Vodja poslanske skupine NSi se je ostro odvzal na navedbe poslance Levice Mihe Kordiša, ki je pripadnike koalicije ponovno označeval za kriminalce.

Kordiš je na seji komisije za nadzor javnih financ razburil poslanca NSi Aleksandra Reberšeka in Jožefa Horvata, ko je vpletene v nabavo zaščitne opreme označil za kriminalce.

"To je moja politična sodba, ki je tudi utemeljena," je na seji parlamentarne komisije za nadzor javnih financ izjavil poslanec Levice Miha Kordiš.

Reberšek je Kordišu dejal, da je pojedel zeleno mušnico, vodja poslancev Nove Slovenije Jožef Horvat pa je pozval k prekinitvi seje oziroma odstranitvi poslanca Levice s pomočjo policije.

"Jaz nisem član kriminalne združbe in to nonstop poslušam. Kaj se pa mi gremo v tem parlamentu? Kdo je ta kolega Kordiš, ki nam kar naprej razlaga, da krademo in da smo kriminalci na oblasti? Jaz sem tudi na oblasti, ker sem član koalicije. Konec je tega, če ne bom jaz poklical policijo," je ostro protestiral predsedniku odbora Jožef Horvat. 

Komentarji (102)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
če ge va ra (nepreverjen)

Horvat NE SERJI !!!!

V normalni državi taki, kot si ti in tebi podobni že dolgo ne bi več bili v Parlamentu. Imaš srečo, da so v tvojem okolju cerkvene stare tete, ki te izvolijo, da imaš mastno plačano službo. Od tebe pa nobene koristi.

Sicer tudi ta Kordiš ni kaj koristen.

VSI STE ISTI !!!!!!!!!!!!

Raje se manj ukvarjaj s Kordišem in ostalimi politiki in se že končno enkrat ukvarjaj s Pomurjem, ker si zato bil izvoljen.

Če si pa strankarski oproda in kimaš, kot v Ljubljani ukažejo pa je itak poden od podna!

sizif (nepreverjen)

g. Horvat, če niste zraven pri kriminalu na katerega kaže veliko indicov, potem pa izstopite iz koalicije. Drugače pa vas bremeni tako kot ostale sum sodelovanja, če nekaj veste in nič ne storite. Zato vas ima g. Kordiš pravico imenovati kot vas pač imenuje.

In reply to by če ge va ra (nepreverjen)

Kkk123 (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Tij si konj od konja

In reply to by če ge va ra (nepreverjen)

Tajjja (nepreverjen)

Zakaj je pa Kordiš bil tiho, ko se je skopala 11 miljardna bančna luknja???

In reply to by če ge va ra (nepreverjen)

Mačka cvili (nepreverjen)

Eno malo pijtanje za Horvata: kak je možno, ka je Slovenija, glede na število prebivalcev, za "zaščitno opremo" plačala 4x več, kak Hrvaška? In zakoj so Nemci kupuvali opremo direktno od proizvajalcov? In končno vprašanje: ker smo plačali tou opremo pa te fampzne ventilatore dosta, dosta, dosta, dosta več kak "države u okroženju", mi lejko velespoštovani nekriminalec Horvat pojasni, ge so končali pejnazi? MOJI pejnazi, moji davkoplačevalski pejnazi? Telko, ka de Horvat mel kaj broditi, s touf debelof glavof!

oj-oj (nepreverjen)

v TEŠ6 pa slabi banki so tvoji pejneze

In reply to by Mačka cvili (nepreverjen)

Mačka cvili (nepreverjen)

Pogledni ti maloga pokvarjenčka. Palik eden tistih bebavih z IQ številka bočkora.. Prej nej važno ka kradnejo, somo ka so naši. Ej, sjebali so 250 miljonof za nekaj, ka bi bilo možno kupiti ,ajme, evo, ka ten posrednikon neka ostane, za 100 miljonof. Bebavi so kupuvali srat paper na vrvicaj, kao kupuvali nekše maske za rajo pa policaje. 150 miljonof je šlo ve žepke povezanih. Saj razmen, trbej delati zalogo, jebiga, 10 let do palik kroj od kopanje ali tak primitivno... Pa kda njin tou Kordež gladko zabrusi v pokvarjeno faci, te de se še gor jemal. In te mo palik doživeli ka de gospa odvetnica iz Prijedora ščela nakazati pejnaze.... ajajjajaj.

In reply to by oj-oj (nepreverjen)

oj-oj (nepreverjen)

če naši kradnejo v miljonaj je nej vrede, če pa vaši kradnejo v miljardaj je pa vrede?

In reply to by Mačka cvili (nepreverjen)

konrad (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

od kod tebi ti podatki 250 miljonov ,povsod po svetu so se vlade nasrale v času korone virusa,tako da ne bluzi.

In reply to by Mačka cvili (nepreverjen)

fonzekk (nepreverjen)

Pravkar sem prebral, da je sklenjenih pogodb za 98 miljonov in realiziranih približno polovica!

In reply to by Mačka cvili (nepreverjen)

bubašvaba (nepreverjen)

TEŠ6 je dejte prejšnje Janšove vlade..... največja stranka slabe banke je pa cerkev s svojimi Zvonovi. Jap, tudi to so vse naši pejnezi.

In reply to by oj-oj (nepreverjen)

Ilus (nepreverjen)

Ge so pa pejnezi od 25 lejt levičarskog vodenja države. Po takšnun dobron vodenju levičarov, bi mogli biti bole razviti kak Švica- ge smo pa po razvitosti.

In reply to by bubašvaba (nepreverjen)

Binki (nepreverjen)

Zanimivo kak vsi ponavljajo to, da je vlada 4x več plačala za zaščitno opremo kak Hrvati. Nihče pa ne napiše ka točno od zaščitne opreme je bilo v teh slovenskih 200mil eur in kaj točno v hrvaških 50mil eur. Potem se več verjetno ne bi slišalo tako bombastično, ali pač? Sicer pa se strinjam, da se stvari raziščejo če in kaj je bilo narobe. Seveda levim to vec niti ne ustreza, saj so dosegli svoje. Narod pa glup in kupi vse kar jim servira večji del t.i. pluralnih medijev :)

In reply to by Mačka cvili (nepreverjen)

Bucikalica (nepreverjen)

No daj ti nan povej ka je bilo za opreme, razsvetli nas

In reply to by Binki (nepreverjen)

Binki (nepreverjen)

Saj tu je problem, ka toga podatka nemren nindri zaslediti. Ne pravin ka je vse vredi bilou. Ampak nemre biti argument, ka je hrvaška naročila za 4x menje zaščitne opreme pa je prebivalcev enkrat več kak v Sloveniji, če se ne definera ka je tou za opreme bilou. In tou ponavlajo vsi, tak mediji kak politiki, narod pa tou seveda pobira in lajna naprej brez trohice zdrave pameti in razmišljanja. In zdaj mi povej, sto je tu ovca?

In reply to by Bucikalica (nepreverjen)

Bucikalica (nepreverjen)

Mi smo narocili prticke z gumico..

In reply to by Binki (nepreverjen)

milkoff

Ja Jouži, meni noben ni v skrito kopijo pošiljal ponudb za medicinsko opremo na moj privaten gmail naslov. Zakaj že?

637 (nepreverjen)

Eh, Horvat. Škoda izgubljati besed. Takšen zvit, zadnje čase ciničen, manipulator. Eno samo sprenevedanje ga drži skupaj. Kak se je še do pred kratkim gor vužigal golede madžarizacije Prekmurja. Sedaj, ko je v vladi pa popolnoma obrnil ploščo. Včeraj je popolnoma izgubil kompas. Na bruhanje mi gre pri takšnih osebkih.

Trdonja 1 (nepreverjen)

Horvat je poleg Tonina eden najbolj zabitih poslancev.Zato ju tudi JJ fura točno tja ,kjer jima je msto,na smetišče zgodovine.Horvat bebavo blefira,točno ve,da policija nima vstopa v parlament.

637 (nepreverjen)

Ja, meni tudi zgleda zabit. Se mi zdi zanj pravi izraz. Pa hinavski tudi. Samo, po drugi strani, pa je zase prekleto pameten.

In reply to by Trdonja 1 (nepreverjen)

Mačka cvili (nepreverjen)

Nej pameten, zviti in preračunljivi. Takši osebki so najbole nevarni.

In reply to by 637 (nepreverjen)

p3p (nepreverjen)

a si ti vedno tak fuknjeni
ali samo takrat ki ti pride teta iz Hrvaške in ti prinese banano

In reply to by Mačka cvili (nepreverjen)

p3p (nepreverjen)

No če si pa ti normalen, zmisli si nika novoga nej ka ime ponarejaš pa se pod drugin nickon sramotiš druge te je nej sram debil, saj če ti dovoli moderator je to bolj žalostno, ponarejaš in se predstavljaš pod drugimi nicki, pa ohrani svojga DF.

In reply to by p3p (nepreverjen)

p3p (nepreverjen)

a si ti vedno tak fuknjeni
ali samo takrat ki ti pride teta iz Hrvaške in ti prinese banano

In reply to by p3p (nepreverjen)

KTMLike (nepreverjen)

Lopovi! Lopovi! Lopovi!

feri11 (nepreverjen)

Tej narkič kordiš je pa kao nej kriminalec???????

Olosh (nepreverjen)

Zakoj narkič, zato ka je nej v kravati pa obleki? :) Prosim za argumente.

In reply to by feri11 (nepreverjen)

Antijanša (nepreverjen)

Pusti. Kordiši nemrejo kraje gor zakeliti. Te pa je narkič. Tou je primitivna SDS raja, ka ne poven kaj gršoga. Elementarno pomanjkanje pameti. Pa nej so si sami krivi.

In reply to by Olosh (nepreverjen)

Kdok123 (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Tij si en velki BIJK

In reply to by Antijanša (nepreverjen)

fonzekk (nepreverjen)

Evo ti približno "kordiševski" argument: če bi bil normalen in nedrogiran, se ne bi tako obnašal.

In reply to by Olosh (nepreverjen)

gigi667 (nepreverjen)

BALDRICK :-)

In reply to by feri11 (nepreverjen)

smo25 (nepreverjen)

pa daaaaj ..ta deca levakov (Kordis) ka majo nakopanoga bogastva se za naslednjih pet gemeracij od prejsnji dvej, trij. Glasni so zdaj, ka znajo ka lejko marsikaj vö prijde ali pa ka se jim pipica zaprej. V parlamenti se obnasajo kak v kokošnjake... bruh

Vajz (nepreverjen)

Pizda, si pokvarjeno bitje. Najbrž kakša goreča vernica.... Kak si lejko o nekon kar tak zmišliš nekšo laž. Pa tej so edijni, šteri delajo tüdi tebi vprid. Edijni se v parlamento bnašajo, tak kak trbej. Terjajo odgovornost. Tou bi mogla biti prioriteta VSEH POSLANCOF.

In reply to by smo25 (nepreverjen)

7xsd (nepreverjen)

kaksne gobe jes? a se je ze zacela sezona nabiranja gob. ali si samo v skrajni ultra radikalni stranki, ki je nestrpna.

In reply to by Vajz (nepreverjen)

p3p (nepreverjen)

Gda de enkrat volivcem prekipelo in te nabrite prisvajalce davkoplačevalskega denarja naženemo iz parlamenta na smetišče zgodovine, kjer bodo kot odslužene prostitutke za vzorec kako se ne sme odločati in krasti v svojem imenu in v imenu stranke. Kapital je plaha ptice samo rad pristaja in se skrije v njihovih žepih. Kakšen zoprn nakladač je ta izmeček v družbi uničevalec podjetja Mura kot direktor

Kiji (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

levičniki so po duši pravi prostituti...izredno pošteni. samo delili in dajali bi vsem. Zadovoljni samo ko jim nekdo vtakne kaj v žep ali v rit :-)

akoredstvo (nepreverjen)

Poslance na minimalce. Kaksna lazna floskula za naivne bedake, velja pa samo dokler nisi sam poslanec.

konrad (nepreverjen)

In te besede so od levice,zdaj pa vse tiho je bilo.

In reply to by akoredstvo (nepreverjen)

Sindikalista (nepreverjen)

Pravilno je povedal Kordis..... Lepo so vsi preko posrednikov zasluzili... Zdaj pa jokajo ka narod pljuva po njih

wewe.... (nepreverjen)

Vsakič, ko protestnik javno izjavi, da od države dobi LE 400 evrov prispevkov mesečno, se dva milijona ljudi vpraša, kje je njihovih 400 evrov mesečno??

In reply to by Sindikalista (nepreverjen)

sdsovca (nepreverjen)

Samo protestnik dobi 400? Kapa takši socialec, kak tij ne dobi???? Več kak 400.

In reply to by wewe.... (nepreverjen)

Fuj smrdijo (nepreverjen)

poslanci = posranci

stlopp (nepreverjen)

dvoboj izgleda veliko bolj drugace. to je kvjecjemu izmenjava neprijetnih floskul. se na obcinskih svetih je bolj napeto in ni dvobojev.

buđovan (nepreverjen)

Kda mački na rejp stopiš te zacvijli... tisti kričij keromi kuča gorij... ljudska modrost : )

9091. (nepreverjen)

a so se kvazi sindikati odpovedali clanarini za tekoce leto, da pomagajo clanom? Niso. So si pa sami povisali place, da ne bodo v krizi. Dol z kaviar sindikati.

Vajz (nepreverjen)

Daj, kakšo drüjgo bedarijo si zmisli, ta ti baš ne pali.

In reply to by 9091. (nepreverjen)

bahj (nepreverjen)

Dol s politkolesarji, svoboda normalnemu ljudstvu.

In reply to by Vajz (nepreverjen)

mur (nepreverjen)

horvat ljudstvo vas je že zdavnaj spregledalo, organi pa tudi že počasi trkajo na vrata. imate pa sedaj bon na izbiro da si lahko sami izbirate apartma v zapori

ah ma kaki (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

policisti so tudi zlocinci

bubašvaba (nepreverjen)

V Bosni je policija aretirala predsednika vlade zaradi mutnih poslov pri nabavi respiratorov. Ka pa pri nas? Če glih se je ugotovila korupcija, če glih so bila vsa zaščitna sredstav 5x preplačana, če glih so dobavitelje ujeli s ponarejenimi certifikati.... nikomi nikaj. In tej keri so zdaj v to vpleteni do na tiste keri so jih razkrili pošijlali policijo. Kak dugo še vas pitan? KAK DUGO MO ŠE TOU CUJ GLEDALI?

taburasvac (nepreverjen)

Ti si bolan. ali pa naiven podtalninpartijec.
Petkovi biciklisti, kje ste bili pri:
- odpisu Jankovićevih 29 milijonov ?
- dokapitalizaciji bank ?
- Iran NLBgate ?
- Stožice ?
- Teš6 ?
- Pediatriji ?
- Srčno žilnih opornicah ?
Naj vas spomnim, da so v vseh teh aferah in še več glavni akterji ravno tisti, ki ji volite ?? bolano in ogabno.

In reply to by bubašvaba (nepreverjen)

Vajz (nepreverjen)

No, ge si pa te tij büu? Što je krijf za dokapitalizacijo bank? Što je že srau po našen fiskalnon sistemi pa zmau trojko? Što je sprijo zakon, po šteron so Jankoviči odpijsali 29 mio? Što je meu prste poulek priTEŠ 6? Seposedi se ponavla isti krivec, zavolo šteroga so kolesari na biciklinaj.

In reply to by taburasvac (nepreverjen)

vaujk.. (nepreverjen)

TEs 6 ti je t.i. Saleski lobij ki ga obvladuje rdeci SD, ki so glavno furali.
Kdo je vlozil 1,5 milijarde v NLB? ce si ovca, lahko vsaj beres druge medije, kot rezimski.
In zakja so po tem zakonu samo Jankovicu odpislai 29 milijonov in ne tudi drugim mafijasem? ker ni zakon nic kriv, ampka priskledniki.
In zakja ne omenjas poloma Stozic! a je zmanjaklo fake news.
Ce si tako pameten, zakaj nobeneg od teh tvojih kvazi krivcev rdece krivosodje se ni obsodilo. Mogoce, ker niso bili zraven.

In reply to by Vajz (nepreverjen)

Lukamesec (nepreverjen)

Katero krivosodje? Ki je oprostili janso ko je blatil novinarke? In pustilo da patria zastara? Aja takrat je pa postenosodje?

In reply to by vaujk.. (nepreverjen)

busolenko (nepreverjen)

Janševci ste tak zabiti ka sploj ne vejte ka je za TEŠ6 kriv vaš malik tovariš Janez Janša. Zanimivo je tudi ka je lastnik največjega dobavitelja žilnih opornic Janšov podrepnik in financer. Ali gda si neumen si pač neumen.

In reply to by taburasvac (nepreverjen)

Kdok123 (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Busolenko zapri se v sobo pa se mlati z glavof v stejno ka si bijk od bijka

In reply to by busolenko (nepreverjen)

busolenko (nepreverjen)

saj sem se
pa je stena popistila
Je rekla moja majkača
da pametniji popisti

In reply to by Kdok123 (nepreverjen)

p3p (nepreverjen)

No ge si pa bil gda se je orožje prodajalo za keš v kovčkih to je več kak vse ostale tudi zapisane afere, sicer so to ne afere nego kriminal belih ovratnikov, s policijo in tožilstvom in sodniki na čelu. Pa s pomočjo politike vseh barv in vrst.

In reply to by taburasvac (nepreverjen)

pop (nepreverjen)

Kucan je vse orozje prodal, videno na mb letaliscu. nic novega, so si vsaj hrvati in bosanci opomogli v vojni.

In reply to by p3p (nepreverjen)

p3p (nepreverjen)

na letalšču je bio veliko orožja

In reply to by pop (nepreverjen)

p3p (nepreverjen)

a si ti vedno tak fuknjeni
ali samo takrat ki ti pride teta iz Hrvaške in ti prinese banano

In reply to by bubašvaba (nepreverjen)

p3p (nepreverjen)

Ti si resan en smrad na ton portali ponarejaj svojo pamet kere nemaš

In reply to by p3p (nepreverjen)

Sobočanc (nepreverjen)

Prokleta svinja kurbinska.

2....2 (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Pazi to. iz tw scene. “Enga takega danes srečala, kulturnika, zaposlenega v javnem sektorju. Ta priznal, med korono delal od doma, bil bistveno manj obremenjen in dobil 100% plačo. In tudi jaz, ob petkih kolesarim.” Kdo to podpira je bolan in anarhist ki si zeli kaos.

pussycat (nepreverjen)

včera so jokali gnes zovejo policijo kak drislava deca v vrtce ! gda de se enjalo z lejvime pa desnime? ka če bi staupile sküper pa bi enkrat napravile neka v prid Slo. žalostno je to gledate kak dugo to že trpij

neclovek (nepreverjen)

Ta Horvat je glasoval, da zivali NISO cuteca bitja!!!! Naj se malo zamisli nad sabo!! Fuuj kaksen “clovek”

Neko (nepreverjen)

Komedijanti. Nega kaj drujgoga za dodate.

Vajz (nepreverjen)

Horvat, pri tej lejtaj bi že lejko premogo telko modrosti, pa se enjo drüjžiti s kriminalcami, či ti ne paše, ka te majo za kriminalca. Končno pa, zakoj se sploj drüjžiš z barabami, či si svetnijk? Znaš, tou je nan enin zaostalin fejst žmetno razmiti...

lopovi & lažnivci (nepreverjen)

Prvak SDS Janez Janša svojim političnim nasprotnikom pogosto očita, da so v NLB oprali milijardo dolarjev za iranske teroriste, sam pa je leta 1993 kot obrambni minister dovolil izvoz vojaške tehnologije Islamski republiki Iran.

Iz dokumenta, ki ga je pred dnevi na tviterju objavil novinar Blaž Zgaga, izhaja, da je Janša kot obrambni minister 19. marca 1993 podjetju Rudis Trbovlje dal dovoljenje za izvoz vojaške tehnologije za izdelavo topov 130 mm, obdelavo grobih in termično obdelanih odkovkov, končnih in kovanih delov ter šolanje iranskih kadrov in tehnične asistence.

Janša je nato na tviterju napadel Zgago: »Piškotar objavlja ponaredek. Vsaj pri podpisu bi se lahko bolj potrudil.« Sledil je linč novinarja na portalu Janševe TV, kjer sicer prisegajo, da so prvi v službi resnice, in so v bran vzeli svojega gospodarja: »Zgaga ponovno dela zgago: Ponareja podpise in prikraja dejstva.«

Zgaga je Janši na tviterju odgovoril: »Objavljeni dokument je le eden od več kot 6000 uradnih dokumentov, pridobljenih preko Zakona o dostopu do informacij javnega značaja od Državnega zbora. Ti dokumenti so bili osnova za nagrajeno trilogijo V imenu države.«

»Po pregledu arhiva Ministrstva za obrambo vam sporočamo, da je originalni dokument, katerega kopijo ste nam posredovali, evidentiran in shranjen v našem arhivu. Poslana kopija dokumenta je enaka, kot originalni dokument,« so odgovorili na MORS.

Dodali so še, da je bila dokumentu – Dovoljenje za izvoz 17. 4. 2014 (št. 022-49/2014-2), preklicana stopnja tajnosti.

telica - prasica (nepreverjen)

KO ČITAM TE KOMENTARJE RDEČIH PREKMURCEV SE NE ČUDIM DA NAS VSI V RITI NOSIJO, in se iz nas norca delajo, pa ka ste ljudje pri zdravi pameti ali kaj vam je ???? Naj vam takoj povem, da nisem pristaš nobene politike, gledal sem pa po TV ta izpad Kordiša, ki ni bil prvi, pa vas pijtam sodi to v parlament ? Če tega čundraša ne vejo v ret zeti te je to žalostno in zelo sramotno. Sem starejša generacija, pokojno Jugoslavijo san skoz dal in bokibogme kaj takega v parlamenti nikoli nisem videl, da si nekdo dovoli javno deliti kriminalce pa lopove, pazite, brez vsakega dokaza ali sodbe sodišča, zato me čudijo vaši komentarji ki to podpirate, obtožbe brez sodišč. To je slovenski narod že enkrat doživel, klanje brez sodb A SI TO ŽELITE TOVARIŠI ? Na tisoče Slovencev so poklali slovenski komunisti, v času druge svetovne vojne ni vrag, da so bili vsi krivi, krivi so bili ker NISO BILI NAŠI in zgleda, da se zgodovina ponavlja ZATO USTAVITE KONJE DOKLER JE ŠE ČAS.

Resnica prasica (nepreverjen)

Prvo tableta, pa te komaj za tipkovnico

In reply to by telica - prasica (nepreverjen)

Aja? (nepreverjen)

A to ka pa vladajoči vse povprek žalijo kompleten slovenski narod in se spuščajo na osebni nivo obračunavanja z državljani in novinari doma in v tujini, to te pa ne moti? Praviš ka si starejša generacija? Očitno pri tebi ne vala tisto ka z letami grataš bole čeden in moder.

In reply to by telica - prasica (nepreverjen)

🐥 (nepreverjen)

In glede na to, da ti smrdeča telica prasica pišeš po netu, so zelo, zelo slabo opravili delo. Na komuniste mislim.

In reply to by telica - prasica (nepreverjen)

., (nepreverjen)

a to je groznja?

In reply to by 🐥 (nepreverjen)

🐥 (nepreverjen)

Ne, dejstvo!

In reply to by ., (nepreverjen)

p3p (nepreverjen)

Pa ka si tij prvič gledo prenos iz parlamenta, malo si pogledni Jelinčiča, Pojbiča, Hojsa, Mahniča, Grimsa, Godec, Breznik, of ka je gledo poslankan mednožje ali Kacina gda se je z novinami spravo nad Hvalico pa ge tij živeš. Što je koga klal pa prepuščan tebi, tudi indri po sveti so se spoklali po vojni in med njov pa izdajalce so prve, saj je Janša dal bujti pilota ki je ščel pripelati vojaški helikopter.

In reply to by telica - prasica (nepreverjen)

RDF (nepreverjen)

Ajde vogrske lapec,Madžarska je blujze zeme še gnido Janšo sjof pa tej lopove od vlade. Orban vas čaka vogrska ravnica je prazna, gremo kodelate tu bagra izdajalska.Janša gnoj be nas za forint odo madžaron vij pa to podperate parazita,lopova mrš.

In reply to by telica - prasica (nepreverjen)

Lukamesec (nepreverjen)

S prvin stavkon da si prekmurce oznaco za rdece si se povedo domobrancek

In reply to by telica - prasica (nepreverjen)

Rdeča Zvezda (nepreverjen)

Svinja Horvatova cinična,lopov in kriminalec si,ker sodeluješ s to lopovsko kriminalno vlado.Samo gobec ženeš in hinaviš v parlamentu od tebe pa ni nikakršne koristi.Pfuj smrduh popovski.

p3p (nepreverjen)

a si ti vedno tak fuknjeni
ali samo takrat ki ti pride teta iz Hrvaške in ti prinese banano

In reply to by Rdeča Zvezda (nepreverjen)

p3p (nepreverjen)

Ti si stvarno smrdljivi fuknjenec nej debeli, znaš kaj drugo kak ponarejati nicke?

In reply to by p3p (nepreverjen)

navijač (nepreverjen)

Horvat nisi kriminalec ampak podpornik ,te ni sram da za prekmurje ne naridš nič samo na svoj žep gledaš volilci niso volili stranko da bi se prodala ampak da bi delala zanjih.

gost123411357 (nepreverjen)

Jože Horvat, če se družiš s kriminalci, si tudi sam kriminalec. Upam, da ta podružnična stranka spet izpade iz parlamenta, kot se jim je to zgodilo pred leti. Pa najbolj zagovarjate vrednote družine, o nedeljskem odprtju trgovin pa nič.

prekmurski123

Vsi so isti. Vsi bi samo pejneze meli pa na debelo lagali. Tau vam damo pa ovo vam damo jajaja. Naj se grejo solit. Prekmurje bi morala biti samostojna država.

Antijanša (nepreverjen)

Tij si bedaček.. Tou so levi prekmurski. Te Horvat je povezan z Mafijo. Pa pizda, te bedak je v totali nesposoben. Tele.

In reply to by prekmurski123

IZDAJALCI (nepreverjen)

NEMREŠ VORVATI PO KOMENTARAJ KA IMAMO TUDI V PREKMURJU RDEČE IZDAJALCE. PIJTAM VAS KAMA TE SPIZDILI DA DE ZAGUSTILO, VSE ŽE VIDENO LETA 1991 KO STE SE VSI POSKRILI IN SPIZDILI IN ZDAJ PRIHAJATE IZ ŠUME STRAHOPETCI.

🐥 (nepreverjen)

Budalo, ne galami!!!

In reply to by IZDAJALCI (nepreverjen)

637 (nepreverjen)

Obelodani se "junak". Ajde, da te vidimo.

In reply to by IZDAJALCI (nepreverjen)

Zevsus (nepreverjen)

Pa folga toga Kordiša pa levice.. takši naj pomečejo ceste

. (nepreverjen)

Z zmerjanjem se je spostil na Janezov nivo komuniciranja.

..... (nepreverjen)

hehe, a si prebral kaksen letak kaviar polikolesarjev. ali si eden izmed njih? Tam poleg zmerjanja, najdes se sovrastvo in nestrpnost. In to je kao sprejemljivo za rezimske medije.

In reply to by . (nepreverjen)

goostt (nepreverjen)

Poslancu Horvatu prekipelo:
Poslanec Horvat je pozabil, da ni več inkvizicije, je pa sposoben izvajati demokracijo z krščanstvom !!

majmunx (nepreverjen)

Zaprejti trbej njega, pa Polanskoga Jaklina

Domoljub1234 (nepreverjen)

Po tej komentaraj si mijslin zakoj so amerikanci nej v prekmurje preleteli ka do drgouč z punof bojnof opremof

ED (nepreverjen)

Mene pa samo zanima, ali bo jutri - v petek, spet kak kolesarski žur po Soboti? Vreme, kot slišim
napoved, bo zanj več kot ugodno.

fermentiranec (nepreverjen)

Tisti, ki si zatiska oči pri kraji, je še hujši od tistih, ki kradejo.

Ttttttttt (nepreverjen)

Vejpa Kordiš je en navaden šmrklaš , ka je pa še napravo v živlenji .

Vipko
Truplo

Poslanec Kordiš je mislim da demokratično že drugi mandat izvoljen v parlament! Že to kaže, da je nekaj dosegel, ne moremo take pisati! Seveda je tudi Horvat parlamentarec s kilometrino. O njem pišete vse grdo, pozabljate pa, da se ni sam vrinil tja, ampak so ga izvolili ljudje na demokratičnih volitvah. Da daje v parlamentu veliko pobud in je eden tistih, kateri največ govorijo, tudi pozabljate? Drži tudi, da če si v opoziciji je lahko dajanje takih pobud dokaj brezplodno, ampak to je čar, namen parlamentarne demokracije. V prejšnjem sistemu, so govorili samo eni!
Vsekakor pa poslanec Kordiš pretirava tristo na uro, tudi Tomičeva ni nič boljša. Take osebne žalitve nimajo podlage in sigurno niso del parlamentarnega strankarskega boja. Mesec je tu veliko boljši, prav tako njihov poslanski vodja.
Poslanec Kordiš si je prislužil že nekaj ovadb... ima izgleda veliko denarja ker se ne zaveda, da tudi "lopovu" ne smeš reči lopov, dokler se to uradno ne dokaže! Da se razumemo, besedo lopov ne povezujem s poslanecm Horvatom, je le prispodoba!

P.s.: v vsakem mandatu imajo v parlamentu, pa verjamem da tudi drugod po svetu, pač take, kateri izstopajo z nastopi: nekdaj je to bil Hvalica, kateri je stalno streljal proti levi, pa Cvikl, kateri o desnakih ni vedel nobene lepe. Imeli smo Grimsa (katerega so kar solidno utišali, še vedno pa kakšno klampfne), dva mandata Levico, tudi Nemec iz SD-ja se včasih ne ve obrzdati, pa verjamem, da tudi kakšen z desnice (ker teh parlamentarnih razprav ravno ne gledam tudi vseh podrobnosti ne zasledim). Vse to je po svoje normalno... v parlamentu se krešejo mnenja in seveda so različna. Ni pa v redu, da pridejo razne žalitve na osebno raven, kar trenutno počenja pač Kordiš. Moje mnenje!

In reply to by Ttttttttt (nepreverjen)

LepoKradeteInD… (nepreverjen)

Lopovi! Lopovi! Lopovi!

Vipko
Truplo

Točno to se je drl eden izmed "kolesarskih protestnikov" v Ljubljani medtem, ko se je peljal na UKRADENEM kolesu! Pa ne, da si bil to ti?

In reply to by LepoKradeteInD… (nepreverjen)

Rdeča Zvezda (nepreverjen)

Horvat je lopov,kriminalec in še morilec povrhu z njegovo stranko NSi.To velja za vse koalicijske stranke,ki so v trenutni vladi,kradli in lagali so pri nabavi zaščitne opreme,sedaj pa se izkazuje,da so tudi sodelovali pri veliko smrtih,ko niso hoteli starostnikov zdravit v bolnišnicah in so jih enostavno pustili umreti,ko so jih dajali na neke liste,kdo je za bolnišnično zdravljenje in kdo je za odstrel.
Zdaj pa še barabe kriminalne hočejo uzakonit obvezno cepljenje proti temu izmišljenemu koronavirusu za katerega vemo,da je nateg nad nategi,samo to ofcam ti dopovej,ki ne vidijo dalje od svojega nosu.

Vipko
Truplo

Ni moje, da ti solim pamet, pa vseeno:
- kdo si sploh ti?
- kdo si sploh ti, da nekomu praviš, da je lopov, kriminalec in povrh še morilec?
- kdo si sploh ti, da mešaš zraven tudi vse stranke, torej tudi njihovo članstvo in jih žališ? Še dobro, da si pozabil na družinske člane teh ljudi in njihove prijatelje. Ne bi se čudil... če bi to "napako" celo popravil?
- kdo si sploh ti, da vse veš?

Verjetno eden takih:

https://twitter.com/MTurjan/status/1268258466205970432

Jaz ti povem: niko i ništa, kakor se temu pravi. Močan si po nakladanju po forumih, žaljiv in skrajno nepošten v osebnih žalitvah, kakor to počenja ravno Kordiš. On je vsaj poslanec, kaj pa ti?
Tebi izgleda ni jasno, da se še ničesar ne ve, ampak ti si postal tako sodišče, kakor rabelj! Malo bi se vseeno moral zamisliti, pa se itak ne boš, to mi je jasno. Tebe vodi notorično sovraštvo do drugače mislečih, tebe vodi dobesedno sovražni govor in leva fašistična nestrpnost.
In potem taki nam o demokraciji? To tak, kateremu je normalna debata neuresničljiv življenski cilj! Pa ne piši vsaj meni odgovra, ker kakor vidim, nekega normalnega ne premoreš!

P.s.: prvič se pridružujem mnenju nekaj forumistov, podžgalo pa me je gornje pisanje tega neolikanca in politikantskega nabijača, da je postal medij sobotainfo.com vir za sovražni govor in da ničesar ne naredi v smeri, da to prepreči. Sobotainfo je postal dobesedno paravan za sovražni govor in to izgleda predvsem zato, da so tu kliki, kar pomeni, da nekdo vidi reklamna sporočila.
Če je za to možen kazenski pregon upam, da ga nekdo s pravnim znanjem tudi vloži oz. kakšen posameznik, katerega tu blatijo popolnoma brez dokazov, brez sodnega epiloga. Povdarjam tudi to, da g. poslanca Horvata ne poznam, niti nisem fan njegove stranke.

In reply to by Rdeča Zvezda (nepreverjen)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice