Mamica dveh otrok se je na ustvarjalno pot podala pred tremi leti, ko ji je življenje na pot postavilo preizkušnjo, s katero se sooča še danes.

Poleg tega, da je mamica, je tudi ustvarjalka čudovitih izdelkov iz suhega cvetja pod imenom Tain, ime je sestavljeno iz prvih črk njenih otrok.

Za venčke veliko zanimanja

Mamica je kmalu po rojstvu hčerke pustila službo in se poleg skrbi za otroka posvetila tudi svoji strasti.

Nekega januarja po praznikih je želela nekaj obesiti na vrata, a ker zaradi določenih okoliščin za ustvarjanje ne more uporabljati svežega cvetja, se je porodila ideja o ustvarjanju iz suhega cvetja

Izdelke je najprej delala zase, nato se je povezala z dobavitelji iz tujine, in hitro so nastali venčki, za katere je bilo vedno več zanimanja.

Pomaga ji tudi mož

Zgodba se je razvijala in nastajalo je vedno več izdelkov.

Danes tako izdeluje obroče za rojstne dneve, poroke, krste … venčke za na vrata.

Porodila se je tudi ideja za cvetlične tablice ob rojstvu, ki so aktualne ves čas. Pri delu ji pomaga tudi mož, ki izdelke personalizira z napisi. 

Sodeluje tudi z drugimi

Nedolgo nazaj pa se je povezala tudi z ustvarjalko unikatnih naglavnih trakov Suzano, ki ustvarja pod znamko Modna princesa, s katero zdaj sodelujeta in ustvarjata unikatne naglavne trakove s suhim cvetjem.

Izdeluje pa tudi lesene izdelke, med katerimi so tudi izredno priljubljeni toperji za torte. Tu se je povezala z Barbaro iz Kokjut.

Ustvarja zgodaj zjutraj in pozno zvečer

Sabina svoj čas čez dan posveča otrokoma, zvečer iz zgodaj zjutraj pa ustvarja. Pravi, da je ustvarjanje njen svet že od malih nog.

Prej ga je poleg svojih otrok, delila še z malčki v vrtcu, kjer je delala kot vzgojiteljica. Zdaj ga pa deli s strankami v ustvarjanju izdelkov iz suhega cvetja.

Sabino in njene izdelke najdete na Facebooku in na Instagramu.

Starejše novice