Vir: Spletna stran, Občina Križevci
Občina Križevci se je lani novembra prijavila na razpis Fundacije za šport, za sofinanciranje gradnje športnih objektov. Konec maja letošnjega leta smo prejeli odločbo, da bo investicija sofinancirana v znesku 20.482,00 EUR.

Občina je izvedla postopek javnega naročila in izbrala najugodnejšega ponudnika, ki bo izvedel rokometno igrišče s podlago iz tartana. Investicija se bo izvajala na zemljišču pri OŠ Križevci.

Gre za pomembo pridobitev za učence in občane, saj se z vlaganjem v športno infrastrukturo spodbuja zdrav življenjski slog.

Vir: Spletna stran, Občina Križevci

Dela naj bi se zaključila oktobra

Na javno naročilo so prejeli tri ponudbe. Ponudbi dveh ponudnikov sta presegali zagotovljena proračunska sredstva naročnika.

Izbrani ponudnik, s katerim je župan Občine Križevci mag. Branko Belec dne 10. avgusta 2021 sklenil gradbeno pogodbo, je gospodarska družba Nograd d.o.o., ki jo zastopa direktor Marko Novak.

Pogodbena vrednost del znaša 138.057,92 evrov. Gradbeni nadzor izvaja gospodarska družba ENERGO – MAKS d.o.o., ki jo zastopa dr. Ksenija Golob, istoimenska gospodarska družba je bila tudi izdelovalec projektne dokumentacije. Dela bodo zaključena v mesecu oktobru.

Komentarji (3)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Ivo (nepreverjen)

Take majhne stvari obešajo na zvon. Tudi ulico v Borecih so asvaltirali samo 10 metrov in tudi ta je bila velika investicija, smešni župan.

Sako (nepreverjen)

Smešno je samo, ka vsi mamo maske gor SAMO za sliko.

HojSS PRESS (nepreverjen)

Hmmmm, samo za rokomet?
Vse lepo in prav, da se dela.
Amak nekoč smo imeli eno igrišče, če je bila sreča mila asfaltirano in se je gor igralo od rokometa, nogometa in še kaj.
Pač univerzalno igrišče, kar je kdo pač v tistem trenutku želel igrati.

Starejše novice