Tudi ta teden smo za vas izbrskali nekaj zanimivih prostih delovnih mest. Če se v katerem od opisov prepoznate, je zaposlitev lahko tudi vaša.

Inženir/konstrukter za razvoj izdelka

Proizvajalec modularnih bivalnih enot in montažnih bivalnih objektov Arcont v Gornji Radgoni zaposli inženirja oziroma konstrukterja za razvoj izdelka. Potrebovali boste dobro poznavanje CAD orodij za konstruiranje, prednost pa predstavlja tudi znanje nemščine.

Pravnik

V Mestni občini Murska Sobota priložnost ponujajo pravniku za premoženjskopravne zadeve. Delovne naloge med drugim obsegajo pripravo zahtevnih analiz in razvojnih projektov, sestavljanje mandatnih tožb in izvršb ter vodenje upravnih postopkov.

Direktor javnega zavoda

Se želite izkazati s svojimi vodstvenimi sposobnostmi? Z visokošolsko izobrazbo 2. stopnje, vsaj petimi leti ustreznih delovnih izkušenj in smislom za organizacijo lahko zasedete direktorski stolček v Zavodu za turizem in razvoj Lendava.

Pomočnik direktorja

Če se bolje znajdete v podporni vlogi, vas v Zdravstvenem domu Gornja Radgona čaka delovno mesto pomočnika direktorja. Ob nudenju pomoči direktorju boste tam vodili službo zdravstvene nege ter načrtovali strokovno izpopolnjevanje za zaposlene.

Receptor

Novo poglavje pa lahko začnete pisati tudi z ekipo Hotela Diana, ki k sodelovanju vabi receptorja. Zaposlovalo vas bo sprejemanje rezervacij, nudenje informacij gostom in sestavljanje računov. Iščejo sicer tudi vzdrževalca.

Komentarji (5)

Karl Marx (ni preverjeno)

Pozabili ste napijsati, ka je pri vseh treh delodajalcih plača 400 evrov.

lovrenčec (ni preverjeno)

MOMS vsaki mejsec koga zaposli seveda verjetno prek poznanstva .Pač nekaj najdejo v izgovor ,da nücajo

Mojamoja (ni preverjeno)

Na MOMS je zaposlenih že skoraj več pravnikov kot na sodišču!? Zakaj jih je toliko potrebno? Se pravi, da so dosedaj zaposleni nesposobni!? Tudi občinarji se obnašajo kot bi bila občina gospodarska družba.

Rosenkrantz (ni preverjeno)

Udarna novica..kako postati receptor v luzerskem hotelu.

komunistka Olga (ni preverjeno)

jaz sem bila tam nekaj časa maserka

In reply to by Rosenkrantz (ni preverjeno)

Starejše novice