Slika je simbolična (foto: Miloš Vujinović).
Tudi ta teden smo pripravili pester izbor prostih delovnih mest. Preverite, morda pa katero čaka ravno na vas.

Ste se naveličali obstoječe službe ali še vedno pogledujete za primernim delovnim mestom? To je nekaj priložnosti, ki bi vas morda znale zamikati.

Delovna mesta v Pomurju

Vzdrževalec

Občina Črenšovci išče vzdrževalca za vzdrževanje javnih občinskih javnih površin, vzdrževanje kanalizacijskega sistema in čistilnih naprav, opravljanje preprostih komunalnih del, košnjo trave in podobno.

Potrebna je srednja poklicna izobrazba, kandidati pa lahko svojo prijavo pošljejo po pošti na naslov Občina Črenšovci, Prekmurske čete 20, 9232 Črenšovci ali po elektronski pošti na naslov [email protected], najkasneje do 22. januarja.

Pismonoša

V Murski Soboti iščejo pismonošo za sprejemanje in dostavljanje različnih vrst pošiljk ter blaga. Delovne naloge vključujejo tudi opravljanje denarnih storitev na terenu, praznjenje poštnih nabiralnikov ter podobno.

Potrebna je osnovnošolska izobrazba, izpit B kategorije, pripravljenost vožnje motornega kolesa, osnovno računalniško znanje ter potrdilo o nekaznovanosti.

Delavec v proizvodnji

Pomurske mlekarne iščejo delavca v proizvodnji. Delovne naloge vključujejo opravljanje zahtevnejših pomožnih del pri izdelavi izdelkov ter materiala v proizvodnji ter skladišču, zahtevnejša ročna dela pri upravljanju strojev, ročno in strojno pakiranje ter podobno.

Potrebna je osnovnošolska izobrazba ali srednja poklicna izobrazba ter trimesečne delovne izkušnje. 

Računovodja

Ekonomska šola Murska Sobota išče računovodjo za pripravo podatkov in knjigovodskih analiz, za vodenje glavnih knjig, za izdajanje računov ter obračun plač.

Potrebna je višješolska oziroma višja strokovna šola s področja ekonomije ter dvoletne delovne izkušnje.

Farmacevtski tehnik

Pomurske lekarne Murska Sobota iščejo farmacevtskega tehnika za izdajanje zdravil in medicinskih pripomočkov, ki se izdajajo brez recepta.

Prav tako delovne naloge vključujejo pripravo zdravil pod nadzorom farmacevta, izdelavo magistralnih pripravkov ter podobno.

Potrebna je srednja strokovna oziroma srednja splošna izobrazba s področja farmacije, delovne izkušnje pa niso potrebne.

Delovna mesta v Podravju

Akvarist

Agiliti Shop išče akvarista oziroma prodajalca v trgovini z malimi živalmi.

Pri tem je potrebna nižja poklicna izobrazba in triletne delovne izkušnje.

Oskrbnik živali

Konjeniški center Hipodrom Kamnica Maribor išče oskrbnika živali za delo s konji. Delovne naloge vključujejo čiščenje, nego ter pripravo konj, pripravo krme, čiščenje boksov oziroma hleva, vodenje konje v izpust in podobno.

Potrebna je le osnovnošolska izobrazba in dvoletne delovne izkušnje.

Samostojni strokovni delavec

Študentski domovi Univerze v Mariboru iščejo samostojnega strokovnega delavca. 

Delovne naloge vključujejo vodenje evidenc sredstev ter drobnega inventarja, izstavljanje računov, obračunavanje plač, arhiviranje, sodelovanje v delovnih in stalnih komisijah organov univerze ter podobno.

Potrebna je visokošolska izobrazba druge stopnje oziroma prejšnja visokošolska univerzitetna s področja družbenih ved ali vedenjskih znanosti. Prav tako so potrebne dvoletne delovne izkušnje ter poznavanje finančne zakonodaje.

Krajinski arhitekt

Podjetje Moga išče krajinskega arhitekta za svetovanje in načrtovanje hortikulturnih objektov. Delovne naloge vključujejo merjenje ter izdelavo posnetkov stanja na terenu, izdelavo ponudb in podobno.

Potrebna je visokošolska izobrazba prve stopnje oziroma prejšnja visokošolska strokovna. Delovne izkušnje niso zahtevane, je pa pri tem zaželeno poznavanje rastlin in rastlinskih vrst.

Frizer

Podjetje oziroma salon Lavish išče frizerja za striženje, oblikovanje pričesk, barvanje las, trepalnic ter za negovanje las in lasišča.

Pri tem je potrebna srednja poklicna izobrazba s področja frizerstva ali lepotilnih storitev ter enoletne delovne izkušnje.

Farmacevtski tehnik pripravnik

Lekarne Ptuj iščejo farmacevtskega tehnika pripravnika za izdajanje zdravil brez recepta, sprejem strank, označevanje in shranjevanje zdravil ter podobno.

Potrebna je srednja strokovna ali splošna izobrazba s področja farmacije, delovne izkušnje pa niso potrebne.

Prodajalec

Trgovina TEDi oziroma podjetje TEDi Betriebs išče prodajalca oziroma prodajalko za delo v neprehrambeni trgovini oziroma za zlaganje izdelkov in delo na blagajni.

Potrebna je srednja poklicna izobrazba, delovne izkušnje pa niso potrebne.

Komentarji (11)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
čmrlj (nepreverjen)

za računovodjo je že mimo razpis, pa idioti so samo 3 dni časa dali za prijavo, a zahtevajo potrdilo o nekaznovanosti, kto da se to da tak hitro dobiti. ziher so namerno tak dali, da bi se čim manj ljudi prijavilo, ker imajo že svojega preko veze. marš, da bi propadli taki!

Bobo22 (nepreverjen)

Pomurske lekarne pa se itak lažejo, pa sploh ti ne odgovarjajo.

Bobo22 (nepreverjen)

Pardon, mlekarne

In reply to by Bobo22 (nepreverjen)

korotaj (nepreverjen)

Pomurske lekarne iščejo .Še več jih bo kot jih je .V Lekarni kocljevi ulici je ne verjetno koliko jih je in kljub temu čakaš in čakaš .Naj huje je tam kje kupuješ zdravila brezi recepta .Tam cel dan stojijo tri farmacevtke in imajo take razprave da niti ne opazijo da tam čakaš . Plače pa seveda bog bogovske

. (nepreverjen)

Mlekarne dečko mlekarne . Včase si trbej zejti 1 sek več ka preštejš.

In reply to by korotaj (nepreverjen)

korotaj (nepreverjen)

pač zatipko san se

In reply to by . (nepreverjen)

Carni vrag (nepreverjen)

Opankovic
Je
Naguzil
Farmacevtko

velkiavto (nepreverjen)

pomurske mlekarne što zdrži 1mesec je super junak ka ti lažejo ka se se kadi minimalna plača jeb.v mozek pa ka nemo več pijso .ja se tov san ssčej vodilni nemajo pojma samo znajo lagati navali delat

asdasd (nepreverjen)

Imajo pa napis na embalaži za mleko, da je narejeno v Sloveniji, tega ne poznam, poznam pa termin, pridelano v Sloveniji, pardon sem se zmotil, saj res oni mleko delajo ?!

In reply to by velkiavto (nepreverjen)

vodka (nepreverjen)

Vodilni na pošti delajo s poštarji na terenu kateri jim služijo kruh kot svinja z gnilo bučo pa ni čudno, če jim nihče noče biti šikaniran delavec.

. (nepreverjen)

Se strinjan . Ta šefica ,kera jih ma prek upan ka dobij to vse nazaj kak karmo. Kak vsaki šef ka necejni delavca , te se pa pijta zkoj je delavec brez volej itd :)

In reply to by vodka (nepreverjen)

Starejše novice