Štirje kandidati, en županski stolček. Kdo bo najbolj prepričal Sobočance? Soočamo mnenja vseh županskih kandidatov za Mestno občino Murska Sobota.

Bližajo se lokalne volitve, ko bomo 20. novembra v 212 slovenskih občinah volili nova vodstva. Za naklonjenost volivk in volivcev se bo na lokalnih volitvah skupno potegovalo kar 618 kandidatov. 

V Mestni občini Murska Sobota se za županski stolček potegujejo štirje kandidati, in sicer Blanka Denko Čeh (Akacije), Mitja Horvat (Gibanje Svoboda), Andrej Mešič (SDS) in Damjan Anželj (SD).

Soočenje stališč in prizadevanj soboških kandidatov

Ker številni občani še niso odločeni, koga izmed naštetih bodo volili, smo se v uredništvu Sobotainfo odločili, da pripravimo soočenje kandidatov, ki bo morda komu olajšalo izbiro

Vsem omenjenim kandidatom smo tako poslali ista vprašanja in jim dali možnost, da bralcem podrobneje predstavijo svoja stališča in prizadevanja.

Zastavili smo jim naslednja vprašanja: 

  1. Katere bi bile ključne prioritete in projekti, ki bi si jih zadali kot nov župan/županja Murske Sobote?
  2. V Mestni občini Murska Sobota je čedalje manj prebivalcev. Kako poskrbeti, da bo Murska Sobota bolj privlačna za živeti?
  3. Na teh volitvah skorajda ni govora o kulturi. Kdaj ste nazadnje bili v kateri kulturni ustanovi ali na kateri kulturni prireditvi v občini? Kje vidite potenciale v kulturi v občini?
  4. Koga od protikandidatov bi volili, če ne bi za župana oziroma županjo kandidirali sami?
  5. Kako bi se opisali zgolj z eno besedo?

Odgovore županskih kandidatov objavljamo v nadaljevanju tega prispevka. Pri dolžini odgovorov na vprašanja uredništva smo jim postavili omejitev. Če so prekoračili mejo 250 znakov, smo njihove odgovore skrajšali. 

Vrstni red odgovorov je enak razporedu kandidatov na glasovnicah za lokalne volitve. 

Tretje vprašanje se je glasilo: Na teh volitvah skorajda ni govora o kulturi. Kdaj ste nazadnje bili v kateri kulturni ustanovi ali na kateri kulturni prireditvi v občini? Kje vidite potenciale v kulturi v občini?

Blanka Denko Čeh (Akacije)

»Nazadnje sem se udeležila kulturne prireditve v Gledališču Park z naslovom 100 let organiziranega lovstva v Prekmurju in 50 let delovanja prekmurskih rogistov.«

Mitja Horvat (Gibanje Svoboda)

»V teh dneh sem obiskal soboško galerijo in se seznanil s potenciali, ki jih ta pomembna ustanova ponuja. Da izkažemo odnos do kulture in mladih pa bomo predsednika vlade Roberta Goloba peljali to soboto v MIKK. To je pomembna simbolika. Mladi in kultura so srce in duša mesta.«

 Andrej Mešič (SDS)

»Kulturni dogodki, razstave rabijo drugačen način podajanja vsebine. Skupaj z občinskimi zavodi in drugimi akterji bom naredil en prepoznaven produkt. Trenutno vsak zavod dela zase. Na zadnje sem se bil na predstavitvi in predavanju v PIŠK 'Janoš Slepec - Življenje in delo'.«

Damjan Anželj (SD) 

»Kulturne ustanove obiskujem ob različnih priložnostih. Močno v spominu mi je ostala razstava »Prišo je glas, Prekmurci v vojni 1914-1918« v Pokrajinskem muzeju, saj je v tej razstavi bil izpostavljen tudi moj praded. Nazadnje sem obiskal Študijsko knjižnico in kulturne prireditve v sklopu »Soboškega poletja« in »Skritega dvorišča« v poletnih mesecih ter različne državne in občinske proslave.«

Komentarji (81)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
eHunt (nepreverjen)

Po včerajšnjem soočenju se mi zdi Horvat daleč najbolj prepričljiva opcija.

SDSov Mešič sicer tudi ni slab po karakterju vendar mu govorništvo ni pisano na kožo, kar pa je pri županu nuja.

SDjev Anželj pa je zame pogrnil na celi črti. Vsebinsko in retorično na nuli, prestrašen in nejasen, da ne omenjam političnih mastodontov, ki skupaj z njim kandidirajo na sd listi.

MarijTerezija (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

gli ti znaš fb kavčmajster politolog univ. dipl. vse analize si že naredo a?

In reply to by eHunt (nepreverjen)

eHunt (nepreverjen)

Zgolj svoje mnenje izpostavljam, zakaj taka agresivna nastrojenost?

In reply to by MarijTerezija (nepreverjen)

...e1p (nepreverjen)

"Po včerajšnjem soočenju se mi zdi Horvat daleč najbolj prepričljiva opcija"
Mogoče pa baraba najboljše to obvladajo, samo, če se spomnim na srbsko Ljubljano, kjer je Jankovič mojster v obračanju besed, ne obvlada pa niti uporabo prenosnika.
Ni vse zlato, kar se sveti., veliko je tudi karakter in vrednote.
tudi to je samo mnejne.

In reply to by eHunt (nepreverjen)

Tecumseh (nepreverjen)

Sem že napisal: Horvat ne bom volil, kajti njegov nahrbtnik je pretežak. Vsi na tem portalu tudi ne morejo lagati, ane? Sicer je po svoje verjetno svoje grehe "odplačal" (kakor npr. Leljak v Radencih), vseeno pa neka moralna obveznost do ljudi, s katerimi živi, obstaja? Vendar, volilci imajo pač zadnjo besedo, pravimo tudi, da pravilno!
Če pa vseeno pride v drugi krog skupaj z Anželjem (če je res tako slab kandidat, se bo pa sproti učil), pa volim slednjega. Denkova po mojem nima niti minimum možnosti, vsaj to je jasno.
Seveda sledi, da je moj "izbranec" v prvem krogu Mešič. Lokalne volitve so nekaj drugega, kakor državnozborske ali predsedniške, zato nekako menim, da "nahrbtnik v smislu članstva v SDS-u" ne more biti ravno neka velika ovira? Enkrat moramo dojeti, da bomo morali voliti ZA in ne brezpogojno PROTI!!!

In reply to by eHunt (nepreverjen)

žute šprijcer (nepreverjen)

mene tij malo lejčeš od desne na lejvo ale obratno?

In reply to by Tecumseh (nepreverjen)

Opa (nepreverjen)

Clovek keri je pijan razbijo gostilno se ti zdi najbole primeren kandidat? Tak ka te lejko pricakujemo, ka de pretepo lidi keri se nedo strinjali z njin, kak to dela Mariborski zupan? Fajna prihodnost za vse! Lejko pa se Mesica sebof potegne ka ta te dva alkoholika pa prevaranta na celi Murske Sobote!

In reply to by eHunt (nepreverjen)

Puter (nepreverjen)

Bravo, bravo, to je to..... Nemres vsega pod tepih pomeste.... Tej ci do zupanovale mo mele huligansko vodstvo na obcine..... Pa v prvon štoke obcine oštarijo....

In reply to by Opa (nepreverjen)

kultura88 (nepreverjen)

Tudi na tem področju je potrebno malo novega vetra. Eni so preveč dolgo na svojih funkcijah.

MarijTerezija (nepreverjen)

ČEVAPČIČ za župana! ka de bar mel za čik pa brivca

asd1 (nepreverjen)

Očitno je, da nobeden iz kandidatov ni preveč zainteresiran za kulturo, niti razgledan o njej. Nič za to, ampak zato pa rabimo nekoga, ki kulturo pozna in bo bodočemu županu svetoval.

kultura (nepreverjen)

Včeraj na soočenju se je pokazala vsa neprofesionalnost sobota info (beri Podgajska).. Vprašanja dal Horvatu v naprej saj je bil pripravljen na vsako vprašanje razen če ga je kateri od prisotnih malo drugače vprašal.. Zlagal pa se je večkrat.. prvič ko ni priznal daje že kradel (beri Mura v Nemčiji).. še bolj pa so kradli njegovi v očinstvu.. Med njegovimi ki so ploskali si lahko videl kartaš majstra Sereca (bil v zaporu zaradi kraje kopaliških kart), Sapač Andi obsojen da je kradel gorivo in ponarejal listine.. To je njegova sanjska in mladostna ekipa. No pa zlagal se je glede županovanja. Nede sigurno profesionalni župan, če pa že imajo podžupana ki bi naj to delal. torej sobota info in podgajski fajn vam TC naroča reklame..

usd4 (nepreverjen)

Vej pa na soocenji na RTVSLo bila ista polomija za SD.

In reply to by kultura (nepreverjen)

2plus2 je 4 (nepreverjen)

Male pa si nej tableto zeu.... Hitro zeme, ci nej ze prekesno..... Samo skodo delas vasome kandidate g. Mesice starejsome, je tak g. M.... mlajse???

In reply to by kultura (nepreverjen)

1plus1je2 (nepreverjen)

Odite kak da je vasa cejla sobota ze, predvsem tij mlajse, a do 5 steti nevejs!! Gucijs po sobote ka vse vij nete delale, norca se iz lidij delate kere so drugacne, pa ne mijslijo tak primitivno kak tij oz. vij.... Ka se pa te malo ne pohvale kandidat SDS ka njeme je brat tak uspesen vandal.... Vsaki keden majo policijo doma ka neka nastijma, te se pa se hvale ka vse uni nedo delale zdaj da zmagajo.... Zemla odpri se ci do tej vodile soboto rejsan....

In reply to by 2plus2 je 4 (nepreverjen)

Golf (nepreverjen)

Jezos zdaj naj pazijo gda zgibijte ka pa nede kaksoga sranja..... Ka zdaj tak cejlo soboto zrusis....

In reply to by 1plus1je2 (nepreverjen)

Puter (nepreverjen)

Rejsan prave kandidate sa vodenje sobote, užas

In reply to by Golf (nepreverjen)

Slb (nepreverjen)

Jaz bom napisal komentar ce seveda ne bom pretepen g. Mesic.... Vsak kandidat po svoje je ok..... Razlika med njimi je v nijansah.... Ampak to kar pa Mesicevi delate po Murski, kakse obnasanje imate na razlicno mislece ljudi je pa ogabno! Tu bi izpostavo predvsem mlajsega Mesica... Pa clovek neve kaj si naj misli.... Ce so vsi Mesicevi taki?? Kaj bo potem ce bo izvoljen Mesic???? Saj se razume da je boj za zupana, ampak takse neumnodti pisati, z imeni in priimki zato ker se negdo nekoga boji in se zavefa da ti ljudje so lahko samo plus kandidatu je pa dokaz pokvarjenosti in egoizma! Se zdaj nevem koga bom volil ampak Mesica sigurno ne, in to samo zaradi teh necloveskih potez.... Saj on nemore biti drugacen ce je kri ista, ali se motim.... Zato mislim da je Anzelj trenutno prava izbira potem pa Horvat... Do nedelje je se dalec... Prepricajta me, odlocil se bom med vama....

In reply to by kultura (nepreverjen)

Asd2 (nepreverjen)

Redno močne bolečine so, ko so volivci včeraj videli nesposobnost določenih kandidatov za župana. Pač eni niso za to, krivci so pa tisti, ki so jih izbrali, da bi bili podaljšana roka nekoga drugega. Žal SD, drugič pa pripravite boljšega kandidata.

backing (nepreverjen)

Se se spomnite malo nazaj, ko so hoteli nazaj v igro za zupana SD poslati Jevska. Verjetno so ze takrat dvomili v pravilnost svoje izbire za zupana.

In reply to by Asd2 (nepreverjen)

Opazovalka (nepreverjen)

a sd ima svojega kandidata

In reply to by Asd2 (nepreverjen)

čarni vrag (nepreverjen)

ma nekaj so našli

In reply to by Opazovalka (nepreverjen)

Opazovalka (nepreverjen)

jebeš kulturo
čuvaj zdravje
Raje razmislite kako se boste to zimo greli
in ali bo kaj za v lonec dati
telički mamini

antisocial (nepreverjen)

O takšnih stvareh razmišljate edino lenuhi keri ne delate, tisti ka delamo in mamo redne dohodke o takšnih stvareh ne razmišljamo.

In reply to by Opazovalka (nepreverjen)

MIKK 2023 (nepreverjen)

Mitja Horvat želi, da se MIKK vrne na stara pota slave, saj je bil MIKK zmeraj generator kulturnega razvoja. Zato je pomembno, da podpremo in volimo njega…

Tecumseh (nepreverjen)

Od kod ti mnenje, da je MIKK generator kulturnega razvoja? Rabimo ga oz. ga rabijo predvsem mladi. Do sem v redu, obstajamo pa seveda tudi nekoliko starejši in tisti res "precej" starejši. Ne morem si zamisliti, da bi svoje kulturne potrebe iskal samo v MIKK-u! Da stopi v prostore MIKK-a nekdo star sedemdeset ali še več let???

In reply to by MIKK 2023 (nepreverjen)

blekota (nepreverjen)

Truplo tebi se direkt vidi zaplankanost pa zaostalost. Današnji 50-60 letniki so več nej na nivoji starih dedekov kak negda ampak so družbeno in tudi drugače aktivni. In zakoj en 70 letnik nebi mogo iti v MIKK na koncert ali drugo prireditev, če njemi je všeč tista muzika ali naprimer predstava? Samo zato ka je star 70 let? Ali zato ka vi eni mislite ka si mladi samo do 30???

In reply to by Tecumseh (nepreverjen)

Tecumseh (nepreverjen)

Truplo? Koliko sedemdesetletnikov ali več pa obiskuje MIKK? Če en tja "zaluta" to še ne pomeni, da ga ta generacija obiskuje?
Sicer pa imemo gledališče, razne predstavitve knjig, skrito dvorišče, nenazadnje kino predstave v Gledališču, branje pravljic in še mnogo kaj. Ravno zato pravim, da en MIKK ne more biti ravno neki največji generator razvoja kulture! Delujejo tudi druga kulturna društva, tudi amaterske gledališčne skupine (npr. v Krogu), fotoklub in še marsikaj. Verjetno pa drži ocena marsikoga, da bi Sobota rabila več profesionalnih skupin, ampak ena Sobota ni ravno bogata, tudi ne velika. To ni Ljubljana ali Maribor, že za eno Celje, Koper... močno dvomim, da imajo veliko profesionalnih skupin, društev?
Ja, najlažje je nekomu pripenjati epitet zaostalosti, zaplankanosti! Torej je Horvat skrajno zaostali, zaplankan, ker je sedaj "uspel" obiskati samo knjižnico in to samo zaradi volitev?

In reply to by blekota (nepreverjen)

gru (nepreverjen)

Realno in pozitivno razmišljanje.

In reply to by blekota (nepreverjen)

čarni vrag (nepreverjen)

hepan
za 70 let strega dedeka - pradededeka
sta še edino Avsenik in Slak
in TOTEN MARŠ

In reply to by blekota (nepreverjen)

blekota (nepreverjen)

In kak zanimivost še naj poven ka so prejšnjo soboto na koncerti v MIKK-i bili tudi ljudje blizi 70 let.

In reply to by Tecumseh (nepreverjen)

9p000p (nepreverjen)

Horvat "V teh dneh sem obiskal soboško galerijo in se seznanil s potenciali, ki jih ta pomembna ustanova ponuja."
Ker kandidiras in si politicno moral obiskati. V teh dneh, volilbe kampanje. Beri, nisem obiskal nobene, ne obiskujem in gledalisce me ne zanima. Ne vem zakaj skriva resnici, ce mu to ni zanimivo. Se ze pretvarja. Jao, jao.

galerist (nepreverjen)

Preostali kandidati niso obiskali niti Galerije. Vprasati se je treba kelko pejnez dobi galerija od obcine in kelko drugi za kulturo. Ja spremembe do tu tudi.

..1111 (nepreverjen)

noben ni obiskal galanterije, če smo že pri tem. to da obiščeš, da se delaš politično lepega je hinavščina. ima slabega svetovalca

In reply to by galerist (nepreverjen)

Asd2 (nepreverjen)

Pravilno je, da si je šel ogledat kakšno je stanje in kaj je treba narediti, da bo boljše.

In reply to by ..1111 (nepreverjen)

MIKK 2023 (nepreverjen)

Tecumseh, poglej si produkcijo iz leta 2011:
https://www.youtube.com/watch?v=tSpA-FbAqvE

8121 (nepreverjen)

Tudi jevsek je spoznal ka iz Anzelja nede nic zato njegov agitator Jancaric besno tava od gostilne do gostilne in nagovarja lidij naj volijo Horvata.... zalostno kama je padla soboska SD!!!

hotent (nepreverjen)

so zatou tude vpoklicali v morafcaj staroga župana? lidje brez sramu

In reply to by 8121 (nepreverjen)

Heeeh (nepreverjen)

Taksna vprasanja so smesna. Zakoj nisce kandidatov ne pita pomembnih pitanj? Recimo ce majo problem z alkoholon/drogami, ka je njihov najvecji prekrsek bil, kda so dobili zadnjo kazen in zakoj. ka mislijo narediti z romsko problematiko v socialnih blokih, ka do naredili s socialnimi stanovanjami ka so okuperani z odraslimi lidami, mlade druzine pa cakajo v nedogled na stanovanje… Ka de se naredilo za ozivitev centra… itd itd. Pomembne stvari? Nej s kerin srat paperon si brisejo rit

Jenomene (nepreverjen)

Kaj narediti s starimi ljudmi, ki so okupirali socialna stanovanja? Kaj bi naredil ti? Jih postavil na cesto? Evtanaziral? Nagnal v domove za starejše, čeprav so še popolnoma samostojni in samooskrbni? Tam itak ni prostora niti za tiste, ki bi morali biti tam. Ti stari ljudje so ta stanovanja zasedli (vsaj v veliki večini) ko so bili mladi in so takim, kot si ti, menjavali plenice. Bedak.

In reply to by Heeeh (nepreverjen)

Nelapaj (nepreverjen)

ce neves zakoj se ide in ne poznas doticne problematike se raje ne oglasaj. Se ti praf vide ka ne zives v MS pa se ti ne senja. Nejde se za tak stare lidi, ampak se ide za zenske stare 40-45 let, kere so dobile to stanovanje kda so mele malo deco. Zdaj so deca dostuderala odisla, sluzejo svoje pejneze, te kokosi tudi majo svojo sluzbo, ampak sedijo na dvosobnih stanovanjih za kere placuvlejo 50€!!! To ti je fer??? Pa znas kelko je taksnih stanovanj. Vsaj pol! Tisti ka pa resan majo malo deco, pa nizke prihodke pa ne dobijo stanovanj! ampak stanovanjski sklad MS nema NOBENOGA sistema preverjanja kaksne so situacije njihovih najemniko kda enkrat to stanovanje oddajo! zato NEGA stanovanj za mlade! Torej se ti zdi praf ka samske 45 letnice z redno sluzbo zasedajo socialna stanovanja in nisce ne naredi nic???

In reply to by Jenomene (nepreverjen)

gru (nepreverjen)

Točno to se dogaja. Pristojni se izogibajo reševanja te problematike, zato bo še naprej tako. Bojim se, da še dolgo ne bo nihče preprečil teh zlorab.

In reply to by Nelapaj (nepreverjen)

Magyar Bacsi - šef (nepreverjen)

Horvat - Indijanec naj najprej objasni razbitje - uničenje lokala od Kravata Gjergjek, kjer so se ga odločili rešiti iz družine zaradi varanja njihove hčerke z zaposleno osebo!!!! Katastrofa, žalostno torej ta človek nima kaj govoriti o moralno - etičnih načelah!!!!

Magyar Bacsi - šef (nepreverjen)

Simpatizer sem leve opcije ampak v Ms sploh ne vidim primernega županskega kandidata!!!!

In reply to by Magyar Bacsi - šef (nepreverjen)

vrag od vraga (nepreverjen)

Kak ne vidiš primernega kandidata. Pa voli kandidatko Denkojevo oz. Čehovo. Boljše od nje ni nobene. Samo še razumeti jo moraš.

In reply to by Magyar Bacsi - šef (nepreverjen)

Magyar Bacsi - šef (nepreverjen)

Če pa bo tale Indijanec - bučjeglavi izvoljen potem pa se naj občani MOMS sramujejo, da jih bo tak človek predstavljal in zastopal. SRAMOTA

Našasobota (nepreverjen)

Sobota nüca odločnoga in močnoga kandidata. To je edino Mitja Horvat.

Magyar Bacsi - šef (nepreverjen)

Razbijač Rambo bo kar primeren!!!!

In reply to by Našasobota (nepreverjen)

Hahahha (nepreverjen)

Ocitno si Mitja Horvat sam pise te komentare podpore :) No ale pA njegova mamica. pateticno hahahha

In reply to by Našasobota (nepreverjen)

MarijTerezija (nepreverjen)

Puna luna za bicikliste

Zlata (nepreverjen)

Horvat definitivno najbokše

Magyar Bacsi - šef (nepreverjen)

Sedaj pa se poraja vprašanje. Kaj je manjše zlo??? Imeti za župana človeka iz domobranskega gnezda ali pa človeka s kriminalno preteklostjo, nasilneža in se tudi nič ne bi čudil, če tudi sedanjo partnerko kdaj pa kdaj nabriše????

gnezdo siti (nepreverjen)

......spoj znamo što so bili domobranci. Domobranci niso bili na napačni strani zgodovine. Domobranci so bili del zgodovine. Pobiti, ker niso hoteli sprejeti komunističnoga terorja.
Pobiti so bili seveda tudi partizani, ne samo domobranci. Duhovniki, veleposestniki, tovarnarji - VSI brez obsodb in vse gnes mečejo v pisker domobrancev!
Zdaj so dolgo opevano revolucijo zamaskirali z NOB-jem. V resnici je pa vsaki pošteni partizan v priborjeni svobodi napredoval šele po vstopu v partijo...ovak so ga pa "*ebali v glavo", oz gor plačo, če nej v partijo stoupo (metek v hrbet…ala kajuh ipd)…..težki časi!?

In reply to by Magyar Bacsi - šef (nepreverjen)

gru (nepreverjen)

Prav bi bilo da si preberete domobransko zaprisego, o tem razmislite in se šele po tem lotite pisanja komentarjev kdo je bil kdo in kaj je bilo kaj. Bilo bi lepo, če boste stvari pravilno razumeli.

In reply to by gnezdo siti (nepreverjen)

dve strani (nepreverjen)

pravilno razumeti ja, in to danes, ko obstajajo dokazi, da še zdaleč ni vse tako enoznačno, kot bi si kdo želel. Vprašanje je, kaj je bilo prej kokoš ali jajce. Po tej strani nam je Prekmurcem bilo v veliki meri prizanešeno, ker tu skorajda ni bilo partizanov!?

In reply to by gru (nepreverjen)

vrag od vraga (nepreverjen)

Kakšna pa je bila potem komunistična prisega. Knjižico pod stolec pa čuvaj pridobljeni položaj?

In reply to by gru (nepreverjen)

dobro (nepreverjen)

gru; prebrati in razumeti sta dva pojma. Vsak lahko vztraja pri svoji resnici do onemoglosti, priznati, da so napake delali eni in drugi pa je že težje, tudi po tolikem času, kot je razvidno. Še hujše pa je živeti v laži in ali si to naš narod res zasluži? Zmaga lahko danes eden, jutri zopet drugi, posledice so nam pa vsem znane in le redki to hočejo.

In reply to by gru (nepreverjen)

gru (nepreverjen)

Tudi to je res.

In reply to by dobro (nepreverjen)

Što-de? (nepreverjen)

Mešič ma super firmo pa dobro delajo. Odlični gospodarstvenike so doma. Anželj je Jevškova marioneta.

Puter (nepreverjen)

Ka tij si tude zdaj v ton case kaj na obroke daubo, ka tau majo zdaj akcijo v case volijtev! Tak prepricavlejo volilce... Ci si pa nej dober pa prijde rambo Mesic pa po p.... Dobijs! Jojojojoj..... Tau se vupa izpostavlate za zupanskoga kandidata....

In reply to by Što-de? (nepreverjen)

Ojoooj (nepreverjen)

mesic NEMA nobene super firme. jo ma njegov oca, keri bi ze lejko bil par let v penziji, ampak v penzijo nejde, ker nesce lastnome sini firme prepistiti. Ker zna ka je njegov sin nesposoben voditi to firmo, ker zna ka je njegov sin alkoholik in de vse zapravo. Torej voliti nekoga kerome niti lasten oca ne zavupa? Daj daj, enjaj se smesiti no :)

In reply to by Što-de? (nepreverjen)

Sobočan21 (nepreverjen)

Horvat - Indijanec naj najprej objasni razbitje - uničenje lokala od Kravata Gjergjek, kjer so se ga odločili rešiti iz družine zaradi varanja njihove hčerke z zaposleno osebo!!!! Katastrofa, žalostno torej ta človek nima kaj govoriti o moralno - etičnih načelah!!!!

samodobro (nepreverjen)

Straj je očitno velki, velki pred novim županom. Kda de Horvat zmago naj napravi nekaj tudi zoper širjenje sovražnoga govora, kak de tou Golob napravo na državnon nivoji.

Lpl (nepreverjen)

De nas pretepo kak se je pretepo pijan v lokali? :) torej mo mi tudi fasali kak so fasali Mariborcani od svojoga zupana?

In reply to by samodobro (nepreverjen)

gor (nepreverjen)

kaksni primitivni komentari haha :) nej ka bi na konci bili preseneceni

In reply to by Lpl (nepreverjen)

Magyar Bacsi - šef (nepreverjen)

Resnica boli, še enkrat ponavljam jasno in glasno sem simpatizer leve opcije!!!!

mrš (nepreverjen)

in iz tvoji besed, nevaren za okolico, kak levi fašizem

In reply to by Magyar Bacsi - šef (nepreverjen)

samodobro (nepreverjen)

Čisto vseeno je čigav simpatizer si.

..1...1 (nepreverjen)

Zakaj imao vsi občutek, da se Horvat in tisti 3 podporniki izvajajo lastno hvalo na tem portalu. toliko lastne hvale tega Horvata, da so že vse lepljivi od cukra, to zelo smrdi in gre očitno za mehurček, brez vsebine, ki po volitvah poči. Tip jaha na navdušenju golobistov, ki pa ni več takšno kot je bilo.

ingver (nepreverjen)

Židan nehaj komentirat toliko, saj nisi spet tako mlad

In reply to by ..1...1 (nepreverjen)

Magyar Bacsi - šef (nepreverjen)

Levega fašizma nikoli ni bilo in ga niti ni.

ček (nepreverjen)

na tvojem mestu bi se v ogledalo pogledal

In reply to by Magyar Bacsi - šef (nepreverjen)

Magyar Bacsi - šef (nepreverjen)

A govoriš iz lastnih izkušenj???? Kaj si videl??? Šimpanza, bika, magarca ali kaj posebnega, specialnega????? Magarec!!!!

In reply to by ček (nepreverjen)

. (nepreverjen)

majmun vogr

In reply to by Magyar Bacsi - šef (nepreverjen)

čarni vrag (nepreverjen)

majmun te je vkup spacoval
prokleti stvor levo fašistični
učenec samega musolinija in tovariša tita in jovane broz ki je imela samo 2 razreda osnovne šole
Če ne verjameš poglej na Googlu

In reply to by . (nepreverjen)

Magyar Bacsi - šef (nepreverjen)

Satan nabijem te na kurac. Vse vas lepo pozdravlja Orban Bacsi, ki se tudi podrisla na vas ukozence.

In reply to by čarni vrag (nepreverjen)

irma (nepreverjen)

ČE JE DOBILA NATAŠA, POTEM NAJ TUDI BLANKA
#zažensko

čarni vrag (nepreverjen)

kaj je dobila

In reply to by irma (nepreverjen)

..... ..... (nepreverjen)

no
kaj je dobila

In reply to by čarni vrag (nepreverjen)

gru (nepreverjen)

Bomo imeli vsaj kruh zagotovljen..

In reply to by irma (nepreverjen)

2plus2 je 4 (nepreverjen)

Za 8 marec mesica notre zaprejo ka do zenske lejko merno praznovale svoj praznik.... Ka ci de vone, lejko keroj tau naprave ka je ovoj iz moravec... Vec kak ucitno ne mara žensk

In reply to by irma (nepreverjen)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice