Foto: Gimnazija Murska Sobota
V Gledališču park se je v torek odvijal dobrodelni koncert z naslovom 'Pomladni dan'. Na njem so nastopili sedanji dijaki Gimnazije Murska Sobota in nekateri gostje, ki so tako ali drugače povezani s šolo.

Dobrodelni koncert 'Pomladni dan', torkova prireditev, na kateri so nastopili sedanji dijaki Gimnazije Murska Sobota in nekateri gostje, ki so tako ali drugače povezani s šolo, je letos potekal prvič. S koncertom so zbirali prostovoljne prispevke za Šolski sklad Gimnazije Murska Sobota.

Dijaki poskrbeli za prijeten glasbeni večer

Na koncertu je bilo 28 nastopajočih, ki so darovali svojo glasbeno umetnost za plemenit namen, prireditev pa sta povezovala dijaka Sanja Balažic in Nino Gerič.

Glasbeniki so se predstavili s solističnimi nastopi ter v različnih instrumentalnih in vokalno-instrumentalnih zasedbah in navdušili dodobra napolnjeno dvorano Gledališča Park.

Dijaki so pod mentorstvom profesorjev Tomija Bušinoskega in Draga Megliča, profesorice Tadeje Filo ter svetovalne delavke Brigite Hari pripravili bogat kulturni dogodek, o katerem upajo, da bo postal plemenita tradicija.

Zbrana sredstva bodo namenjena socialno šibkejšim dijakom

Sredstva, ki so jih zbrali na dobrodelnem koncertu v Gledališču Park bodo namenjena Šolskemu skladu Gimnazije Murska Sobota. 

Namenili jih bodo predvsem za financiranje nadstandardne opreme, za finančno pomoč dijakom iz socialno manj spodbudnega okolja ter za spodbujanje razvojne, raziskovalne, umetniške in športne dejavnosti dijakov.

Sredstva pa bodo služila tudi kot pomoč perspektivnim športnikom in udeležencem različnih tekmovanj, pomoč pri nakupu šolskega gradiva dijakom iz drugih držav, financiranje pa tudi izobraževanje učiteljev, pomoč za tekmovanja in promocijo šole.

Komentarji (6)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
realnooo (nepreverjen)

PUN K**** VAS MAN S TEM PROSIJACENJEM....
TE TEDEN SO ME ZE 2X ZVALI IZ XY DRUSTVA IN PROSIJACILI!!!
CECANJE NAIVNEGA MALEGA CLOVEKA!

Ne pali se (nepreverjen)

Itak, ka si nej dau.... Nej zdaj, ne v preteklosti, nej nikoli. Zato se potegni v svojo luknjo in pusti druge, ki jim ni težko. Mladi so žrtvovali svoj čas, nekdo je nekaj prispeval, kasen evro.....lahko spoštuješ to, brez hejterstva?

In reply to by realnooo (nepreverjen)

realnooo (nepreverjen)

mladi so pustili svoj cas z razlogom in tau zaradi saule in nej zaradi lastnega interesa!

In reply to by Ne pali se (nepreverjen)

Ne pali se (nepreverjen)

Tij si po intelektualni in čustveni ravni sedem svetlobnih let odzaja od teh mladih... Zato se ne pali. Itak jih ne razmeš.

In reply to by realnooo (nepreverjen)

realnooo (nepreverjen)

Žali ti svoje doma! Sorry nej si mojga casa vrejden!

In reply to by Ne pali se (nepreverjen)

Ne pali se (nepreverjen)

Pogledi tij dečkeca... Najprvo doj popluva namen prireditve, te omalovažuje požrtvovalnost mladih, na konci, kda njemi pa nekak nastavi ogledalo pa je užaljen kak potencialna mlada nevesta, kda dobi košarico. :)

In reply to by realnooo (nepreverjen)

Starejše novice