Foto: Nika Škrilec
Goričko je bogatejše za nov frizersko-kozmetični salon in prodajno mesto operaterja Telemach. Njihove storitve bodo sedaj še bližje uporabnikom.

V prenovljenih prostorih nekdanje poslovalnice Pošte v Mačkovcih sta danes vrata odprla frizersko-kozmetični salon Frizeraj in pooblaščeno prodajno mesto ponudnika telekomunikacijskih storitev Telemach.

S tem bodo prebivalcem tega dela Goričkega storitve Telemacha in frizerskega salona še bližje in dostopnejše.

Ob Pertoči zdaj tudi v Mačkovcih

Jasmina Prasl, lastnica frizersko-kozmetičnega salona Frizeraj, ki ima matično poslovalnico v Pertoči, je ob odprtju povedala, da si je že dolgo časa želela svojo dejavnost izvajati tudi v svojem rodnem kraju.

Ta želja se ji je sedaj uresničila, saj bo v sodobno opremljenem salonu lahko izvajala tako frizerske kot kozmetične storitve.

Kaj bo nudil Telemach Mačkovci?

Pomembna pridobitev za občino je tudi odprtje pooblaščenega prodajnega mesta Telemach Mačkovci, saj gre za edino tovrstno poslovalnico kateregakoli operaterja v tem delu Prekmurja.

Uporabniki storitev bodo v novi poslovalnici lahko sklenili naročniška razmerja za storitve mobilne ter klasične telefonije, televizije in dostopa do spleta.

Obenem imajo na voljo tudi pestro ponudbo mobilnih telefonov in dodatne opreme.

Obiskovalce je nagovoril tudi župan občine Puconci Ludvik Novak, ki je pozdravil odprtje novih dejavnosti v doslej zapuščeni stavbi.

Ob tem je povedal, da je vsaka pridobitev, ki olajša življenje krajanom vasi v občini Puconci, obenem tudi pomembna pridobitev za občino.

Za zabavo številnih obiskovalcev, ki so prišli pogledat novo pridobitev, sta poskrbela Macho in Mejke ter glasbeni duet Marko&Klaudija.

Komentarji (1)

tuncika

ČESTITKE, le tako naprej. Dobra volja je najbolja, tako se dela posel.

Starejše novice