Slika je simbolična.
Splošna bolnišnica Murska Sobota, ponosna na 130 let predane službe zdravstveni oskrbi in skrbi za skupnost, pripravlja praznovanje te pomembne obletnice.

Ob 130. obletnici se ozirajo na dolgoletno zgodovino, ki jo bodo proslavili z razstavo in izdajo posebnega zbornika, posvečenega dosežkom in zgodbam njihove bolnišnice.

Glavni dogodek praznovanja bo osrednja prireditev, ki bo 15. decembra, s slavnostno govornico predsednico Republike Slovenije Natašo Pirc Musar

Bolnišnica se ponaša z 130-letno tradicijo, predanim osebjem in neprestano inovacijo, kar jo postavlja v ponosno vlogo v zdravstveni skupnosti.

Ob visokem jubileju pozivajo k solidarnosti

Od ustanovitve leta 1893 je bolnišnica rasla in se razvijala, zagotavljajoč najvišjo raven zdravstvene oskrbe. 

V sklopu praznovanja izpostavljajo tudi prizadevanja za pridobitev najsodobnejše medicinske opreme, trenutno s poudarkom na potrebi po koronografu. Koronarografija je ključnega pomena za diagnosticiranje srčnih bolezni in načrtovanje ustreznega zdravljenja.

Bolnišnica poziva k solidarnosti in skrbi za skupnost ter prosi za dobrodelne prispevke namesto poslovnih daril

Sredstva, namenjena nakupu koronografa, lahko nakažete na transakcijski račun bolnišnice: SI56 0110 0603 0278 282, sklic 922033. 

Zahvale gredo vsem, ki so prispevali k uspehu bolnišnice skozi vsa ta leta, njihova podpora pa je vir moči in navdiha za nadaljnje delo v dobrobit pacientov.

Komentarji (3)

mrkevca (ni preverjeno)

Pa ka to nadújto babo se vlečejo

Q (ni preverjeno)

Hvala vsem v SBSM, posebno kirurgom ker so mi rešili življenje

lion (ni preverjeno)

Koronograf je naprava, ki omogoča opazovanje zvezd (sončeve "korone"....), v SBMS pa verjetno razmišljajo o nakupu
koronarografa !

Starejše novice