FOTO: Nika Škrilec
Frizersko-kozmetični salon Frizeraj, ki se je letos razširil tudi v Mačkovce, v svojo ponudbo spet uvršča novo storitev.

V Frizeraju so srečni, da se stranke rade vračajo in da so z ustvarjanjem zadovoljni vsi.

»Dajete nam veselje do dela in vlivate motivacijo, da se za vas potrudimo v največji možni meri,« sporočajo iz salona Frizeraj.

V Frizeraju se svojim strankam popolnoma posvetijo, storitve opravljajo po predhodnem naročilu, kar pomeni, da ni čakanja. Pa ne samo to, svojim strankam vedno postrežejo s kavo, nad katero so stranke navdušene. 

FOTO: Nika Škrilec

V Frizeraju spet nova storitev 

Kljub pestri izbiri storitev, pa se je lastnica Jasmina Prasl odločila, da spet dodajo nekaj novega.

V ponudbo prihaja keratinsko vihanje naravnih trepalnic – lash lift. Prednosti te lepotne storitve so v tem, da sam postopek traja le nekaj več kot 45 minut. Trepalnice tako ostanejo v popolni obliki od osem do 12 tednov.

S tem pripadnice nežnejšega spola v jutranji naglici ne potrebujejo maskare, hkrati pa lahko brez skrbi obiščejo savno, plavajo, se ukvarjajo s športom in na zadnje…spijo z obrazom obrnjene v vzglavnik.

Keratinsko vihanje trepalnic je varna metoda in ne poškoduje naravnih trepalnic. Rezultat vsega tega je, da naravne trepalnice postanejo temnejše, daljše, privzdignjene in pa privihane.

Ob tem pa dobijo tudi keratinsko nego, ki nahrani trepalnice. 
 

FOTO: Nika Škrilec

Vroča nagradna igra

Frizeraj svojim strankam velikokrat priredi tudi kakšno presenečenje. Trenutno na Facebook profilu poteka nagradna igra, kjer bodo podarili kar dva pametna telefona Xiaomi Redmi 9C NFC.

Vse stranke, ki boste januarja uživale v kozmetičnih ali frizerskih storitvah, sodelujete v nagradni igri. En telefon bodo izžrebali med strankami kozmetičnih in en telefon med strankami frizerskih storitev. Velja za stranke obeh salonov – Pertoče in Mačkovec.

Žrebanje poteka 1.februarja 2022.
 

Salon Frizeraj najdete na dveh lokacijah:

  • Pertoča 52, 9262 Rogašovci - 051637258
  • Mačkovci 49a, 9202 Mačkovci - 070400250

Delovni čas v obeh je enak:

  • torek in sreda od 8.00 - 16.00,
  • četrtek in petek od 10.00 - 18.00,
  • sobota od 7.00 do 12.00.

Več informacij pa dobite tudi na Facebook strani Frizerstvo in kozmetika Frizeraj.

S spleta

Komentarji (0)

Starejše novice