V črenšovskem vrtcu so najmlajši pozdravili prihod jeseni, pomerili so se tudi v različnih poligonih.

V vrtcu Črenšovci so želeli prvi jesenski dan in dan slovenskega športa čim bolj približati otrokom, zato so se vzgojiteljice odločile, da pripravijo igre z jesenskimi pridelki.

V družbo najmlajših so vzgojiteljice povabile tudi člane Namiznoteniškega kluba Murska Sobota.

Pripravili poligone, najmlajše obiskala tudi maskota Švicko

Najprej so se zbrali na igrišču, kjer jih je obiskala maskota Namiznoteniškega kluba Murska Sobota - Švicko.

Grega Zafošnik, član Namiznoteniškega kluba Murska Sobota je skupaj s svojimi člani pripravil poligone, kjer so se otroci preizkusili v preskakovanju ovir, prenašanju in kotaljenju žog ter prenašanju žogic za namizni tenis.

Skupaj zaželeli dobrodošlico jeseni

Da pa so zares pozdravili jesen, so vzgojiteljice pripravile še nekaj poligonov, kjer so otroci preizkušali svoje spretnosti v kotaljenju buč, podiranju tarč s koruzo, v vožnji samokolnice z jesenskimi pridelki, plezanju in hoji po balah sena.

Ker pa si želijo, da bo jesen čim bolj barvna, so nabrali tudi jesensko listje in jeseni zaželeli dobrodošlico s plesom z listi.

Komentarji (2)

Draš (ni preverjeno)

Bar v vrteci se negaj dogaja, ovači je tak mrtvilo v našoj občini. No, zdaj de inači, kda Veruna spela veško tržnico. Te bo "haj lajf".

Privatnik (ni preverjeno)

Kaj kak malo otrok tu se vidi kakšno stanje vlada v Evropi in v naši državi ko si mladi ne morejo privoščiti več kot enega ali pa dva otroka.Kam vse nas ta politična skrupcala peljejo v kaj.V pogubo in mi vse to mirno gledamo.Glavno,da se migrantom pomaga,da postopno osvajajo našo Evropo in ozemlje in si postavljajo temelje za naprej.Zelo zgrešena strategija onih z išiasom,onih ki imajo kužke radi pa tudi konec koncev droge.

Starejše novice