Slika je simbolična.
Pomursko podjetje Radenska je lani zabeležilo 15-odstotno rast. Tudi letos bodo razširili svojo ponudbo, in sicer s kavo.

V podjetju Radenska so bili prihodki v letu 2021 glede na leto 2020 višji za približno 15 odstotkov, a še vseeno pod tistimi iz leta 2019.

Prihaja nova blagovna znamka

Epidemija je tudi tako velikemu podjetju povzročila kar nekaj težav, hkrati pa z rastjo cen prihaja še dodatna finančna kriza.

Tako so se v podjetju odločili svojo proizvodnjo nekoliko obrniti v drugo smer in še dodatno razširiti ponudbo.

Po začetku proizvodnje vitaminskih napitkov imenovanih Oraketa, zdaj prihaja še nova blagovna znamka in sicer kava Trepallini

Svojo ponudbo bodo obogatili s kavo

Zdaj bodo torej na račun prišli kavni navdušenci. Kot so za Sobotainfo sporočili iz Radenske, je kava Trepallini popolna kavna mešanica, sestavljena iz zrn arabike in robuste. Pražena je v Italiji po klasičnem italijanskem načinu.

»Je polnega telesa in nizke kislosti, kljub začetni blagosti pa ob vsakem požirku preseneti s prijetno aromo ter harmoničnim okusom,« še dodajo.

Ime blagovne znamke tako odraža prepričanje, da je vse, kar je pomembno za kavo, mogoče zajeti v treh pikah. In sicer:

  • skrbno izbrana in pravilno pražena kavna zrna,
  • kakovostno in brezhibno vzdrževana mlinček in aparat za kavo ter seveda,
  • spretne roke in srce, ki bije za dobro kavo.

Zakaj prav kava?

Radenska ima tako v ponudbi vse več produktov. V segmentu HORECA tako vidijo velik potencial, pomemben korak naprej pa so naredili že s proizvodnjo vitaminskega napitka Oraketa.

»Sedaj s kavo resnično sklepamo krog, kjer gostincem Radenskin prodajni predstavnik ponudi vse, kar potrebujejo v ponudbi lokala,« še pravijo.

Ob tem so za Sobotainfo še povedali, da so podporo gostincem že izkazali z digitalno platformo Enjoi, ki omogoča brezstični ogled menijev s pomočjo QR kode. Ponudbo pa so v preteklem letu dopolnili tudi z alkoholnimi in brezalkoholnimi pijačami Fructala.

Napovedi za leto 2022

Ekonomski kazalci za 2022 niso spodbudni, še vedno pa velik izziv prinaša covid-19.

»Leto bo zelo zahtevno, a z vstopanjem v nove segmente, z nadgradnjo ponudbe in novimi sodelovanji ohranjamo optimizem. Prav tam, kjer so zaradi pandemije izzivi največji, vidimo, da so največje priložnosti za rast,« še za konec dodajo iz Radenske. 

Komentarji (10)

. (ni preverjeno)

To de italjanka kava?

Bellavista (ni preverjeno)

Vse lepo in prav,da razvijajo nove proizvode.Lepo pa bi bilo,da se lastniki malo sprehodijo okrog starih pisarn v blizini parka kateri so lastniki,in vidijo kaj se dogaja z njihovimi odsluzenimi pisarnami.Stavbe se rusijo same v sebe strehe odkrite iz stavb raste grmovje.Cudovit pogled za goste zdravilisca .Cehi bi mogli poskrbet tudi za te stavbe saj so lastniki in ne samo za dobicek.

Kje je (ni preverjeno)

reporter Balažkov Peter?

kuntakinte (ni preverjeno)

... občina lejko s sklepon občinskga svejta naloži lastnijkon ... šteri slabo eli sploj ne vzdržavlejo svojij neprmičnijn... ka tou morejo v določenon roki napraviti... samo tou te nesposobni občinski svejt neje v stanji izglasovati ...

'0978 (ni preverjeno)

To nikoli ni v pristojnosti občinskega sveta. In prav je tako. Boljševistični ukrep ne more posegati v privat lastnino. V pristojnosti bi kvečjemu bilo če bi slabo vzdrževana stavba varnostno ogrožala prebivalce.

In reply to by kuntakinte (ni preverjeno)

Slatina (ni preverjeno)

Kava je pa dobra👍

lucija 789 (ni preverjeno)

kava iz slatine?

fredson (ni preverjeno)

kava z ogljikovim dioksidom in poživitveno dozo..pa pa

kuntakinte (ni preverjeno)

... kak lejk občina prepovej špricanje drevja ... pa košnjo trave z motornimi škropilnicami pa kosilnicami... med vikendon... tak lejko iz naslova varnosti občanov pa okolja od lastnijkov šteri zanemarjajo svojo nepremičnijno ... sankcionejrajo ... zatou pa tüdi Radenci tak nazadüvlejo na področjiturizma ....

Kar nekdo (ni preverjeno)

Naj si nesejo to slatino na češko. Delavci komaj preživijo, direktorji in šefi delajo z njimi kot z psi, oni pa se samo hvalijo.

Starejše novice