Foto: Jure Banfi
Štirje igralci zapuščajo Fazanerijo.

Iz Nogometne šole Mura sporočajo, da se po koncu sezone od črno-belega dresa poslavljajo štirje dosedanji nogometaši.

Alexandrosu Kyziridisu in Danielu Katiću se 30. junija iztečeta posoji, isti dan pa se pogodba izteče tudi Benu Cottrellu.

Pogodbo s črno-belimi je sporazumno prekinil tudi Julien Lamy.

Komentarji (8)

njiva

Ka vam ges napišem što še se more furt iti?
To nan nika ne pomaga,če do tisti v klubi ostali šteri morejo okrepitve prpelati in rihtati,zato,ka nemajo pojma in vozijo tiste štere jim agenti poturijo.Na to mesto trbej človeka tipa Zahovič,nej pa tej naše slovenske stare oldtajmere šteri,bi zaj na stare leta ešče malo pejneze cejcali.Zaj se omenja še Agron Šalja.Pa vik ste nej normalni.Ka iden ges pa mo vam igralce rihto in to zakšenki.Sramota za takšno delo in za vašo 100 letnico kluba z šteroj bi leko pokazali cejloj Sloveniji ,kak se nogometni praznik slavi.

Drašekof Vanek (ni preverjeno)

Koga pa tij vidiš kak Zahoviča? Takšega v Sloveniji nega. Zaho bi raztiral to bando v 4 sekundaj, niti si nebi folgali stvarij spospraviti.

In reply to by njiva

slomškova (ni preverjeno)

Haha pa da bi Zlatko prišel bi ostali največ 3-4 igralci. Vse drugo ni za 5 avstrijsko ligo. Lejko so vsi srečni ka Kuzmič rikta pejneze pa se na žalost ne razmi v fuzbal. Lp

In reply to by Drašekof Vanek (ni preverjeno)

Vodka (ni preverjeno)

Kaj pa Sadriju Satovski jovičevic Najboljše bi bilo ka bi še toga Korena stirali iz sobote te samo požira pejneze od Mure samo Kuzmič ne vidi nič

jurišniki (ni preverjeno)

Čakam ka letita vsaj še Šarić in Saitoski. Sadriu pa če se resan še štoj za njega zanima pa ga pod nujno oddati. Tudi če za par 10K.

vrag od vraga (ni preverjeno)

Šariča bi sam že med tekmo z Olimpijo natiro in naj ide peš domov. Saitoski ne več če dve tekme odšpilo, Sadriu pa preslab.

In reply to by jurišniki (ni preverjeno)

Karlovac (ni preverjeno)

Kakoli je domaci igralec ali nemre spilati v 1.ligi taka Antolina pod nujno v Beltince nazaj pa tam najti primerno zamenjavo ker tam je potencial…..Antolin tebi pa srecno v drugi oz tretji ligi ge ti je tude mesto glede na tvojo zalostno hitrost

Ajajajaj (ni preverjeno)

Burleska se nadsljuje.

Starejše novice