Vir: Facebook - Goran Dragić Foundation
'Gogijevo igrišče' pri Osnovni šoli I Murska Sobota dobiva končno podobo.

V minulem tednu smo poročali, da se je pri Osnovni šoli I Murska Sobota začela prenova tako imenovanega 'Gogijevega igrišča'.

Gre za prenovo košarkarskega igrišča, ki ga financira Fundacija Gorana Dragića, skupna vrednost projekta pa je kar 60.000 evrov

Prenova, ki zajema zdajšnje glavno košarkarsko igrišče, igrišče za odbojko in postavitev vadbene naprave na travnati površini, bo zaključena že prihodnji teden, so za Sobotainfo takrat pojasnili iz Osnovne šole I v Murski Soboti, kot tudi iz Mestne občine Murska Sobota.

Košarkarsko igrišče Gorana Dragića kmalu odprto

In res. Gogijevo košarkarsko igrišče že dobiva svojo končno podobo. Na družbenem omrežju Facebook smo danes opazili, da je Fundacija Gorana Dragića delila fotografije košarkarskega igrišča in zapisala, da igrišču pri Osnovni šoli I Murska Sobota manjkajo samo še detajli.

»Z deli v Murski Soboti smo že čisto pri koncu, sledijo le še zadnji detajli pred sredino uradno otvoritvijo! Se vidimo pri Osnovna Šola I Murska Sobota, ob 12. uri,« so zapisali v Fundaciji Gorana Dragića.

Kot je razvidno iz fotografij, je košarkarsko igrišče izredno sodobno in takoj pade v oči. Sestavljeno je iz dveh igrišč, enega manjšega in enega večjega, na tleh pa so posebne rdeče in sive plošče, koši so prav tako popolnoma novi ter v beli in črni barvi. 

Komentarji (11)

km (ni preverjeno)

V ozadju pa koliba nedokončana in brez fasade stoji že 12 let takšna !

wefwefwef (ni preverjeno)

rejsan ka je to? To so gor postavili, kda san ge z šaule odišo.

In reply to by km (ni preverjeno)

asdasad (ni preverjeno)

jebena barva

Foreign (ni preverjeno)

pa ka te mouti koliba če je ne nucaš. maš kaj z njo? ha

dunkcontest (ni preverjeno)

Samo ka se neka brez veze šinfa... Debelo deco rajše starše natirajte na igrišče, naj se malo giblejo nej ka de to zdaj samejvalo..

In reply to by Foreign (ni preverjeno)

lesena koliba (ni preverjeno)

Tau bi moglo biti v Lendave. Tak so gučale pred volijtvami.

Chirikhli (ni preverjeno)

Upam in verjamem, da bo igrišče dostopno vsem, ne pa obdano z zaklenjeno ograjo! Zaradi tistih nekaj "pacientov", ki uničujejo lastnino drugih, bo dovolj nekaj kamer ...upam!

Čkalja (ni preverjeno)

Lepo. Naj vsi igrajo košarko.

Opazovalka (ni preverjeno)

Malo prevec rdece barve, to bole pase v dvorano nei pa v naravo.

. (ni preverjeno)

Ful lepo.

. (ni preverjeno)

Nazadnje san tan bil, kda je černobil razfukalo, bil je dež pa smo stopili pod kolesarnico, da nas ne prežarči. Zaj se spet igrajo z ignjem. Narod še ni prišo k pameti. Fala za igrišče.

Starejše novice