V Mursko Soboto končno prišel še Wolt. Kakšna je uporabniška izkušnja?

Poročali smo že, da po rumenih nahrbtnikih v Mursko Soboto prihajajo še modri. Z današnjim dnem bomo lahko na ulicah Murske Sobote videli tudi kolesarje z velikimi modrimi nahrbtniki. 

Kot zanimivost omenimo, da Wolt ne ponuja le dostave iz restavracij, temveč tudi iz trgovin. Tako si lahko na dom naročite sveže sadje in zelenjavo, medtem ko restavracija Interspar ponuja celega ocvrtega piščanca.

Kaj lahko naročite prek Wolta v Murski Soboti?

Ponudniki v Murski Soboti so naslednji: 

Restavracije:

  • McDonald's Murska Sobota,
  • Restavracija Interspar Murska Sobota,
  • Nathalie Vital,
  • Pizza Trikot,
  • Bunker Postapocalyptic Steampunk Bar,
  • Okrepčevalnica Balejranca.

Trgovine:

  • Naša Bauta,
  • Trgovina Zelena točka,
  • Meso in mesnine AVE Murska Sobota,
  • Pomurske mlekarne.

Kako je potekala izvedba naročila?

Preverili smo, kako deluje Wolt v Murski Soboti. Naše naročilo hrane iz restavracije v aplikaciji je bilo uspešno oddano. 

Naročili smo hrano iz restavracije Interspar, čas dostave je bil približno 50 minut. Pot dostavljavca, ki nam je naročilo pripeljal s kolesom, smo lahko spremljali preko aplikacije. Dostava je brezplačna.

Dostavo preko Wolta lahko naročite od ponedeljka do nedelje od 10.00 do 23.15.

Če Wolt dostava seže tudi do vas, lahko enostavno preverite tako, da v aplikacijo vnesete svoj naslov. V aplikaciji se vam bo izpisalo sporočilo, ki vas bo obvestilo, ali dostava seže tudi do vašega naslova.

Naročilo uspešno dostavljeno. 

Komentarji (21)

tuncika

Pozdravljam omenjeni način dostave hrane in blaga. Verjamem, da se bodo tega poslužili tudi starejši ljudje , ki so morebiti sami in ostareli. Zato bi bilo "za moje gledanje" dobrodošlo tudi sodelovanje s CSD-ji za pomoč ostarelim.

Ntre (ni preverjeno)

tuncika .................. Ja starejši in ostareli imajo moderne mobitele in Wifi in bodo množično naročevali .Res si vstrelil baka .Ne pijši norij in ne mejšaj še CSD tő notri .CSD je namenjen sam sebi

In reply to by tuncika

tihi (ni preverjeno)

Istina.....

In reply to by Ntre (ni preverjeno)

pejt gej (ni preverjeno)

Ges san probo prej brez wifija naročiti, pa mi je šlo.

In reply to by Ntre (ni preverjeno)

Znon ale nej (ni preverjeno)

Ges san že med starejšeme. Pa še starejše priblijžno desejt lejt so s tehnečneme novitetame čista doma. Pozdravljan, ka se tüde prinas lejko narouče... na tej način.

In reply to by Ntre (ni preverjeno)

lignjipapomfri (ni preverjeno)

Ntre, aplikacija se lahko naloži tudi na računalnik, preverjeno. Tudi sam sem starejši, nimam pametnega telefona, obvladam pa računalnik in mislim, da nas je dosti takih. V skrajnem primeru pa lahko naročijo npr. otroci za ostarele starše.

In reply to by Ntre (ni preverjeno)

Amigo (ni preverjeno)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

sramota!!

Ilk (ni preverjeno)

No, to naročanje je pa ja čist enostavno. To se za moje pojme brez problema priučijo tudi starejše osebe. Ok, mogoče nucajo malo pomoči pri prvi nastavitve aplikacije, ampak te naprej pa resno samo malo po slikah potapkaš in potrdiš. Ne vem, ka tu eni sagate z nekimi WIFI-iji itd.

Ka tij norček (ni preverjeno)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

ZNON ALI NEJ , lahko pišeš v razumljivem jeziku.Poln kurac mam toga tvojega sranja.

.... (ni preverjeno)

Večina večjih mest po Sloveniji že kar nekaj časa uporablja takšno vrsto dostave hrane... Nekateri Prekmurci pa zgleda niti tega ne sprejmete... 100 let za ovcami, žal še vedno...

. (ni preverjeno)

Nan že dugo vozijo z lagune. Tak ka smo nej tak zaostali. Fajn napredno pa ka plačujemo tujcu v 20 posto v žep pa ovomi ka pripela ka ma za bencin.

In reply to by .... (ni preverjeno)

.... (ni preverjeno)

Pa si naročaj še naprej pri Laguni, saj te noben ne sili. Niti priložnosti ne date, večina vas v vsaki novi stvari vidi samo negativo. Aja pa večina wolt dostavljalcev dostavi s kolesom, tako da za bencin ne rabiš plačevat.

In reply to by . (ni preverjeno)

Ninoo (ni preverjeno)

Super stvar, če nemaš časa med slüžbo do baute po malico. Priporočan!
Pa še za vsakoga keri ob registraciji napiše napotitveno (referenčno) kodo, dobi na Wolt račun naloženeh 5€, kere leko ponüca že ob prvon naročile. Napotitvena koda: 55EEGJH.
Lp :)

Indigo1 (ni preverjeno)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Tao je glih prava stvar za soboske manjake, pa ove novodobne babure ka ne vejo küjati.

Olosh (ni preverjeno)

Levonja. Zapri laptop pa idi na luft. Skrajni cas ti je

In reply to by Indigo1 (ni preverjeno)

1!!1 (ni preverjeno)

Ta hrana je že naprej pripravljena ampak ,ko jo naročiš jo vržejo v konvektomate in mikrovalovne in že je pripravljeno za na pot .Raje gejm zaseko pa lűk ,kot pa to sranje .

miškonapiško (ni preverjeno)

Novi sužnji v rokah kapitalistov.

čarni vrag (ni preverjeno)

Z Biciklinom v lepšo prihodnost!

xxxxx (ni preverjeno)

Mene zanima, ali so ti dostavljalci v rednem delovnem razmerju in s plačanimi prispevki, ali pa so prekarci, ki dobijo mizerno plačilo glede na število opravljenih dostav.

. (ni preverjeno)

V radencih do ziher s kanticami nosili.

Salafist (ni preverjeno)

Wolt je kvaliteten. Dostikrat naročil kaj preko Wolta v Mariboru ali pa v Ljubljani pa vedno topla hrana pa top vse. Je malo dražje včasih samo če nemreš ite ta pa se ti lušta kaj je dobra rešitev!

Starejše novice