Vir: WOOP Ljubljana
V nakupovalno središče BTC City v Murski Soboti prihaja novost. Ker zabave ni nikoli dovolj, so se odločili za sodelovanje z Woop, ki bo navdušence v Murski Soboti razveselil že v začetku prihodnjega leta.

Kot smo že poročali, v soboškem nakupovalnem centru v 1. nadstropju prenavljajo nekdanje prostore igralnice, galerije in kozmetičnega salona.

Na tabli v nakupovalnem centru pa smo že opazili napis Woop! V Mursko Soboto torej prihajajo aktivnosti za vse starosti in okuse. 

Za več informacij smo se obrnili na direktorja soboškega BTC Mitjo Horvata, ki pravi da lahko otvoritev pričakujemo v začetku naslednjega leta, predvidoma februarja ali marca.

» V začetku naslednjega leta, predvidoma že konec februarja oz. v mesecu marcu, bo obiskovalce našega nakupovalnega središča, BTC Murska Sobota, razveselil prihod WOOP!-a.«

WOOP! je vsem dobro znan že po Trampolin parku WOOP! v Ljubljani, po prvi, več nivojski karting stezi in novih atrakcijah v sklopu WOOP! ARENE, ki svoje goste navdušuje z 18 linijami interaktivnega bowlinga, 10 sobami pobega nove generacije, dvema arenama za Virtualno resničnost in poligonom za laser tag oziroma igro z laserji.

Popolna novost, ki bo prvič predstavljena prav v Murski Soboti 

V soboškem BTC bo na več kot 1200 kvadratnih metrov površine na voljo več različnih atrakcij in med njimi popolna novost, ki je v Sloveniji še ne poznamo in bo prvič predstavljena prav v Murski Soboti.

Zagotovljeno bo novo doživetje zabave, za otroke od šestega leta dalje, ter hkrati za vse mladostnike in odrasle. Prostor pa bo idealen tudi za načrtovanje rojstnodnevnih zabav, tembuildingov in poslovnih druženj.

»Veseli smo, da se je WOOP! za svojo prvo enoto, izven Ljubljane, odločil prav za Mursko Soboto, ter bo na ta način obogatil ponudbo doživetij v naši regiji.

Hkrati pa smo zelo ponosni na to, da smo kot BTC Murska Sobota prepoznali poslovno priložnost, ter našemu novemu najemniku omogočili prostor, ter vso pripadajočo infrastrukturo, v sklopu centra, za uspešno poslovanje,« še dodaja Horvat. 

Komentarji (3)

mehehe (ni preverjeno)

ok, mislim, ka tu v BTC-ju glih neka dosti trampolinov nede, ker tu so vseeno dokaj nizki stropi. Predvideva, ka de kakšna soba pobega, mogoče laser tag pa še kaj manjšega.

Reflektor2021 (ni preverjeno)

Reflektori, keri bi mogli osvetliti spomenik na TRGi ZMAGE oranžno, že več kak 4 mesce svetijo v pod.... komi? mislite ka de tu zdaj trava rasla na betoni ci dol svetijo?
Komunala - 1 lestvico pa dva imbusa, pa naredite ka de prav. :)

Terminator (ni preverjeno)

Bližajo se prazniki tako,da bodo morali lastniki domačih živali popolnoma popaziti na njih pred nagnusnimi iztirjenimi posiljevalci domačih živali iz Ižakovec ter okolice.Tam se nahaja večje število te nagnusne nesnage katera posiljuje predvsem kokoši in pse.
Prepozna se jih v trenutku,ker imajo med sabo razpoznavni znak tako,da navirajo avtomobislske sirene kjer koli se vozijo čez ležeče policaje hahaha navadni prizadeti iztirjenci.
Pred to nagnusno nesnago se morajo vse živali zaščititi smrdljivce pa polomiti na majhne kose.
Vsak katerega bom dobil v roke bo obžaloval,da se je sploh skotil.

Starejše novice