Jasmini Opec Vöröš se je uspelo prebiti v Državni svet Republike Slovenije, kjer bo naslednjih pet let zastopala lokalne interese Pomurske regije. Z nami je delila prvi odziv ob izvolitvi.

Z uspešnim prebojem v Državni svet Republike Slovenije se bo Jasmina Opec Vöröš v naslednjih petih letih borila za lokalne interese Pomurja.

Novoizvoljena članica državnega sveta je za Sobotainfo izpostavila, da živimo v času nenehnih sprememb, ki od nas zahtevajo konstantne prilagoditve. Kot je zapisala, so »te stalnica našega vsakdanjika in zgolj zmožnost uspešnega prilaganjanja nam omogoča preživetje«. 

»Uspešnost našega preživetja je in bo odvisna od videnja in razumevanja teh sprememb in sposobnosti prilagoditve nanje. Izzivom, ki so pred nami, bomo kos le kot povezana, sodelovalna in močna skupnost,« je navedla. 

Harmonija in sinergija pot do uspeha 

Za prihodnost v državnem svetu ima že izklesane jasne vizije in načela, s katerimi bo poskušala priti do zastavljenih ciljev, pravi. Na prvo mesto bo predvsem postavila povezovanje med vsemi občinami v Pomurju. 

»Zato bo povezovanje med vsemi občinami v Pomurju, med različnimi institucijami v regiji in izven nje osrednja točka mojega dela kot državne svetnice,« je izpostavila ključne točke. 

Kot navaja do dosega ciljev, ki bodo pripomogli k razvoju regije lahko pridemo zgolj z skladnostjo in tesno povezanostjo. 

Pri tem poudarja pomembnost skupnosti: »Prepričana sem, da se lahko interesi Prekmurja napram državi uspešno predstavljajo zgolj in samo, če naša, prekmurska skupnost, deluje povezovalno, sodelovalno in sinergijsko«.

Ob vstopu v državni svet v zahvali ni pozabila na podpornike - hvaležna je za vsak glas elektorja in podporo širom Prekmurja, ki so doprinesli k njeni izvolitvi. 

Komentarji (8)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Eh ja (nepreverjen)

No bomo videli so rekli slepi!

Vinetu (nepreverjen)

In kaj ta svobodnjak dela zraven na fotografiji?
zgleda kot da bi molil....

žute šprijcer (nepreverjen)

un je socealne "demokrat", ale menej znanje fejst bega: od kda je biu kakšen komunist demokrat?

In reply to by Vinetu (nepreverjen)

sava (nepreverjen)

Pitaj puklastoga.

In reply to by žute šprijcer (nepreverjen)

gru (nepreverjen)

Kaj pa JJ?!

In reply to by žute šprijcer (nepreverjen)

prko (nepreverjen)

in se ide slikati z anin komunistekon, nej z kakšnin demokraton, e moj đasmin

Gost24482 (nepreverjen)

Lepo je če sodelujejo stranke nej kak je prinas v parlamente ka se jebejo pa polena pod noge mečejo

In reply to by prko (nepreverjen)

Joj (nepreverjen)

Ta se v zivljenji nej nic napravila, mi pa nej jasno kak vragi vedno pride nekan, ka so njeni dosezki? .... nic, pa pa 5 lejt nendri na cecek prisesana....ka san nej sou v javni sektor?

Starejše novice