Vir: Facebook - Avto Klub kobra Prekmurje
V Rogašovcih se naslednji konec tedna obeta poseben dogodek za vse ljubitelje predelanih avtomobilov - Avto tunning show. Pri organizatorjih smo preverili, kaj vse se bo dogajalo.

Na družbenem omrežju Facebook smo zasledili, da Avto Klub kobra Prekmurje, naslednji konec tedna, 8. julija 2023, v Rogašovcih pripravlja posebni dogodek 8. Avto tuning show.

»Če bi radi videli veliko predelanih konjičkov, klubske in adrenalinske igre, vroče punce ter še marsikaj drugega si rezervirajte datum za največji avto spektakel v Sloveniji,« so zapisali člani Avto Kluba kobra Prekmurje na svoji Facebook strani.

Organizatorje dogodka smo kontaktirali in jih povprašali o tem, kaj vse pripravljajo in kaj sploh Avto tunning show predstavlja.

Največji avto spektakel v Sloveniji

Kot so nam pojasnili, pripravljajo dogodek Avto tunning show že 8. leto zapored, namen tega dogodka pa je, da se združijo ljubitelji avtomobilov ter se predstavi in oceni predelane jeklene konjičke. 

»To je v bistvu tekmovanje v izgledu vozil - tunning predstavlja izgled vozil, merjenje izpuhov, ogled lastnosti avtomobila,« so za Sobotainfo pojasnili v Avto Klubu kobra Prekmurje.

In sicer predelani avtomobili se bodo pomerili v naslednjih kategorijah: top 40 on show, top 10 exclusive cars, the best multimedia car, the best paint job, the best airbrush, loudest car (filter) top3, loudest car(izpuh) top3, the best of show, the strongest car on show (ps).

Obetajo se adrenalinske igre, kopanje, izdelali so celo 28 metrov dolg šank

A dogodek je v osmih letih postal veliko več kot zgolj tekmovanje v izgledu vozil.

S pestrim programom, bazeni, igrami, vročimi puncami in glasbenim programom je namreč presegel vsa pričakovanja in postal največji avto spektakel v Sloveniji, udeležijo pa se ga obiskovalci od blizu in daleč. 

»Potem pa se bodo, kot že tradicionalno, odvijale še različne zabavne in adrenalinske igre, pa tudi dva bazena bomo postavili, da se bodo lahko obiskovalci kopali, če bodo želeli. Nedavno smo sami izdelali tudi 28 metrov velik okrogel šank, tako da bo seveda poskrbljeno tudi za pijačo in hrano. Zabavno dogajanje bo praktično skozi cel dan,« so še dodali v prekmurskem klubu.

Pričakujejo največ predelanih konjičkov doslej

Organizatorje 8. Avto tunning showa smo med drugim povprašali tudi o tem, koliko predelanih avtomobilov pa se pravzaprav zbere na tovrstnih dogodkih.

Dejali so nam, da so bili vsako leto z obiskom nadvse zadovoljni, vendarle pa želijo letos stopiti še korak dlje in upajo na rekordno številko, kakršne ni bilo še na nobenem avto showu v Sloveniji. 

»Lansko leto smo imeli 300 avtomobilov, letos pa želimo iti na rekord, tako da pričakujemo okrog 400 avtomobilov oziroma upamo, da jih bo prišlo toliko, da bi postavili rekord,« so poudarili.

Za obiskovalce bo na voljo tudi DJ ter vroče pranje avtomobilov

Pestro dogajanje ter rekordno število predelanih konjičkov pa še ni vse, kar bo ponujal avto dogodek v Rogaševcih. Kot so dodali organizatorji, se obeta tudi celodnevni glasbeni program, za obiskovalce pa bo na voljo tudi vroče pranje avtomobilov.

»Tudi glasbeno dogajanje bo, DJ Kiki bo z nami cel dan, pa napovedovalec bo, pa pozabili smo še car wash omeniti - torej vroče punce bodo prale avte, tako da bo pestro dogajanje cel dan. Mislim, da je tudi za obiskovalce to precej zanimiv dogodek,« so dodali v Avto Klubu kobra Prekmurje.

Največji avto spektakel bo naslednjo soboto, 8. julija 2023, ob 10. uri, na naslovu Rogašovci 82 oziroma v bližini igrišča.

Komentarji (11)

jaja (ni preverjeno)

Točno to fali v prekmurji. Vroči avti, vroče punce in adrenalinske igre. Mladina bo vesela! Upam na čim manj povoženih žrtev.

1222po. (ni preverjeno)

Vroče punce???? Prej izgledajo kot slabe prostitutke.

In reply to by jaja (ni preverjeno)

lukčev mesec (ni preverjeno)

Točno tako.

👍👍👍

🤣🤣🤣

In reply to by 1222po. (ni preverjeno)

Bindi (ni preverjeno)

Za interesente, kakšni ljudje so, so dovolj dobre.

In reply to by 1222po. (ni preverjeno)

Lukčev Mesec (ni preverjeno)

Predelani avtomobili, 28m dolg šank.

In armado policajev z alkotesti.

In seveda testerji za druge hude substance.

V glavnem srečanje lastnikov majhnih lukekov.

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Opazovalka (ni preverjeno)

Gorićka posla 😝

Mikimaus (ni preverjeno)

To je v sklopi soboškoga poletja -predstave za otroke ali kak? Samo fprasan…

Vanjuskaa (ni preverjeno)

400 rižot z obdobja fast'nfurius

Jovane (ni preverjeno)

Policijo njin poslati pa tehnične preglede na mesti ka nedo rogovulili z temi kantami po cestaj.

Jdmaallldayeveryday (ni preverjeno)

Jovane pa depri si ka nemas ti tudi tako kanto ka be regulo pa pokazo....mislim ka te mati treza vo pustila gda okoli odla

In reply to by Jovane (ni preverjeno)

Bindi (ni preverjeno)

Manjka samo idol obiskovalcev, Andrew Tate.

Starejše novice