Pomurski ponudniki pokazali, da imajo veliko srce.

Že dobre tri tedne so v Sloveniji zaradi koronavirusa zaprte trgovine, bari in restavracije. Izdelki so ostali na policah, rok uporabnosti pa se krajša.

Zato so se pomurski ponudniki, ki svoje izdelke ponujajo v Hranilnici prekmurskih dobrot in Expanu odločili, da izdelke s polic podarijo Zavetišču za brezdomne osebe Murska Sobota.

V teh časih zagotovo dobrosrčna gesta.

S spleta

Komentarji (9)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
sd-samo denar (nepreverjen)

ha ha vej,še nebi rok preteke,tak nebi ;-) zdaj pa kao velika gesta ha ha zakoj ste pa te nej to že pred tednom ali dva napravili ? To zdaj ka nam malo zamažete oči,ker mask ni :-)

maskenbal (nepreverjen)

Mask ni? Kak jih ni če pa vsi na pune šivajo. Še Toninova mati je dobijla v svojo firmo 30 milijonov evrov za maske. Pa bosanka mafija je dobila pejneze za maske..... kak te zdaj nega mask? Ge
so tej maske? Ali bole ka pitan, ge so tej pejnezi za maske?

In reply to by sd-samo denar (nepreverjen)

Fonzekk (nepreverjen)

Idi v Mlinopek pa je küjpi, če je tou tak enostavno. Boš doubo oreden rada. Lahko bi prebral tudi sam, pa rajši pišeš: Lastnika Acrona sta Martin in Samo Lampret, Toninova mama je tam vodja PRODAJE PISARNIŠKEGA MATERIALA in, kot je rekel Tonin, je mama že od lanskega leta na bolniški zaradi prometne nesreče (da bi o tem lagal, je preveč naivno). In kakor so rekli na RTV je Acron 80% pogodbe že izpolnil. Cena pa sigurno ni tako nizka kot bi bila januarja ali februarja. Ampak takrat so naši še spali. Budilke so februarja sicer že začele zvoniti pa so jih potlačili.

In reply to by maskenbal (nepreverjen)

tuncika

ČESTITKE, MILIJONKRAT ČESTITKE...………..pa čeprav bi bil rok trajanja kmalu pretečen. Ob krizah ali nesrečah se narod vedno izkaže kot dobrodelna družba v pomoči.
Žal pa nastajajo in se repenčijo tudi taki bedaki kot je sd-samo denar, vendar jih ignorirajte.
Hvala vam dobri ljudje...……………..

OTT (nepreverjen)

A kolekcije prestižnih vin in žganih pijač tudi?

Gost4123 (nepreverjen)

Kar je uporabnoga bilo je tak soboška deklica odnesla...

gostja 426 (nepreverjen)

Te brezdomci so zdaj neka dobro založeni, že Diana jin je dala tortice, gda se je zaprla. Velka gesta? Eh, te bi tou napravili fčasi, nej pa, ka tou naredijo samo zatou, ka bi se ovak roba pokvarila. Naj dajo kaj še kome, nej samo brezdomcon.

Markod (nepreverjen)

Žejdni prejk vodej, janša pa kacin in kolegij iz 91, majo oni že vse naštuderano, bavčar vòni, šrot tùdi, cejla orožarska kampanja, taka, volite in podprite sds posranci

Nitkobana (nepreverjen)

Ja perhavcka...sitotaaaa

Starejše novice