Romsko naselje v Beltincih.
Po napovedani selitvi beltinških Romov na novo lokacijo, so postali nekateri krajani vasi Gančani zaskrbljeni.

Kot smo že poročali, so se v občini Beltinci odločili, da Romom zaradi neustreznih razmer zagotovijo nove bivalne prostore.

Na 4. redni seji občine Beltinci, ki je bila 28. marca 2023, so razpravljali tudi o romski problematiki. Marko Virag, župan občine Beltinci, je takrat za Sobotainfo pojasnil, da so ugotovili, da razmere niso več primerne, so nevzdržne.

»Tako bivalne kot socialne in družbene razmere so navzdržne. Slabo zdravsteno stanje, slaba higiena, širi se kriminal, problem je tudi z glasno glasbo,« je dejal takrat.

Naselje v Beltincih je po besedah župana zaradi črnih gradenj in dotrajanosti ter utesnjenosti v zelo slabem stanju, zato si prizadevajo, da bi naselje v soglasju s tam živečimi Romi preselili na bolj primerno lokacijo.

Rome želijo preseliti na lokacijo, ki jo bo mogoče hitro ustrezno komunalno opremiti

Rome želijo preseliti na lokacijo, ki je glede na stalni prirast števila Romov dovolj velika in bi jo bilo mogoče hitro ustrezno komunalno opremiti. 

Gre za zemljišča ob zapuščeni gramozni jami v Fazaneriji.

Je lokacija že uradno določena? Nekateri občani zaskrbljeni

Na 5. redni seji občine Beltinci, ki je bila 20. aprila 2023, je svetnik Igor Bakan med pobudami poudaril, da se je kar nekaj krajanov vasi Gančani obrnilo nanj osebno, da čeprav se to njih, kot krajevne skupnosti ne tiče, imajo določena vprašanja oziroma pomisleke, morda tudi strahove.

Bakan je vprašal, če je ta lokacija, kot je bila predstavljena fiksna in kako bo to časovno potekalo.

Ljudje po njegovih besedah nimajo določenih informacij, zato je apeliral na župana, da poda malo več informacij.

»Prvoten predlog sodelavk iz centra za socialno delo je bil: 'V vsako vas nekaj Romov'«

Virag je bil v odgovoru jasen: »Na občino se obračajo krajani Beltincev, pristojne državne službe, policija, varuh človekovih pravic, posamezniki. Ko pa občina poda rešitev, se pa na občino obračajo tisti, ki s to rešitvijo niso zadovoljni

V nadaljevanju je povedal, da se strinja, da bi lahko s komuniciranjem kaj več povedali, a je dodal: »Ponavljam, o tej ideji ne moremo kaj več komunicirati do takrat, ko ne bomo imeli s strani vseh tistih pristojnih organov zelene luči k temu projektu, tako dolgo je to zgolj in samo ideja

V nadaljevanju je Virag dejal: »Prvoten predlog sodelavk iz centra za socialno delo je bil: 'V vsako vas nekaj Romov.' Koliko od vas se strinja s tem?«

Če se bo pristojno ministrstvo strinjalo, bo občina pristopila k realizaciji projekta

Na občino Beltinci smo nedavno naslovili nekaj vprašanj o predvideni lokaciji za selitev Romov.

Kot so odgovorili, je občina Beltinci za namene izboljšanja bivanjskih ter z njimi povezanih zdravstvenih razmer za romske prebivalce Beltinci našla alternativno lokacijo, na kateri bo moč vzpostaviti človeku dostojne življenjske pogoje.

»V kolikor bodo pristojna ministrstva soglašala s predlagano lokacijo in bo v skladu z zakonodajo možno postaviti bivanjske enote z urejeno komunalno infrastrukturo, bo občina Beltinci pristopila k realizaciji projekta,« so dodali.

Spomnimo ... 

V primeru realizacije vlaganja v izgradnjo bodo uporabljena sredstva Evropske unije in državne pomoči.

Po neuradnih informacijah Sobotainfo naj bi novo romsko naselje zraslo na 26.000 kvadratnih metrih, urejeno pa naj bi bilo tudi nogometno igrišče.

V prvi fazi naj bi tja preselili 70 Romov.

Komentarji (81)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
kimi0 (ni preverjeno)

Sem cigan.Samo če te pa tou napravli pri faz...pa tou de katastrofa.Ka tej beltinške cigane so katastrofa.Ka se tijče v drugoh vaseh niti pod razno

Zolna (ni preverjeno)

Se cistak s teuf strinjan

In reply to by kimi0 (ni preverjeno)

Kabrio (ni preverjeno)

Nej samo Beltinski,vsi so katastrofa!

In reply to by kimi0 (ni preverjeno)

kimi0 (ni preverjeno)

Glej majster nej so vsi. Maš dobre pa maš slabe tak kak pri vaših.

In reply to by Kabrio (ni preverjeno)

Hahahhah (ni preverjeno)

Skos kda cigo pride iz Beltinec in pove svoj naslov je doma na Poljski poti 9! 🤣 in to cigo za cigojon! Kak li se zgucijo od koga je posta in ostale stvari, ce so vsi na iston naslovi doma :)

In reply to by kimi0 (ni preverjeno)

Gost55 (ni preverjeno)

Tej socialni delavki bi jih bilo potrebno nekaj pripeljati domov, pa naj jih vzdržuje. Bi človek od izobražene osebe pričakoval malo več pameti. Sicer pa če gledamo kakšne predmete imajo na faksu, človek niti ni presenečen.
Najboljše, da jim dajo vse na srebrnem pladnju, bomo pa ja davkoplačevalci zmogli, ravnotako kot vsak mesec hranimo manjake na socialni podpori.

gusarr (ni preverjeno)

In zdaj do jin lepou zazidali nove hiše na naš račun, jih dale podpejrali s socialnimi pomočmi, ovi do se pa še bole plodili pa množili in še bole terorizejrali lokalno prebivalstvo. Bravo vsi!

Pkej (ni preverjeno)

In ka ti predlagas? Pred zid vse? Ale dobi vsaki enoga domov?

In reply to by gusarr (ni preverjeno)

Đek (ni preverjeno)

Nej zid raje nej, ka te nega sanitarij pa svežoga zraka 🤣

In reply to by Pkej (ni preverjeno)

vrana (ni preverjeno)

jes predlagan ka si vsaka socialna delavka ta, za svoje sauside zeme vsaka prvo, te pa se lejko naprej pogučavlemo, kama z ostalimi, je pa res, da je Virag še pred nekaj leti za rome na centru za socialno delo, ko so mu predlagali rešitve in podajali problematiko glede romov, frajersko odmahnil z roko, zdaj mu je oa ostal samo še ta primer naenkrat, no vse ostale je že uničil

Gazda (ni preverjeno)

Pa te didije si naj Virag domou pela... Ka do jemi v lampu kakali đeeeee ka pa ga mijsliš!!!

čarni vrag (ni preverjeno)

Mislim da bi se super počutili
u murgljama
poleg milana zvodnika

4r (ni preverjeno)

Treba jih je naseliti na Trstenjakovo v Ljubljani. Pa saj tam je tudi zvodnik njegov vajenec!

In reply to by čarni vrag (ni preverjeno)

madžaron (ni preverjeno)

na milana misliš

In reply to by 4r (ni preverjeno)

Urška zabuhla (ni preverjeno)

kaj pa če bi jih preselili na občino
Tak skupi pašejo

In reply to by madžaron (ni preverjeno)

Anti (ni preverjeno)

Ja seveda naj jim vse dajo se fasade itd prekprokleti smrduhi beltinski ne zasluzijo centa z svojimi rokami dobijo vec kak 1500e pa nemajo nic za pokazat razen kamp prikolice tan jih postaviti pred tisti zid pa metek v celo

vrana (ni preverjeno)

lejpo nagrado za njihov način života njin date, vsakome kučo, bogami, razmišljan ka bi baraba postal

Kuli (ni preverjeno)

Edina smiselna selitev bi bila selitev v zapor. Nisce nesce ziveti s temi divjimi, neukrotljivimi neprilagojenci, bole podobni zveren kak pa liden.

ZTR_ (ni preverjeno)

Matthausen ponuja lepe apartmaje za cigoje.

asdasad (ni preverjeno)

glupe socialne naj si saksa ednoga domov zeme

Kuli (ni preverjeno)

Te do pa jokale, gda jin cigoji čivave požrejo hahaha pa mo palek mi krivi, ker jin nejsmo privzgojili okusa za hrano :DD

In reply to by asdasad (ni preverjeno)

Urška zabuhla (ni preverjeno)

jaz bi kar kakšnega posvojila

In reply to by Kuli (ni preverjeno)

Ena dva tri (ni preverjeno)

Ne hvala imamo v svoji vasi dovolj pacientov

Sosed1234567890 (ni preverjeno)

Pičkavam materina tem bltinškim ciganon negusnim te zidali ostali cigani sami ustvarjajo dom naterat pičkavam materna naterat jih v pizdi mater neulikano bando

Kabrio (ni preverjeno)

Hmm,pitan se,ce nejsi ti isti kak uni,z svojin komentaron si pokazo ogromno neolikanosti.

In reply to by Sosed1234567890 (ni preverjeno)

Čista resnica (ni preverjeno)

Na občino jih naseliti ka glih ta spadajo k nesposobnežem, naj idejo jarke pucat pa kosit travo nej ka te njin kuče delali za drugo se brigajte nej ka vse propada v tej občini nej ste sposobni nika..Sramota ste celi Sloveniji.

CSD SRAM NAJ V… (ni preverjeno)

Vsi ki delate na teh CSD sram naj vas bo, vse drugo delate samo ne tisto kar bi bilo potrebno. Nimate kaj iskati v pisarnah, nagnati vas na teren, med cigane, da se boste na licu mesta seznanili in spremljali problematiko pa potem ne boste take norije pisali. Pa enkrat že opustite, te vaše socialistične, levičarske ideje in se zbudite v realnost in sedanjost. Integracija ciganov med ostalo prebivalstvo "tak malo v vsako vas" NIKOLI NI IN NE BO USPELA. Pa veste zakaj ? tega vas socialistični šoli niso na učili pa vam bom jaz napisal. Če hočeš nekoga integrirati med prebivalstvo ta mora potem biti enak temu prebivalstvu, Se pravi spoštovati zakone, ki bi že sedaj morali biti enaki pa za cigane niso, delati kot vsi ostali državljani in od tega dela živeti, plačevati položnice, obiskovati OBVEZNO osnovno šolo itd.
Mislite, da bo ljudstvo, ki samo strada v tej jebeni državi, gledalo kako se bodo sosedje cigani lepo sončili doma vsak mesec pride socialna pomoč, pa otroški dokladi, nekdo drug bo pa delal za njih pa še slabše živel od njih, narodi je tega vrh glave, in ko bo enkrat prišlo do revolucije (revolucija je namreč zakonito sredstvo za zamenjavo pokvarjene oblasti), potem se boste vi z vašimi norimi idejami skupaj s cigani odnesli za vedno.

vrana (ni preverjeno)

odlično povejdano, mislin pa tudi tak, dobili do nagrado za njihov način življenja, kuče vsi, ka je sporočilo vsen nan, ne delaj in dobiš vse zasonj, malo še pa baraba boj in boš doubo še prej, seliti v novo naselje ok, ampak morajo biti postavleni jasni pogoje in dolžnosti za vse te kateri se bodo naselili, obvezno vsi obiskovati šole kateri so šolo obvezni, biti prijavljeni na zavodu za zaposlovanje, in tri kratna zavrnitev dela, se šteje kot hud prekršek, enako kot otrok kateri ne hodi v šolo, vožnja brez vozniškega dovoljenja, kraje, grožnje, fizično nasilje, psihično nasilje, zlorabe, vse se šteje kot prekršek, zdaj pa, seli se v novo naselje, trije prestopki, nazaj v staro naselje, v staron naselje pa mora biti policija prisotna 24 ur, in delati red kot se spodobi. Takrat bodo med seboj začeli romi delati red, ker eni si želijo iti ven iz tega cirkusa tam, in so dokaj ok, zdaj bodo pa vse zmetali samo na drugo lokacijo, in isto sranje drugo pakovanje

In reply to by CSD SRAM NAJ V… (ni preverjeno)

trg zmage

Vse našteto drži, selitev Romov pa ne bo ničesar rešila. "Vuk dlako menja...."!
Če država ne more spraviti v red nekaj sto ljudi, kaj bi šele počela, če se upre kakšna vas, mesto oz. bomo po državi začeli širiti nedelo, nespoštovanje zakonov, sosedov... delali, kar se nam zahoče.
Beltinski Romi po svoje sploh niso problem, problem je država, nesposobni občinarji in kakor ste nekateri ugotovili, vse se začne pri stranki Levica, katera komandira vsem, tudi Golobu, čeprav ta tega ne bo niti pod razno priznal!

In reply to by vrana (ni preverjeno)

mršš (ni preverjeno)

to so ideje levice, böltinskoga titoja in druščine, vse bou to naš narod pogruntau, kdo nas počasi potaplja

In reply to by CSD SRAM NAJ V… (ni preverjeno)

vrana (ni preverjeno)

ampak kaj ko pa veselo se samo kima, ko se narod zoperstavi te okronajo z nestrpnežem, ko si malo preveč nestrpen si agresivnež, ko si agresivnež si nesocializiran, itd, potiho v vseh teh velikih strokovnih izrazih, ti pa jemljejo pravico in vsiljujejo svojo voljo, to je levica in to dokler ne bo spregledal, ne bo nič iz upora, je pa dobra stvar, da ljudje počasi začnejo odpirati oči in vidijo, da za leporečenjem stoji samo naša prazna denarnica na koncu

In reply to by mršš (ni preverjeno)

Serebere (ni preverjeno)

Tou idejo si naj vteknejo nekan.To nema nikse logike. Dolocene vasi so se uredile,kak lidi posamicno,tak infrastrukturno primerno danasnjih standardom.Zaj pa bi takse rome, ka so skora kak tej v kocevji, pa bi oni rivali v takse vasi. Naj se drzijo prvotnoga plana.Pa lp

Bond (ni preverjeno)

Kot prvo, naj cigane naterajo delat!!! Beltinski cigani so v povprečju še vsi v tistih letih, ko še prekleto dobro lahko delajo, ampak nočejo, ker občina in država preveč dobro skrbita za njih!!! Delajo naj, dela je za vse za dosti. So pa cigani preveč pametni, da bi delali, saj dobijo več na svoj račun kot tisti, ki delamo. Razmišljam o tem, da bi se tudi sam prepisal med cigane. Veliko ugodnosti, 365 dni dopusta na leto, pa lep prihodek vsak mesec brez, da bi mignil s prstom. Marš vsi v PM!!!

biba66 (ni preverjeno)

to samo tak misliš, nevednež

In reply to by Bond (ni preverjeno)

Ojaa (ni preverjeno)

Pa oni delajo. Tisti cigoji so najboksi izterjevalci in pretepaci. Zemejo 15% izterjanoga zneska. In to traja po kedne ka buzerejo lidi, se vozijo za njimi, cakajo pred kucami, jih bijejo na samom, njin v kucaj vse skup terejo. Kda ti je sto pejneze duzen, ides samo do njih in do jih tej cigoji iztrerjali!

In reply to by Bond (ni preverjeno)

Urška zabuhla (ni preverjeno)

to pa ni tak slabo
Pomeni da bi jih lahko zaposlii na banki
kjer bi skrbeli za normalen priliv anuitet od kreditov

In reply to by Ojaa (ni preverjeno)

Zolna (ni preverjeno)

Eni odijo delat pa se trudijo, sami si vse ustvarijo, pa se diskriminirani so. Taksin pa de vse senkano.

OBČINA BELTINC… (ni preverjeno)

Ravno občina Beltinci, pride do take ideje - SRAM NAJ VAS BO ! po občini pa vam vse propada, ker niste sposobni popolnoma nič napraviti in urediti. Predlagam, da vas enkrat ko boste imeli občinski svet, peljem v kompletu, peš malo po središču Beltincev, ker ne vem ali tega ne vidite ali se pa delate nori, zadnjih30 let se 1 zidaka ni premaknilo, ne vem kako vas ni sram.

Luple (ni preverjeno)

Ali ga pa Beltinške mlade cigančice dobro vlečejo. Pa majo fajne dišejče obrite cüce. nekda si jih pocejni dobil pred Beltinškim Merkatorom. Zaj jih pa nega več. Kak tou dekle. Ge ste? Pogrejšam vas...

: (ni preverjeno)

Luple @@@ V parki pri gradi so tam pri biciklini ,ki je na rastavi tam se klestijo .10 € in kava smetanov

In reply to by Luple (ni preverjeno)

Cetnus (ni preverjeno)

Vcasik so bilej kaksne dobre,zdaj pa samo ova debela ,kera ga niti vlejcte nevej. Je pa pocejni.

In reply to by : (ni preverjeno)

bonge (ni preverjeno)

Rome so pridne lojalne in množične volilce. Trbej za njih poskrbete.

Ciklus (ni preverjeno)

naj jih naselijo poleg stanovalcev uslužbencev na csd.

CARLOĐULIANI (ni preverjeno)

e ti ga cigane preselit na sever fazanerije hej bratanka pa bratranec z pusce ti ga je ze tam

sivi (ni preverjeno)

Poleg Činča naj bodo v Böltincaj.

Tic (ni preverjeno)

Haha...gradili jim bodo? Kaksni hasek,če nede poštenoga vzdrzevanja,ka do si srali po hodnikaj..Ges san tudi cigan "rom" al kak nan že pravijo,iz pušče! Pa hvala bogi san si vse sam zrihto i hišo i vse! Pa še fala bogi ka sam zdrav ka lejko odin delat pa san skrben in hranin 3 otroke na pošteni način! Nejde samo lenarit pa cejle dneve pive pite pa muziko nabijat! Samo jih podpirajte pa njin hotele napravte!

Its meeee (ni preverjeno)

Je to sploj mogoce telko sovraznoga pisanja ?
Dragi lidgej cas je ka se vsak civilizera tak tudi oni (beltinski)
Mogli do se navciti vrednot pa kluturo kera klapa med normlanimi ze cas !
Mi goricki cigani (nej vsi al vecina) smo pa tak vec ali menje zaposleni in zivimo zivlenje po pravilaj
Placuvlemo od smeti,vode in se letni davek ka v avstriji delamo tak ka mislim ce smo mi zmogli bi oni tudi leko . Vse se da ce se sce

postore (ni preverjeno)

Malo bi si lejko tej beltinški vgled zejli po ciganaj na Pušči, v Borejcaj, Vanča vejsi pa še ge na Goričkon, ge živejo v urejenih naseljih in več ali menje odijo normalno v šole in službe. Z njimi nema nišče problemom in tudi nišče ne nasprotuje, če jin občina tak kak vsen ostalin kaj zazida in uredi. Ali ten indijancon maloumnin to nigdar nede kapnilo.

Suma (ni preverjeno)

Emmmm ge ti zives? Urejeno? Umirjeno? Zakoj pa so te par let nazaj na Gorickon malo nej do smrti pretepli resevalca, keri je z resilcon priso po cigoja? Samo ka je cigo ze bil mrtev, njemi nika nejso mogli pomagati, so se te spravili na resevalca. Keri se zdaj ma Posledice in je invalid. To je tebi urejeno normalno zivljenje? Cigo je cigo, pa ge kole je. Edina razlika je, ka kda so v manjsini, si ne vuplejo tak fest, kak kda so v hordaj. Tak kak hijene.

In reply to by postore (ni preverjeno)

Ojla (ni preverjeno)

Poslušaj,ni invalid..rajši povej resnico zakaj je ostal brez službe..ponarejal listnino..in tako dobil odpoved.

In reply to by Suma (ni preverjeno)

asdasd (ni preverjeno)

Center za socialno delo predlagal preselitev ROMOV na center za socialno delo ! Se strinjam.

VVV (ni preverjeno)

Najboljše jih odseliti v fazanarijo .Zraven naselja njim napraviti malo trgovino in bufet ter brezplačno avtobusno linijo iz Ciganjščeka ----- Beltinci in ---Beltinci ----Murska Sobota

Marki! (ni preverjeno)

Zdaj kda so cigani pustele svoje seme po celon markaston jih vec nescete? Malo poglednite mlado do srednjo generacijo, staro tan od 0 do 40, kelko te dece, ce gli se majo za bele so carni, carni kundravi lasje, carne oci, poleti redno hitro gratajo se bole temni… 🤣 Telko prikritih mesanih ciganov, kak je na markaston nega nige! Vejpa nejsmo slepi :D Nega temnolasoga marka, keri nebi mel ciganskih genov v sebi

api1323 (ni preverjeno)

Ka, poštenin slovencon ka odijo delat za minimalca te tudi kuče zozijdali?

Rom iz Pušče (ni preverjeno)

San z Pušče isto cigan ali Rom vseeno
Beltinski prite malo poglenot na Pusco 80% ljudi so zaposleni v Sloveniji pa v Avstriji vsi tej ka smo zaposleni smo si sami ustvarili to kar mamo oziroma se delamo ampak potrebne življenjske pogoje smo si ustvarili že 30 ali več let nazaj.. San čist proti selitvi naj se spravijo delat nej pa lenarit pa naj si zriktajo enako kak drugi cigani Keri odimo vsaki den v službo tak oni tudi lejko ali pa njim vkraj zeti podporo ! Naj si malo vzgled napravijo po naselju Pušča in Vanča Vas - Borejci
Je res da se najdejo nekateri posamezniki ampak 90% zriktano ter sami ustvarili z poštenim delom

Lukčev Mesec (ni preverjeno)

Tukaj so vse te službe zatajile že 30 let nazaj.

Pušča je lep primer, da se lahko vse lepo uredi.

Ljudem na Pušči vsaka čast in poklon.

In vsem odgovornim v MS, ki so vsa leta skrbeli za to.

Kkkkkkk (ni preverjeno)

San sam rom zaposlen v avstriji zivin v avstriji man svojo hiso v sloveniji urejeno san 35 let star pa man 17 let delavne nej smo vsi romi isti.nej metat vse v en koš.za hise bi si mogli sami poskrbeti.

golaž (ni preverjeno)

Res podpiram CSD morali bi jih naseliti po vaseh po družino dve ali tri .To je dobra varijanta .

Opazovalka (ni preverjeno)

Te bltinske bi morali redno prevzgojiti, nehigiena, glasna glasba, kriminal…nobena ves po tem ne povprasuvle. Mislim ka so za to stanje krijvi sce najbole nekdanji bltinski zupani, ka so dovolili zadeve do taksuga stanja.
Zakoj pa crensovska obcina nema nevol z Romi? Pa jih na Kamencih ne zivi tak malo.

bejli slovenc (ni preverjeno)

Zdaj pa tak, niso vsi cigani/romi slabi.Imamo dobre in slabe, tako kot so med nami bejlimi dobri in slabi ljudje.
Sem pa siguren, da je naših več, ki so večje barabe in lopovi kot so cigani.Sem sem delal s cigani v Avstriji, pa sem se z njimi bolj razumel kot s slovenci in avstrijci, ker niso take pičke in hinavci zahrbtni.Pa še dobri delavci so bili.
Če bi moral s kakim neznancem na pijačo, bi rajši šel s ciganom kot pa katerim drugim.

Tak je tou (ni preverjeno)

Ka so zdaj beltinski cigani drugacni od nas? Ka te njin zidali pa delali?? Naj se spravijo delat tak kak mi pa naj si samo napravijo strejo!! Mi smo tudi pred par lejtami nika nej meli pa smo si sami zazidali pa uredili! Dajte njin se vec socijalne ka do lejko alkohol kupuvali se live snemali za fejsbok deca pa do lacna!! Ka se pa tice vase ideje v vsako vas nekaj romov to pa niti pod razno NEJ!!!!!!!

Pušča2002 (ni preverjeno)

Še Bole jih podperajte pa njim še višje podpore pa izredne davajte ka so nej sposobni si eno paleto ciglov kupit za vse drugo pa je sramota naj spravijo svoje lejne riti delat nej samo sedeti doma pa alkohol pa cakat podporo pa Neven ka vse ...
Če smo si vsi drugi cigani vse sami ustvarili naj si oni tudi ali pa njim vsak dohodek prekinit pa naj za Deco dobijo obevzen paket za preživetje penez pa nej
Kama te jih selili? Naj ostanejo Tan ge so pa naj se malo zamislijo v kakšnon dreki živijo pa sedijo namesto ka bi se malo k sebi spravili glavno ka je doma zvočnik okoli hiš pa v hišah pa ne življenjski pogoji
Sramota

Soncekk (ni preverjeno)

Ciganica stara 25 let je prisla rodit, so jo dali v isto sobo kak mene. Pride popoldan njemi partner po njo, ka on nede sam doma z deco, pa kelko san vidla sta mela ze najemenje 2. Odide ona domov, pisti dejte tan, pa pravi ka pride po njega kda de lejko sao domov. Te pa mi se sestra pravla ka ciganice to redno delajo, pa ka odidejo facse kak porodijo, pa pistijo deco po en mesec v bolnici prle kak pridejo po njih.

Burač.I (ni preverjeno)

Naj se beltinska obcina malo poveze z razkrižjom tan je dosti praznij iž pa ka nede samo eden cigan mrdo njegovo scerko naj zacne kaserati usluge san cul ka je on fejst dober pa prilagodljivi zupan g. Stanko Ivanusic

Rak (ni preverjeno)

Burač tou tista taksna malo bole črna z kratkimi lasami pa beloga forda ma pa z ovim kontrecom se vozi ?

In reply to by Burač.I (ni preverjeno)

Burač.I (ni preverjeno)

Ja tou je ta dobra mrcina samo san čul ka ji stari redno sranje dela pa špijonejra kda kama ide pa napada grozi itd

In reply to by Rak (ni preverjeno)

Rak (ni preverjeno)

Toga zupana bi jes rad osebno spozno guci se po soboti pa se okoli kaksni prasec je pa ka je njegova zena mogla sina pistiti zavolo njega ka je mwjla od prlej a negda pa se je drogejro klošar eden zaj se pa tak fini dela

In reply to by Burač.I (ni preverjeno)

Burač.I (ni preverjeno)

Vejpa cejlo prekmurjw si gučij o njen kaksni je kak ga je nej sram klošaru jedan

In reply to by Rak (ni preverjeno)

RazkrižjeSLO (ni preverjeno)

Hehe... ja, na Razkrižje nej pridejo. Tak kak mali cigo muzičar Kontrec, ke si je nejšo 20 let starejšo puco. Tota županova hčerka Tadeja pa je tudi vrh človeške inteligence. Svojo družino zapustila pa se rejši preselila k beltinskim cigonom. A mali pa skoče z veje na vejo.

In reply to by Burač.I (ni preverjeno)

Burač.I (ni preverjeno)

Ma prav ka de pa drujgo se zupana bi naj zmrdo

In reply to by RazkrižjeSLO (ni preverjeno)

RazkrižjeSLO (ni preverjeno)

Hahaha ... sej keri pa bi strošeno babo meja, če so mlode dekline boljše. Mali cigo pa tak peneze vleče z ove, keri pa tak ne jasno kej se dogaja. Bravo mali! :)

In reply to by Burač.I (ni preverjeno)

sivi (ni preverjeno)

Jugovo oz. Cvetno naselje bi bili odlični lokaciji za selitev ali pa poleg županovega doma. Vir študija CSD.

Nacionale (ni preverjeno)

Kroži neuradna a zanesljiva informacija da naj bi dva občana en živi v občini drugi je iz občine v Beltincih v bližini župana kupila strajesi hišo v katero nameravata naseliti dve romski druzini...ve kdo kaj o tem?s tem bi tudi župan pokazal da lahko živi v sožitju...

Nacionale (ni preverjeno)

Beltinski cigani so največji manjaki....

Nacionale (ni preverjeno)

Najprej bi mogli vprašati cigane z pušče če bi oni jih hoteli kaj sprejeti....samo oni takih brezdelnezev sigurno nebi gledali...

Cigo45 (ni preverjeno)

Ka je smrdljivi pavri pa San Nej iz Beltinec. . Celo soboto mate pa ste v blokaj pa mate občinska stanovanja! Ka se bunite, Romi Beltinci nijte nikan, naj van tan napravijo kak ma jo plan. Ali pa pol pavre vo z občinske stanovanja, pa do sli cigani not. Sedaj mo demostrerali, ge to stanovanja more biti pol cigani pol pavri. Konec izbiranja!!!!!!

Tur56 (ni preverjeno)

Ja G. ŽUPAN ANZELJ, ČE BO NA VOLJO STANOVANJA MORE ITI NA POL. SE PRAVI CI JE 20 STANOVANJ FRAJ MOREJO DOBITI 10 CIGANI IN 10 PAVRI! GOTOVO JE ZAJEBANCIJE!!! NE DO CIGANI SAMO DOBRI, DA BODO VOLITVE!!!

nagicigan (ni preverjeno)

škoda, da je Dolfi začel pucati pri judih...

black panter

dolfi bi hitro rešo problem

In reply to by nagicigan (ni preverjeno)

sivi (ni preverjeno)

Kreslin bi tudi lahko kakega za sebe vzel. Ne, da se jih daje samo za reklamo.

Gost123 (ni preverjeno)

Zanimivo, po besedah župana se razrašča kriminal, a na novi lokaciji pa ga ne bo? Me pa zanima kak bo ta kriminal funkcioniral zraven šole? Je kdo pomislil na to?

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Starejše novice