Vir: Facebook, Mestna občina Murska Sobota
V Murski Soboti bo od jutri naprej vzpostavljen spremenjen prometni režim.

Mestna občina Murska Sobota sporoča, da bo na delu Slomškove in Gregorčičeve ulice od petka, 5. maja, do ponedeljka, 15. maja, v veljavi popolna zapora ceste.

Popolna zapora ceste za ves promet bo vzpostavljena na Gregorčičevi ulici v območju krožišča pri cerkvi in na Slomškovi ulici v območju od avtobusne postaje do križišča z Gregorčičevo ulico.

Obvoz Gregorčičeve ulice bo urejen preko Industrijske in Mojstrske ulice.

Zaradi izvajanja gradbenih del bo dostop do nekaterih poslovno-stanovanjskih objektov nekaj časa možen le peš.

Skladno s prometno zaporo bo v Mladinsko in Sodno ulico uvoz in izvoz možen le iz Cankarjeve ulice. Ta čas bo na omenjenih ulicah omejeno parkiranje.

Sprememba pri dostopu do parkirnih mest

Za objekte Slomškova ulica 1, 5, 7, 9, 11, 17 in Sodna ulica 1 je dodatno vzpostavljeno tudi ograjeno gramozirano parkirišče takoj preko ceste v gradnji.  

To je dostopno s prečkanjem gradbiščne deponije iz smeri Ulice arhitekta Novaka.

Soboška občina ob tem prosi uporabnike objektov z naslovom Slomškova ulica 29, 31, 33, 35, kakor tudi Slovenska ulica 52, da uporabijo druga parkirna mesta v bližnji okolici – Mladinska ali Sodna ulica z vhodom iz Cankarjeve ulice.

Za objekte z naslovom Ulica Nikola Tesle in Slomškova ulica 41, 43 je dostop omogočen iz zahodne smeri obnovljene Slomškove ulice.

Na dan izvedbe finega asfalta pa bo uvoz/izvoz iz ulice onemogočen za nekaj ur, obvešča Mestna občina Murska Sobota. 

Starejše novice