*Fotografija je simbolična
Tudi ta teden smo za vas pripravili pester izbor prostih delovnih mest. Preverite, morda pa katero čaka ravno na vas.

Strokovni sodelavec

Občina Rogašovci potrebuje strokovno pomoč pri izvajanju zahtevnih strokovnih nalog na projektu nadgradnje vodovoda sistem B. 

Dokumentalist

Na zunanjem oddelku državnega odvetništva v Murski Soboti iščejo osebo, ki bo opravljala dela vložišča in vodila vpisnike. 

Projektant

Gornjeradgonski Arcont med svoje vrste vabi osebo veščo projektiranja električnih inštalacij v bivalne enote. Pričakujejo diplomanta elektro smeri in poznavanje standardov na področju elektrotehnike. 

Svetovalec za osebna zavarovanja/Pripravnik

Največja slovenska zavarovalnica zaradi širitve ekipe išče nove sodelavce tudi na področju Murske Sobote. Fokus novih sodelavcev Triglava bo na prodaji zdravstvenih zavarovanj. Delo dobi tako oseba, ki že ima dovoljenje za opravljanje zavarovalnih poslov, kakor tudi pripravnik.

Mesar prodajalec

V AVE Mesnem centru in okrepčevalnici Murska Sobota zaposlijo osebo, ki bo odgovorna za prevzem in pripravo mesa ter za prodajo in pospeševanje prodaje mesa in drugih izdelkov. 

S spleta

Komentarji (4)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Salafist (nepreverjen)

Zavarovalnice ja, ka do mi pa tej bedake vsake den pisale" ZDRAVO, SČEŠ ZNATE KAK LEJKO ZASLUŽIP 500€ NA MESEC DODATNO?" mrš vsi

realnooo (nepreverjen)

FAKE NEWS

Zdraf kak riba (nepreverjen)

V Arconte dobijs cokolado za naj pomursko podjetje. Nagrada,za kero bi se v nedelo delo. 🤮

bunker (nepreverjen)

ne vem koji kurac se nuca visoka šola za navadnega dokumentalista v odvetništvu. saj pa se tja lahko gre s srednjo. betežno

Starejše novice