Preživljate se, kot kaže, lahko tudi s kartami. Pa ne govorimo o hazarderstvu …

Pusti delovniki v pisarni in dolge ure prekladanja papirjev človeka lahko hitro zamorijo, vendar niso vsa dela enaka in tudi v Pomurju danes najdemo že precej drugačne, bolj razgibane oblike zaposlitve. Na spletnem portalu Zavoda Republike Slovenije za zaposlovanje smo recimo danes zasledili razpisano prosto delovno mesto vedeževalke.

Pomoč pri delu z višjimi silami iščejo v podjetju za svetovanje in vedeževanje Moč luči iz Peskovec. Njihova nova sodelavka ali sodelavec bo usodo strank tolmačil z vedeževanjem iz kart.

Med pogoji deset let izkušenj

Kot je razvidno iz zaposlitvenega oglasa, naj bi delo potekalo na območju Pomurja, po naših virih sicer po telefonu, od doma. 

Zainteresirani kandidati bodo potrebovali srednjo strokovno ali splošno izobrazbo, znanje slovenskega jezika in – zanimivo – kar deset let delovnih izkušenj. Ponujajo sicer zaposlitev za nedoločen čas, za polni delovni čas, s poskusnim delovnim obdobjem treh mesecev.

»Moj namen ni s prerokovanjem, vedeževanjem, jasnovidnostjo zapečatiti usode osebi, ki želi vedeti kakšna je njena življenjska pot, saj si usodo vedno kreiramo le mi sami, temveč ugotoviti kaj nas ovira pri napredku, osebnem razvoju, kaj povzroča težave in zastoje, da naša pot ne gre naprej, tako kot želimo,« o svojem delu na spletni strani Moč luči piše vedeževalka Dragica.

Če si torej želite nekonvencionalne zaposlitve in menite, da so vam zvezde naklonjene, se lahko do 14. marca obrnete na kontaktno osebo na telefonski številki 06 996 38 68 ali na elektronski naslov [email protected].

S spleta

Komentarji (14)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
tuncika

Edina prava "vedeževalka" (pogojno) v Pomurju je bila teta T...Za vse ostalo je nakladanje.
Obvezno izklopite vedeževanje, ki vam jih ponujajo preko komercialnih TV (tam je edina valuta nakladanje in evri, ki jih boste plačali kot bedaki).
Najboljša vedeževalka je vaša trezna glava in pridne roke...……..vse ostalo je k...………...

Čergoli (nepreverjen)

Tunika, brez konkurence!!!!!

In reply to by tuncika

Risto Kubura (nepreverjen)

Tunika Križan, gospa je že kar nekaj časa v domu starejših Murska Sobota. Oni ni rabila nič je pa vsakemu zadela skoraj 100%. Kdo ne ve za njo se bo mogoče nasmehnil ampak gospa je čisti medij!!!!!!! Imela je mednarodni sloves, hodili so k njej z raznih krajev naše domovine kakor tudi iz tujine ampak gospa je žal v domu.

In reply to by Čergoli (nepreverjen)

hja33 (nepreverjen)

Što še gnjesden vrvle v te blesarije mi je rejsan nej jasno...

Risto Kubura (nepreverjen)

99% je šarlatanov.

In reply to by hja33 (nepreverjen)

hja33 (nepreverjen)

99% ja ... tisti 1% so pa supermani pa batmani pa dobre vile

In reply to by Risto Kubura (nepreverjen)

Risto Kubura (nepreverjen)

Kot sem prej napisal ampak ti si očitno Marsovec. Gospa je bila legenda, kar ti niti nikoli približno ne boš. Brez skrbi pomiri se!!!!

In reply to by hja33 (nepreverjen)

unika (nepreverjen)

Čudno ka ti je nej pravla ka si munjeni v glavi, če je tak vse znala. Očitno so joj samo munjeni nasedali. K njoj so itak odli samo takšni ka so meli isti IQ kak ona, torej zelo nizkoga. In takšni so ji te nasedali pa so vrvali vse ka je povejdala. Gda de van jasno ka je to vse nateg. Gučijo van to ka ščejte čuti, in vi tudi čujete samo tisto ka ščete čuti. Vedeževalcon vrvlejo samo tisti ka v cerkev odijo in so verni. Tiste je najležej neka napelati pa jih zavesti in ob pejneze spraviti z lejpimi besedami.

In reply to by Risto Kubura (nepreverjen)

Risto Kubura (nepreverjen)

Ti munjeni najprej se nauči pravilno pisati!!!!!

In reply to by unika (nepreverjen)

Risto Kubura (nepreverjen)

Tvoj IQ je enak absolutni ničli kar znaša - 273 stopinj Kelvinov. To je že tako ali drugače malo preveč za tebe in ti bodo žarnice pregorele, jermen bo zdrsnil, UKW ti bo prebilo in še marsikaj. No čez vikend boš mogoče od šoka le okreval "munjenec". Tunika pa je za tebe Amerika!!!!!

In reply to by unika (nepreverjen)

Risto Kubura (nepreverjen)

Popravek: 0 K = -273,15 stopinj celzijev in to je tvoj IQ. Še mnogo nad tem se kokoši, goske, črvi itd. O Tuniki pa le sanjaj..............saj nisi edini.

In reply to by Risto Kubura (nepreverjen)

Tujska Legija (nepreverjen)

V Peskovcih je podjetje Moč Luči???? Pa da jim vidim vse po spisku k resnemu delu naj se spravijo.
Ti klantosi do karte metali v Peskovcih?? Ma nemoj ma nemoj. Cela vas izgleda kot geto oni pa iščejo slogarco komu se je v tej vasi pamet stavila??? Eni so resno prehiteli svojo pamet po levi in desni.

ohm (nepreverjen)

ne vem, če bi zrsz sploh smel to objaviti, ker za vedeževanje ni šole, torej ne more obstajati to kot poklic. kretenizem na kubik!

Bindi (nepreverjen)

Ohm, za marsikaj več nega šole, poklic pa obstaja, npr. čevljar. Ovak pa se strinjam. Problem je v ton, ka je Zavod za zaposlovanje grato servis delodajalcem in se jim uklanja v vsen, ka si zmislijo.

In reply to by ohm (nepreverjen)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice