Foto: Bobo (Simbolična)
Stranka Gibanje Svoboda prepričljiv zmagovalec parlamentarnih volitev. Glas zanje so oddali tudi številni Pomurci.

V pomurskih volilnih okrajih Murska Sobota 1 in 2, Lendava, Gornja Radgona in Ljutomer je slavila stranka Gibanje Svoboda. Roberta Goloba so obkrožili tudi nekateri vidni Pomurci. 

Ciril Pucko

Ciril Pucko je z znanim prestopom iz desne v levo poskrbel za formiranje Drnovškove vlade leta 1996. Velja sicer za kader Gregorja Golobiča, udeležen je bil tudi na ustanovnem kongresu stranke Zares, bi prokurist družbe v lasti Miloša in Marka Urbanije iz Ultre. Pozneje je bil imenovan za nadzornika Elektra Maribor. 

Opazili pa so ga tudi v ljubljanskem klubu Cvetličarna ob razglasitvi rezultatov parlamentarnih volitev, kjer so se zbrali člani in simpatizerji stranke Gibanje Svoboda.

Boris Štefanec

Boris Štefanec je murskosoboški odvetnik, ki je opravljal funkcijo predsednika Komisije za preprečevanje korupcije. Ob koncu 2019 je ponovno kandidiral, a mandata ni dobil. Štefanec je kariero začel v Pomurki, nadaljeval kot tožilec. Kasneje je bil zaposlen kot sekretar v Občinskem komiteju Zveze komunistov v Murski Soboti. Za tem pa opravljal delo sodnika na sodišču enote v Ljutomeru. 

Jasno podporu Golobovi Svobodi je z objavo na Fcabooku izrazil tudi nekdanji predsednik Komisije za preprečevanje korupcije.

Franc Cipot

Franc Cipot je bil dolgoletni župan občine Moravske Toplice. Za tem je postal direktor Centra za ravnanje z odpadki Puconci. Pred upokojitvijo ga je pričakalo negativno mnenje Računskega sodišča Tomaža Vesela, ki pa se omenja za finančnega ministra Golobove vlade. Večkrat je slišati, da bi Cipota na letošnjih volitvah utegnil ponovno zanimati županski stol v občini Moravske Toplice.

Tudi on je z objavami na Facebooku jasno izrazil svojo podporo Golobu.

Komentarji (14)

kuntakinte (ni preverjeno)

... sami komunistični izkoriščevalci ... Štefano najslabši prezident KPK... njegovi bijvši sodelavci so se norca delali iz njega...

Beli vrag (ni preverjeno)

Večji je samo tvoj puklasti. Un je po kolenaj v Jajce romal. Pa rdečo knjižico tudi je imel. Zdaj pa samo drek okrog sebe ma. Z njega se pa cejli svet dela norca.

In reply to by kuntakinte (ni preverjeno)

045 (ni preverjeno)

Ljudje še zdaj ne razumejo da so z glasom za goloba volili kučana in staro gardo... potem pa čakajo da bo nekaj boljše od ljudi ki so na oblasti od 1945 in so pokradli vse kar je bilo možno. Dobro mediji perejo glave večini ljudi, ni kaj.

In reply to by kuntakinte (ni preverjeno)

Ograček (ni preverjeno)

Točno tak kak praveš. Tv pa novinare so jih čista možgane zaprale.

In reply to by 045 (ni preverjeno)

700 (ni preverjeno)

Golobu želim le, da se bo uspešno ubranil pred tovrstnimi neokomunističnimi-postLDS priskledniki, ki so (ne)posredno zakrivili praktično še vsak propad novega obraza na domačem političnem parketu.

Gost24482 (ni preverjeno)

Vej je pa golob iz bavčarove partije

In reply to by 700 (ni preverjeno)

huehue (ni preverjeno)

golob de isti kurac kak JJfuhrer. či nej hujši. što je janšo volo je idiot, što pa goloba pa je še večji idiot

In reply to by 700 (ni preverjeno)

opleto (ni preverjeno)

To so vsi takšni seronje kak Golobeči z mastno grivo .Tisti ,ki so ga volili bodo lahko Golobo lizali rit za zahvalo

Japezt (ni preverjeno)

Boljše golob na strehi kot drek v roki

kilavi! (ni preverjeno)

hilbiliji-goricko so volili ovce!!
je kdo ki bi sel v ukrajino ?placa je 3000dolarjev

Hrib (ni preverjeno)

SVOBODA❤

881222 (ni preverjeno)

FEREK TIK TAK TIK TAK
KAKO PA KAJ CEROP IN FINANČNI RAZSUL TAAM?

carni vrag . (ni preverjeno)

Bolje Janša v roki kot golob na strehi

daško (ni preverjeno)

Ta svoboda nas bo osvobodila tako kot osvobaja Putin Ukrajino!!!

Starejše novice