Na Lendavski ulici v Murski Soboti se prodaja poslovni prostor, v katerih je nekdaj delovalo podjetje IKETT, ki se je ukvarjalo z izdelavo kovinskih elementov in toplotne tehnike.

Razmišljate o novem poslovnem podvigu? Tudi na dražbah se te dni ponuja nekaj zanimivih priložnosti.

Stavba, ki so jo videli le redki

Kar nekaj stavb in prostorov na zanimivih lokacijah v Murski Soboti in okolici čaka na nove vsebine in lastnike z vizijo. Ena izmed teh je tudi nepremičnina v centru Murske Sobote, natančneje na Lendavski ulici.

Predmetne nepremičnine predstavljajo poslovno stavbo številka 10410, ki stoji na parceli številka 33/12 k.o. Murska Sobota ter pripadajoče dovozne poti. Nepremičnina se nahaja najbližje naslovu Lendavska ulica 2, v poštnem okolišu in v občini Murska Sobota. 

Poslovno stanovanjski objekt obsega dve etaži, objekt je bil grajen leta 1980. Poslovno stavbo sestavljata dva posamezna dela. Prvi del predstavlja industrijski del stavbe v velikosti 1.655,70 kvadratnih metrov, drugi de pa predstavljajo poslovni prostori, pisarniški prostori v velikosti 217,30 kvadratnih metrov. Skupna kvadratura zemljišč znaša 3.115,50 m2. Na strehi poslovne stavbe na nepremičnini se nahaja tudi sončna elektrarna. 

Izklicna cena 270 tisočakov, varščina 27 tisočakov

Izklicna cena za celoto znaša 270 tisoč evrov, varščina za celoto pa znaša deset odstotkov izklicne vrednosti, torej 27 tisoč evrov. 

Na javni dražbi lahko sodelujejo pravne in fizične osebe ob pogoju plačila varščine v predpisanem roku, to je najmanj en delovni dan pred javno dražbo. Znesek mora poravnati na transakcijski račun stečajnega dolžnika.

Kakšna so pravila javne dražbe?

- Dražbo vodi stečajni upravitelj oz. od njega pooblaščena oseba
- Dražitelji lahko na dražbi zvišujejo izklicno ceno za najmanjši znesek 2.000,00 
- Dražitelj je vezan na svojo ponudbo, dokler ni podana višja ponudba
- Na dražbi uspe tisti dražitelj, ki ponudi najvišjo ceno
- Dražba je končana 3 minute po oddaji najvišje ponudbe
- Stečajni upravitelj oz. od njega pooblaščena oseba po koncu dražbe ustno razglasi, kateri dražitelj je uspel na dražbi.
- Ugovore proti dražbenemu postopku je mogoče vložiti, dokler ni zaključen zapisnik o poteku dražbe
-Ugovore reši stečajni upravitelj oz. od njega pooblaščena oseba takoj

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice