Karmen na robu obupa. Pripravljena je zapustiti Bar, zadržuje jo le strah pred velikim finančnim bremenom.

V resničnostnem šovu Bar vre. Minuli konec tedna je v noči na soboto pred barom v središču Ljubljane izbruhnil velik nemir. Po poročanju portala klikaj.si naj bi eden od obiskovalcev sprožil gasilni aparat v notranjosti lokala, zaradi česar je sledila evakuacija prostorov. 

Pred vhodom v gostinski obrat, kamor je pozneje prispela tudi policija, pa so ogorčeni tekmovalci nato besneli nad obupnimi razmerami v stanovanju, v katerem živijo, ter odnosom produkcijske ekipe Planet TV. Ta naj bi se namreč do njih vedla nečloveško in imela ponižujoč odnos. 

To bi zdaj lahko botrovalo celo predčasnemu zaključku omenjene oddaje, ki je že tako deležna ostrih kritik na račun kakovosti in domnevno nespretne izvedbe. 

V središču petkovega nočnega dogajanja je sicer bila prav prekmurska tekmovalka Karmen, ki ni skrivala ogorčenja. V navalu jeze je zahtevala svoje dokumente in pograbila kovček.

»Kako vas ni sram,« ustvarjalce oddaje sprašuje Karmen:

Video: Žurnal24

Tekmovalcem grozili?

Gregor, ki je Bar zapustil po petkovem incidentu, med grozotami, ki jih prestajajo sodelujoči, navaja bolhe in miši, po pisanju Žurnala pa naj bi vodstvo tekmovalcem, ki so zaradi nevzdržnih pogojev želeli predčasno zapustiti tekmovanje, grozilo s finančnimi sankcijami in veliko premoženjsko škodo.

Groženj je bila deležna tudi Karmen, ki je povedala, da so ji zapretili z denarno kaznijo v višini med 10 in 30 tisoč evrov. 

»Imam lokal, rekli so, da mi bodo blokirali račun in da ne bom mogla vzdrževati otrok,« je za Žurnal povedala Karmen in dodala, da je med šovom večkrat zaprosila za psihologa, vendar do njega ni prišla, kljub temu, da ji to možnost zagotavljajo določila pogodbe.

Prav zaradi tovrstnih groženj, naj bi si preostali tekmovalci, ki so razmišljali o odhodu, tudi premislili.

Preberite še

Komentarji (10)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Neko (nepreverjen)

Only fools and horses.

Verokk (nepreverjen)

Hehehe, nega gledanosti in probajo na vse mozne nacine tau zdignoti.
Bla bla bla...

didikong (nepreverjen)

Ja, draga Karmen, verjetno si podpisala pogodbo o sodelovanju, a? Si prebrala besedilo z malimi črkami?

dokležovčar (nepreverjen)

Ksi si tij mislila ,ka samo tak dobiš 50k.Že prvi posnetek na tv si jokala in želela domov.Delaš samo slabo reklamo za sebe in lokal.To bi mogla premisliti prej ,kak pa si šla v šov.Samo si se zošpotala pred celo Slovenijo

ZA (nepreverjen)

Karmen , žal sem ti že prej omenil da se boš med prvimi vrnila v Prekmurje,kar tudi drži,ne drži pa da bi bilo tako slabo ,kot omenjaš v prispevku.Upam da malce tudi zavajaš narod saj kot vidimo ti vse ne moremo verjet.A tudi našemu stricu na Kmetiji ni tako šlo po planu kot si je zamislil. 50 tisočakov ti že ne bodo samo porinili v žep,za ta denar moraš nekaj pokazat in pretrpet še kaj hujšega.Škoda ,Prekmurci pa res nimamo sreče s svojimi tekmovalci šova ,na kmetiji Deja svojim otijem in v Baru Karmen.Želim ti vse najboljše v naši Prekmurski pokrajini.

Hehe124 (nepreverjen)

Ne razmin resno nej ka se sploj psete notri v to sr****. Te pa rep med noge pa domov..

dafak (nepreverjen)

wow lidge, kakšne pišete, same budale... či so pogoje nečloveški so nečloveški in nemre produkcija to delati lidan.... ne vijdite bogo žensko, ka so z nje napravile...vupan ka čim prle pozabi to travmatično izkušnjo. Vi budale pa tuo bojte, si mislite ka neka znate, za empatijo ste pa še nikdar nej čuli, geli? to te buje

Matejko (nepreverjen)

Vi z nizjim IQ, ocitno nitipogodb ne znate prebrat! Samo lahek denar bi! Za zenske imam predlog, ta spodnja se nikoli ne potrosi! Moski pa na baustele! Banda butalcev!!

Matejko (nepreverjen)

Se opravicujem za slovnicne napake, ampak me ti norci razjezijo.

In reply to by Matejko (nepreverjen)

werwerw (nepreverjen)

Maš pa čista praf! Itak more človik biti totalni idiot, ka ide ta notri....

In reply to by Matejko (nepreverjen)

Starejše novice