Nova ljubljanska banka kot zvesti partner NŠ Mura tudi letos podpira mlade Muraše.

Murine selekcije od U10 do U13 so se od petka 12. avgusta, do vključno torka 16. avgusta mudile na pripravah v Radencih.

Pod vodstvom sedmih trenerjev je svoje znanje izboljševalo 64 mladih nogometašev, med katerimi so, tako upamo, tudi prihodnji nogometaši, ki nas bodo razveseljevali v Fazaneriji.

Ti so na pripravah v Radencih opravili pet treningov in odigrali po dve pripravljalni tekmi. Poleg nogometa je bil še nekaj drugih aktivnosti - mladi Muraši so se preizkusili v minigolfu, footgolfu, prav tako pa so našli čas za kopanje.

Vse to pa seveda ne bi bilo možno brez podpore zvestega partnerja Nove ljubljanske banke.

NLB že več let zapored podpira šport, tudi zato so pred leti začeli z lastnim projektom NLB Šport mladih, katerega del smo bili tudi v NŠ Mura. Tako kot pred leti, tudi v letošnji sezoni spodbujajo mlade nogometaše, ki bodo omogočili, da se uspešna zgodba razvija tudi v prihodnosti. 

Veseli in ponosni so, da njihovo sodelovanje traja že vrsto let, vsekakor pa si želijo in so prepričani, da lahko to sodelovanje v prihodnosti še nadgradijo. Tudi zato so letos ponovno sodelovali z Muraši na pripravah v Radencih in s tem samo še krepili vez med NLB in NŠ Mura.

Starejše novice