Terasa Mladinskega informativnega in kulturnega kluba je te dni v osveženi podobi.

Mikkovci so na družbenih omrežjih delili fotografije prenovljene »najlepše terase v mestu«, terase Mladinskega informativnega in kulturnega kluba, ki je bila deležna »nekaj kozmetičnih popravkov«. 

Trenutno brez najemnika, prenovo izpeljali sami

Robert Titan Felix, direktor Mladinskega informativnega in kulturnega kluba Murska Sobota, je za Sobotainfo pojasnil, da Bar MIKK trenutno nima zunanjega najemnika, ampak gostinsko ponudbo zagotavljajo sami, tako da so tudi za prenovo poskrbeči sami.

»Celotna zasnova in dizajn prenove MIKK-ove terase temelji na DIY (op. a. 'naredi sam') konceptu, cilj pa nam je bil izdelati estetsko privlačne in udobne klopi, ki bodo dopolnjevale MIKK-ovo teraso ter se celostno infiltrirare v samo podobo soboškega parka,« je dejal.

Pri tem je izpostavil, da je bila prenova gospodarna, saj smo se zanesli na lastne sile, z donacijo pa jim je na pomoč priskočilo tudi podjetje Betonski izdelki Mešič.

Pa delovni čas?

Delovni čas Bara MIKK je trenutno sreda, četrtek, petek, od 17. do 23., ter v soboto ves dan, od 9.00 do 23.00.

»Delovni čas sicer ustrezno podaljšujemo ob izvajanju prireditev, tako da je v vsakem trenutku, ko se pri nas ali na grajskem dvorišču kaj dogaja, zagotovljena gostinska ponudba,« je dejal Titan Felix.

»Zagotovo pa bomo zdaj v toplih poletnih mesecih delovni čas še dodatno povečali in kdaj poskrbeli tudi za to, da bo ob naši novi terasi različno ciljno naravnano dogajanje,« je dodal.

Poleti, predvsem julija in avgusta, načrtujejo, da bodo odprti v ponedeljek in torek, od 9. do 15. ure, v sredo, četrtek, petek in soboto pa od 9. do 23. ure. Delovni čas bodo podaljševali ob prireditvah.

»In, da, seveda, obiskovalci parka in gradu lahko na naši novi terasi posedijo tudi izven delovnega časa bara, še več, na grajskem dvorišču bodo našli dobro založene Delikomate, tako da ne bodo ostali brez kavice niti v tem primeru,« je še dodal.

Komentarji (6)

Vakhydta (ni preverjeno)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

"Ves dan" sigurno ne traja od 9 do 23 h. Da nekdo še toliko ne ve, kriiiiza!

Minkoli (ni preverjeno)

Kavica,hahaha,mate vi kavico...

Yuygiguguva (ni preverjeno)

Pridite na free heroin prva doza je zastonj! Vljudno vabljeni bodite odgovorni cepte se! Lahko vam tudi ponudimo booster overdoze 100% smrt!

sdasderf (ni preverjeno)

Super zgledne..avtomat pa tudi fejst prilicen. Bravo

Lubrikantis (ni preverjeno)

Avtomat je vrhunec kreativnosti …

In reply to by sdasderf (ni preverjeno)

u6u5z54 (ni preverjeno)

F kurce rejdno to tu se bodo đankiji pikali v žilo s heroinom.

Starejše novice