Slika je simbolična.
Glede na sprostitev ukrepov je zdaj spet mogoča izvedba zabav pozno v noč. Kam na žurko v Pomurju?

Zaradi epidemije so se bile diskoteke v zadnjih dveh letih primorane zapreti, oziroma so lahko delovale v zelo okrnjeni obliki. Zdaj pa so zabave, diskoteke in nočno življenje ponovno dovoljeni. Pa vendar v Pomurju številne za zdaj ne odpirajo svojih vrat. 

Za mlade v Pomurju ob vikendih ni veliko izbire

Mladi, pa tudi malo manj mladi, željni zabave trenutno v Pomurju ob koncih tedna nimajo veliko izbire. Večinoma se še vedno družijo doma ali se dobijo v lokalih. 

Nočno življenje torej v Pomurju še ni popolnoma okrevalo, pa tudi sicer izbira nočnih lokalov ni velika. 

Nekoč priljubljene diskoteke žal ne prirejajo več zabav

Pred nekaj leti izredno priljubljeni nočni klubi za mlade v Pomurju so bili klub Spartacus v Murski Soboti, Gostilna pri Studencu v Nedelici ter klub Oxygen v Ljutomeru, kjer so prirejali zabave z znanimi izvajalci skoraj vsak konec tedna ali pa vsaj na mesečni ravni. 

Klub Spartacus je trenutno zaprt oziroma po naših informacijah sploh ni znano, kdo je lastnik ali najemnik kluba. Tam je na voljo samo fitnes center, odprtje kluba v prihodnosti pa ni na vidiku. 

Podobno z izvedbo zabav je tudi v nekoč priljubljeni diskoteki Gostilna pri Studencu. Tam so se že pred epidemijo koronavirusa odločili, da se bodo bolj kot zabavam za mlade posvetili izvedbi porok. 

V klubu Oxygen v Ljutomeru pa imajo trenutno odprto samo picerijo, o zabavah v dvorani pa ni znanega nič. 

Ta vikend zabava v diskoteki Čili

Med izjemami, ki so odprte, pa je Čili Bar & Club v soboškem nakupovalnem centru BTC. Njihove pekoče zabave se namreč po nekajmesečnem premoru vračajo.

To soboto namreč tam pripravljajo zabavo z Dj-em, ki bo potekala vse do jutranjih ur. Zaradi ponovnega odprtja domnevajo, da bo obiskanost velika, zato priporočajo rezervacijo mize.

Kmalu lahko pričakujemo tudi ponovno odprtje diskoteke v Beltincih 

Po informacijah Sobotainfo se bo kmalu ponovno odprla tudi Diskoteka M3 v Beltincih. Tam so bile pred zaprtjem zaradi epidemije številne zabave.

Upajo, da bodo kmalu spet priredili kakšno zabavo pozno v noč, trenutno pa nimajo še ničesar dokončno dogovorjeno. 

Preberite še:

Na zabavo v ostale slovenske kraje 

Ker so številni po zaprtju željni zabave ter nočnega dogajanja, se dogaja, da so številni pomurski lokali, ki imajo ob vikendih daljši odpiralni čas, popolnoma natrpani. Številni se zato odločijo, da se na zabavo odpeljejo tudi v ostale slovenske kraje.

Med priljubljenimi nočnimi klubi je denimo Diskoteka Anton v Cerkvenjaku, kjer to soboto pripravljajo ponovno otvoritev z Dj-em ter izvajalcem Skaterjem, zabavo pa načrtujejo tudi naslednji vikend, ko bo tam nastopil Domen Kumer.

Zabavno nočno dogajanje je tudi v Disko klubu Rezidenca v Sveti Ani, kjer se različni dogodki vrstijo zdaj že nekaj tednov. Ta konec tedna pripravljajo koncert ob dnevu žena, na katerem bo nastopil priljubljen pevec Luka Basi. 

Komentarji (6)

anton77 (ni preverjeno)

jaki "disko" ge Domen Kumer pa Luka Basi popejvleta.... Ali je pa splošna raven inteligence telko spadnola????

Pojb (ni preverjeno)

Pa še 15 EUR plačati trbej! Pa če njeva meni data 15 EUR,ne bon šel!

In reply to by anton77 (ni preverjeno)

ggf4r423232rreds (ni preverjeno)

Za vse slabo na ton svejti so krijvi lažnivi satanistični politiki vse jih dol spostrejlati in imeli bomo raj na zemlji.

Čergoli (ni preverjeno)

Cerkvenjak je nekoč slovel, kjer si lahko hitro doživel štajersko ikebano. Sicer pa gledat in poslušat nekega bajseka je res dosežek.........

Knight (ni preverjeno)

Sto de pa so to cevap muziko poslusat v cili...

Dividon (ni preverjeno)

Cili bi naj bil disco...hahaaha,pa ja,jaka gizva je bila. Swveda,ce je pa mali prostor,kak te nwde guzva.

Starejše novice