Tudi ta teden smo pripravili pester izbor prostih delovnih mest. Preverite, morda pa katero čaka ravno na vas.

Ste se naveličali obstoječe službe ali še vedno pogledujete za primernim delovnim mestom? To je nekaj priložnosti, ki bi vas morda znale zamikati.

Delovna mesta v Podravju

Voznik začetnik

Javno podjetje za mestni potniški promet Marprom išče voznika začetnika. Delovne naloge vključujejo dnevni pregled avtobusa pred nastopom dela in po zaključku dela, vožnjo avtobusa v skladu z voznim redom, pobiranje voznine, nadzor nad vstopom in izstopom potnikov in podobno.

Pri tem je potrebna le osnovnošolska izobrazba ter vozniško dovoljenje D kategorije, delovne izkušnje pa niso potrebne.

Kuhar

Hoteli in turizem Rogaška iščejo kuharja v Hotelu Bellevue na Pohorju za pripravo jedi po naročilu in pripravo sladic.

Okvirna plača je 1500 evrov, pri čemer je potrebna srednja poklicna izobrazba ter eno leto delovnih izkušenj.

Medicinska sestra

Dom Danice Vogrinec Maribor išče medicinsko sestro za vodjo tima. Delovne naloge vključujejo vodenje, organiziranje, izvajanje in nadzor dela ter izvajanje zahtevnejše nege in medicinske pomoči porabnikov.

Potrebna je visokošolska izobrazba prve stopnje oziroma prejšnja visokošolska strokovna, strokovni izpit na področju zdravstvene dejavnosti, želena pa so tudi tri leta delovnih izkušenj.

Revirni gozdar

Zavod za gozdove Slovenije išče v Mariboru revirnega gozdarja. Delovne naloge vključujejo izdelovanje gozdnogojitvenih načrtov, izbiranje drevja za posek, določanje in prevzemanje gojitvenih in varstvenih del ter vodenje upravnih postopkov v tej zvezi, sodelovanje z lastniki gozdov in drugimi, trasiranje vlak in vzdrževanje mej.

Potrebna je višja strokovna izobrazba s področja gozdarstva, pet mesecev delovnih izkušenj ter vozniško dovoljenje kategorije B.

Tajnik

Osnovna šola Videm išče tajnika oziroma tajnico za opravljanje del in nalog tajnika v vzgojno-izobraževalnem zavodu.

Delovne izkušnje niso potrebne, priložiti pa je potrebno dokazilo o izobrazbi ter potrdilo o nekaznovanosti.

Slaščičar

Pomaranča na Ptuju išče slaščičarja oziroma slaščičarko za pripravo sladic in sladoleda.

Potrebna je srednja poklicna ali osnovnošolska izobrazba ter eno leto delovnih izkušenj.

Delovna mesta v Pomurju

Delo v proizvodnji

Podjetje Farmtech v Ljutomeru išče več delavcev za delo v njihovem podjetju.

Med drugim iščejo monterja kovinskih konstrukcij in električarja, CNC operaterja za upogibni stroj, sodelavca v lakirnici, varilca oziroma operaterja varilnega robota, delavca za brušenje, vzdrževalca in vodjo zagotavljanja kakovosti.

Več o delovnih mestih pa lahko preberete na njihovi spletni strani.

Projektant

Podjetje Transpak iz Murske Sobote išče projektanta. Delovne naloge vključujejo projektiranje strojev in naprav za paletiranje in pakiranje, projektiranje transportne opreme, konstruiranje in 3D modeliranje s programskimi orodji in podobno.

Za prijavo so potrebne vsaj petletne delovne izkušnje iz projektiranja, potrebno je obvladati orodja za konstruiranje in 3D modeliranje in vozniški izpit B kategorije.

Prodajalec

Podjetje za proizvodnjo trgovino in storitve Agrolit išče v Murski Soboti prodajalca oziroma prodajalko v kmetijsko-vrtnarski trgovini.

Potrebna je izobrazba iz hortikulture, poljedelstva ali reje živali, potreben pa je tudi izpit FFS.

Ravnatelj

Gimnazija Murska Sobota išče ravnatelja oziroma ravnateljico. Delovne naloge obsegajo zastopanje in predstavljanje zavoda, organiziranje ter načrtovanje in vodenja dela zavoda.

Potrebna je izobrazba druge stopnje oziroma prejšnja visokošolska univerzitetne, potrebno je priložiti tudi dokazila o izobrazbi, nazivu, strokovnem izpitu ter ravnateljskem izpitu, delovnih izkušnjah v vzgoji in izobraževanju in potrdilo o nekaznovanosti.

Vodja pošte

Pošta Slovenije išče vodjo pošte v Murski Soboti. Delovne naloge obsegajo načrtovanje, organiziranje, usklajevanje, kontroliranje in odločanje o delu pošte, reševanje reklamacij in nepravilnosti, opravljanje poštnih, denarnih in drugih storitev in podobno.

Za delovno mesto je zahtevano srednje tehnično in drugo strokovno ter splošno izobraževanje, kot je ekonomski tehnik, prometni tehnik ali logistični tehnik. Potrebno pa je imeti tudi najmanj tri leta delovnih izkušenj v poštnem prometu.

Komentarji (7)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
realnoo (nepreverjen)

sobotainfo fake medij klik portal

Zavajanje (nepreverjen)

Zakoj takšno zavajanje ka vse trbej predložiti, če se prijaviš za ravnateljsko delovno mesto? Vej pa ravnateljski izpit se dela, kda je ravnatelj imenovani s strani šole. Potrdilo o opravljenon izpite pa predloži samo tisti, keri je že kda predhodno bil ravnatelj in ma tou potrdilo.

realnooo (nepreverjen)

OBIŠČITE GLASBENO V BELTINCAJ: BRCA V RIT RAVNATELJU MATEJU ZAVCU! IZGUBIL POLOŽAJ RAVNATELJA IN SE VRGEL NA SVOJA JAJCA! ZNAŠEL SE JE NA NJIVI IN V HLEVU SREDI MANDATA! PIŠITE MALO O TON!!!

, (nepreverjen)

Gospa Sranja, nehajte nas posiljevati z vasimi komentarji, vedno isti pod vsemi članki.

In reply to by realnooo (nepreverjen)

Nikaj nede (nepreverjen)

Činč je ravnatelj pa še en mandat bou ravnatelj. Tou delovno mesto na gimnazije je bole tak, samo na papere.

študent1919 (nepreverjen)

Ja što pa to nebi rad delo , vej v pisarni sideti pa cukre talati nej žmetno

In reply to by Nikaj nede (nepreverjen)

študent1919 (nepreverjen)

Transpak pa konstruktera z 5 let izkušnjami , če ščeš meti kvalitetnoga konstruktera moreš zeti tistoga z univerzitetino izobrazbo , teh pa v prekmurji nega dosta , ker so nej cenjeni. Vsak konstrukter keri ma univerzitetno izobrazbo pa ka ma 5+lejt izkušenj pa ti nede delo za isto plačo kak tisti ka je odo na višjo šolo

Starejše novice