FOTO: Mediaspeed
Osnovna šola IV M. Sobota je šola, ki vzgaja in izobražuje otroke s posebnimi potrebami. Zaposleni se trudijo uspešno odzivati na potrebe učenk in učencev ter njihovih družin.

Vsako leto ob osrednji prireditvi Podarimo srečo, zbirajo donatorska sredstva, ki jih namenijo izboljšanju pogojev za šolanje učencev, otrok s posebnimi potrebami. V zadnjih letih vključujejo vedno več gibalno oviranih otrok in otrok z znižanimi gibalnimi sposobnostmi. 

Da bi lahko slednjim omogočili razvijanje čim večje samostojnosti in gibalno-motoričnih spretnosti, bodo letos zbrane prispevke s prireditve namenili predvsem nakupu mobilnega dvižnega pripomočka in drugih rehabilitacijskih pripomočkov.

Na vas se obračajo s prošnjo, da jim pri tem pomagate.

Obeta se spektakularen glasbeni večer

Veliki dobrodelni koncert »Podarimo srečo« bo ta četrtek, 19. 12., ob 18. uri v športni dvorani OŠ III v MURSKI SOBOTI.

Z vami bo veliko glasbenikov, tudi Isaac Palma, Alya, Tinkara Kovač, Tarapana Band, Nina Donelli, Žan Serčič, Gaja Prestor, Klara Jazbec, Ula Ložar, Blue Planet in številni drugih.

Med drugim prihaja v Mursko Soboto trenutno zelo popularen glasbenik, katerega ime organizatorji spretno skrivajo. Pravijo, naj bo presenečenje, obljubljajo pa, da bo presenečenje “veliko”, in da bo žal vsakemu, ki ga ne bo na koncertu.

Pomagate lahko tudi vi

Denarne prispevke lahko nakažete na TRR šole, št. 01280-6030690345, referenca: 00 9002 in namen plačila: Donacija – Podarimo srečo. Davčna številka: 10286179.

Starši, učenci in zaposleni Osnovne šole IV Murska Sobota.

Za prispevek se vam iskreno zahvaljujejo.

Vstopnice že v prodaji

Vstopnice za koncert lahko že kupite na vseh prodajnih mestih Eventim (Petrol, Pošta, Big Bang, Klas …) in na Osnovni šoli IV Murska Sobota. Cena za odrasle je 7 evrov, za otroke do 14. leta pa 3 evre.

Zbrana sredstva bodo namenjena otrokom OŠ IV. M. Sobota.

Prodaja na EVENTIM SI

Vse nastopajoče in obiskovalce pa čaka po koncertu afterparty v Clubu Spartacus, kjer bodo čakali mladi fantje iz Ansambla Aktual.

Prisrčno vabljeni!
 

S spleta

Komentarji (0)

Starejše novice