*Fotografija je simbolična
Tudi ta teden smo za vas pripravili pester izbor prostih delovnih mest. Preverite, morda pa katero čaka ravno na vas.

Strokovni sodelavec

Mestna občina Murska Sobota ponuja zaposlitev na delovnem mestu strokovnega sodelavca za področje informatike in digitalizacije v Sekretariatu za splošne zadeve. Zahtevana je visokošolska izobrazba in najmanj tri leta delovnih izkušenj, zaposlitev pa je za nedoločen čas. 

Svetovalec

Pomoč išče Splošna bolnišnica Murska Sobota, ki potrebuje človeka za zagotavljanje, da so procesi potrebni za sistem vodenja kakovosti vzpostavljeni. Kandidat mora imeti visokošolsko izobrazbo druge stopnje in najmanj pet let delovnih izkušenj.

Analitik 

Na delovnem mestu analitika, ki bo skrbel za prireditve v občini, povezovanje društev in opravljal naloge na operaciji Center kulturne dediščine Odranci-Prekmurska hiša, se lahko zaposlite na Občini Odranci. 

Referent v financah in računovodstvu

Soboški Wolford išče osebo za opravljanje raznolikih nalog s področja računovodstva. Proizvodno podjetje od kandidatov zahteva višješolsko izobrazbo in najmanj dve leti delovnih izkušenj.

Strokovni sodelavec v materinskem domu

Za svetovanje in pomoč stanovalkam materinskega doma in njihovim otrokom se lahko zaposlite v soboški Škofijski Karitas. Za dvoizmensko delo ponujajo okvirno plačo 1044 evrov. 

Prosta delovna mesta v Podravju

Finančni preiskovalec

Finančna uprava ponovno po celotni Sloveniji išče sveže moči. Eno izmed delovnih mest je na voljo tudi v Finančnem uradu Maribor, kjer je na voljo delovno mesto v mobilnem oddelku z osnovno plačo 1.220,94 evrov bruto. 

Kustos/Pedagog

Mariborski pokrajinski muzej med svoje vrste vabi osebo, ki bo skrbela za zbiranje, hranjenje, varovanje, proučevanje in strokovno obdelavo muzejskega gradiva ter bdela nad pedagoškimi aktivnostmi muzeja. Zahteva je visokošolska izobrazba druge stopnje.

Upravljalec kmetijske mehanizacije

Ptujsko komunalno podjetje ponuja zaposlitev, kjer bodo vaše delovne naloge upravljanje kmetijske mehanizacije in opravljanje raznih komunalnih del. Potrebna je nižja poklicna izobrazba. 

Direktor

Kandidirate lahko tudi za prvega človeka UKC Maribor. Za štiriletni mandat je zahtevana visokošolska izobrazba druge stopnje, najmanj pet delovnih izkušenj in višje znanje angleškega ali nemškega jezika. K prijavi je treba priložiti tudi program dela in razvoja UKC Maribor.

Vodja prodaje stavbnega pohištva

Vodilni slovenski proizvajalec montažnih hiš Marles išče vodjo prodaje v Limbušu. Od kandidatov pričakujejo izkušnje v prodaji in najmanj šesto stopnjo izobrazbe ekonomske ali druge smeri. 
 

S spleta

Komentarji (2)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
sop (nepreverjen)

za bruhati!! v bolnici svetovalec? edni li nemrejo v penzijo, ka mijslijo ka se svejt zavolo njih vrti?? spokaj se v zasluženo penzijo, nej pa nekši svetovalec. Rejsan za bruhati!!! Ka mijslijo ka so večni??

administrator (nepreverjen)

ta drugi ima lepše noge

Starejše novice