*Fotografija je simbolična
Javna agencija SPIRIT Slovenija bo najboljših 35 podjetnic začetnic spodbudila s 3000 evrov finančne spodbude za uspešnejši začetek samostojne poslovne poti.

Pred kratkim je 200 udeležencev uspešno zaključilo spletno podjetniško usposabljanje »ABC podjetništva.« Med njimi je bilo 106 podjetnic začetnic, ki se lahko prijavijo na javni natečaj za podelitev finančnih spodbud za najboljši poslovni model podjetnic začetnic.

V okviru javnega natečaja bo 70 podjetnic z najbolje ocenjenimi vlogami prejelo brezplačno mentorsko pomoč za pripravo ustrezne predstavitve svojega poslovnega modela. Na oktobrskem poslovnem dogodku bodo v obliki kratkih predstavitev (pitchev) predstavile svoj poslovni model, najboljših 35 pa bo prejelo finančno spodbudo v višini 3000 evrov za uspešnejši začetek samostojne poslovne poti.
 

Cilji razpisa so:

ustanovitev in uspešen zagon najmanj 35 novih podjetij, ki jih vodijo ženske;
stabilnejši začetek poslovne poti za nagrajene podjetnice začetnice;
povečanje inovativnosti in tržne usmerjenosti poslovnih modelov.

V kolikor se še niste prijavile na tečaj, lahko tiste, ki izpolnjujete pogoje, to storite do 15.6.2020, do 12. ure. Več informacij je na voljo na tej povezavi.

S spleta

Komentarji (6)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
p3p (nepreverjen)

vodenje javnih hiš ponavadi opravljajo šefice ženske
Mi jih kličemo puf mutike

Gost7274 (nepreverjen)

Uff si predstavljate da bi dali razpis na katerega bi se lahko prijavili samo moški? To bi bilo po vseh novicah, kaj pa zdaj?

Karl Marx (nepreverjen)

mene so dokler sem še imel lokal
klicali
PUF FATHER
mojo ženo
pa PUF MUTTI

In reply to by Gost7274 (nepreverjen)

Svetlana Maka… (nepreverjen)

kako bi kaj mene klicali
če bi imela lokal

In reply to by Karl Marx (nepreverjen)

smrkci (nepreverjen)

Nobeden bogataš ne bo prišel v nebesa,prej bo kamela šla skozi šivankino uho.bogataš razdeli bogastvo med revne in boš videl nebeška vrata.

Lacupacabra (nepreverjen)

“Podjetnice”

Starejše novice