Klub prekmurskih študentov je danes dopoldne v sodelovanju z zavetiščem Mala hiša v Lukačevcih, ki nudi začasni dom za živali Pomurja, pripravil sprehod psov.

Pse peljali na sprehod

Dogodka se je skupno udeležilo 60 ljudi, ki so pred zavetišče prihajali med 9. in 12. uro. Vsak posameznik si je izbral psa in ga popeljal na sprehod po bližnji okolici ter ga s tem neizmerno osrečil. Medtem ko so čakali na štirinožne prijatelje, so obiskovalci lahko pocrkljali tudi mačke, ki trenutno bivajo v zavetišču.

"Dogodek se je zaključil s predajo hrane – skupno smo zbrali 285 kg donacija hrane posameznikov, KPŠ-jeva donacija hrane in hrana, ki smo jo nakupili s pomočjo prostovoljnih prispevkov obiskovalcev, zbranih na dogodku," pojasnjuje Klub prekmurskih študentov.

Posamezni prostovoljci so bil zelo navdušeni nad sprehodom živali in so povprašali, če se lahko kdaj oglasijo sami oziroma v lastni režiji in popeljejo psa na sprehod. Vse, ki si tega želite, bo zavetišče zelo veselo – le najavite se na tel. št. 031 732 700.

KPŠ in Mala hiša se vsem zahvaljujeta

KPŠ se skupaj z zavetiščem Mala hiša neizmerno zahvaljuje vsem udeležencem, da so si vzeli čas in popeljali pse na sprehod. Hvala za prispevke v obliki hrane in dobrodelne prispevke, s katerimi smo kupili hrano.

Komentarji (3)

kola koka (ni preverjeno)

Pohvalno!

tuncika

Hvalevredna akcija, samo Trejziko mi kraj odpelajte.

gosttsa (ni preverjeno)

res lepo, upam tudi, da se je na koncu kdo odločil za posvojitev psa

Starejše novice