Foto: Štirikolesniki Prlekija in Prekmurje
Pred kratkim so na novo ustanovili skupino za druženje lastnikov štirikolesnikov Prlekije in Prekmurja.

Nedavno je bila ustanovljena nova skupina na družbenem omrežju Facebook za druženje med lastniki štirikolesnikov iz območja Prlekije in Prekmurja.

Skupina je primerna za vse lasntike štirikolesnikov iz Prlekije ali Prekmurja, ki uživajo v vožnji s štirikolesnikom ali pa so ljubitelji štirikolesnikov.

Skupina se imenuje Štirikolesniki Prlekija in Prekmurja, namenjena je pa medsebojnemu povezovanju, udeleževanju srečanj štirikolesnikov po Sloveniji in panoramskim vožnjam članov skupine.

Komentarji (10)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
cofek (nepreverjen)
nf (nepreverjen)

in pol hujsi hrup delajo kt pa motoristi!

Đani (nepreverjen)

Šteri nemajo kaj za delati tisti se pač vlačijo z temi igračkami po cestah.

eko tička (nepreverjen)

Ven metanje, delanje hrupa, ki ga je že itak preveč in zasmrajevanje pa onesnaževanje okolja. Zeleni, okoljevarstveniki, se strinjate? Kaj pravite?

helmut (nepreverjen)

Meni tudi šenki promovirali skupino Kroških ribičev na reki Muri če vam link pošlem ?

. (nepreverjen)

Samo toti nea Smejo voZiti Seposodik.
Pa divjati s tem sranjon.

Lovec (nepreverjen)

Zakoj vedno iskate pripadnost nekome,to kak motoristicni klubi,keri te mislijo la so nad vsejmi. Ge vozin sam,po svoji voule,ge pa kama scen,brez pripadnosti nekomi drugome.

Kik (nepreverjen)

Imate same težave, a ni lepo da se ljudje družijo se smejijo in veselijo ob tem kar njim je lepo, ob cem uzivajo. Sama fausarija vas je.

Gabrijela Kšela (nepreverjen)

Kik Lepo napisano in točno tako je 👍. Hvala. S tem namenom sem skupino Štirikolesniki Prlekija in Prekmurje tudi odprla, zaradi povezovanja ljudi med seboj v našem kraju in tudi drogod po Sloveniji, katere nas druži enak hobi in to je štirikolesnik ❤.

In reply to by Kik (nepreverjen)

Gabrijela Kšela (nepreverjen)

Ostalim komentarjem pa bi rekla samo.. Tako je pač vaše mnenje.. Ljudje smo si različni.. In dobro da je tako.. Lep pozdrav, vsem.. 😀

Starejše novice