajinski park Goričko.

Strokovni sodelavec

Za skrajšani delovni čas, 30 ur na teden, iščejo na lendavski občini strokovnega sodelavca, ki bo opravljal administrativne in tehnične naloge na področju civilne zaščite in sorodnih delovnih področjih.

Več delovnih mest v Svetovni zdravstveni organizaciji

Ko se ves sveta sooča z novim koronavirusom, se lahko zaposlite v vodilni organizaciji na področju zdravstvenih vprašanj na svetu. Nudijo širok spekter delovnih mest na lokacijah po celem svetu.

S spleta

Komentarji (3)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
sobotrezu (nepreverjen)

v prekmurju danes zjutraj potres.

Cebela12 (nepreverjen)

Potres resno, dobro ka smo na ravnon

tuncika

://novice.najdi.si/predogled/novica/2da64e146016be3805b27497e86d1d53/Reporter-si/Slovenija/Župan-Radencev-Roman-Leljak-obljublja-plačilo-prispevkov-obrtnikom-in-malim-podjetnikom-če-tega-ne-bo-storila-država

Starejše novice